StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 06. črc 2025 12:28:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:15:10 
 ICQ  Profil

Takze na zakladne tvejch mnohaletejch skusenosti a tisice odehranejch her dokazes tvrdit ze teran neni op? :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:15:36 

Ok, seriously. Tohle podle vás není OP? http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays/40321

Typická ukázka MULEs + přesouvání pěchoty dropy dle libosti.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:16:34 
 ICQ  Profil

si říkam, ještě že jsem v bronzu kde to za terrany lidi moc neumí a já je porážim :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:17:27 

Akiro píše:
jj hraju bronz pas sem od patchu 1.1 nesel sc

tak v tom pripade nejsi v pozici rikat jak je Terr OP , kdyz v bronzu to hraje kazdej ,,spatne,, .

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:23:27 
 ICQ  Profil

nesmite brat ze nakej noob hraje op

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:24:13 

Jasný terran OP. :D drtil jsem ho a i tak mě tou pěchotou umlátil. A ještě se mi na konci bezdůvodně vysmál jak je pěchota neporazitelná parchant.

http://www.mediafire.com/?s19pmq139usd92j

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:26:08 
 ICQ  Profil

ale terran ma taky slabiny

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:29:11 
 ICQ  Profil

Mula je proste mula teran ji ma smir se stim protos ma chrono boost zerg ma map control a rychlou vyrobu. Stalo semi ze sem teranovi zabil vetsinu scv a on diky mulam stale drzel krok a pripada mi to vporadnu je to vlastnost rasy musi se zmasakrovat poradne :). Stejne jako dropy teran ma levnejsi dropovani nez ostani rasy no a? :D ja mam nehcutne rychli a nechutne levny lingy kery se dokonce muzou promenit v mali zeleny bouchajci kulicky :)moje suply litaj atd. Kdyby ta hra nebyla vyvazena projevilo by se to na velkejch turnajich. To ze setady zacnes ohanet stim ze v evrope mame ve finale sami terany neni argument podiv se jidne ve svete ^^.

Jedinej imbalanc z kerym muzu souhalsit je ze hrat terana je podstatne jednodusi nez hrat zerga. Sam sem si ten prechod podstoupil. Pohled na protosa nemam protoze za nej mam nahrano 2 hry =D.Coy svim spusobem neni yadnej imbalanc projevi se to akorad tak ye kdzy budu hrat z teranem bude an druhz strane sedet min skusenej hrac nez ja :) v dusledku zadnej rozdil. Hawk domluvil sem :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:30:57 
 ICQ  Profil

Chelios píše:
Mula je proste mula teran ji ma smir se stim protos ma chrono boost zerg ma map control a rychlou vyrobu. Stalo semi ze sem teranovi zabil vetsinu scv a on diky mulam stale drzel krok a pripada mi to vporadnu je to vlastnost rasy musi se zmasakrovat poradne :). Stejne jako dropy teran ma levnejsi dropovani nez ostani rasy no a? :D ja mam nehcutne rychli a nechutne levny lingy kery se dokonce muzou promenit v mali zeleny bouchajci kulicky :)moje suply litaj atd. Kdyby ta hra nebyla vyvazena projevilo by se to na velkejch turnajich. To ze setady zacnes ohanet stim ze v evrope mame ve finale sami terany neni argument podiv se jidne ve svete ^^.

Jedinej imbalanc z kerym muzu souhalsit je ze hrat terana je podstatne jednodusi nez hrat zerga. Sam sem si ten prechod podstoupil. Pohled na protosa nemam protoze za nej mam nahrano 2 hry =D.Coy svim spusobem neni yadnej imbalanc projevi se to akorad tak ye kdzy budu hrat z teranem bude an druhz strane sedet min skusenej hrac nez ja :) v dusledku zadnej rozdil. Hawk domluvil sem :D

Mno a v dropech je právě průser. Protože 90 % map je až nechutně podporuje. Vím jsem jako zaseknutý gramofon, ale tohle je stejně blábolení o ničem :D, btw na některé Akirovy posty bych potřeboval výkladový slovník Akiro - Čeština :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 22:38:18 
 ICQ  Profil

Akiro: sry nevsim sem si ano zadnej teran me nedal jinak nez basnheema mluvim o ledru a cca o poslednich 14dnech

Deacone: pravda ale ty muzes dropovat taky to ze to vetsina hracu nedela (beru ze to nedelas ani ty) je tvoje chyba. Ta mapa je uspusobena dropu pro vsechny rasy. Ale teran ma k dropu vetsi potencial protoze uz ty medivaky ma a nemusi delat blby 2 upgrady nebo predrazenou diru jako zerg. Protos to ma jednodusi staci pylon a vison nebo prisma kera se posleze da pouzit na ikeu nebo jako proxy pylon

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina