StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 05. pro 2024 3:18:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: HotS Nové jednotky leaked !!!!
PříspěvekNapsal: úte 25. říj 2011 12:03:08 
 ICQ  Profil

lokijop píše:
Tu si to mozes vsimnut.....akurat ze vtedy sa Carrier volal Tempest :)

http://www.youtube.com/watch?v=30MBljXxg3M

:) A jak se má volat teď? :P

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. říj 2011 12:04:40 
 ICQ  Profil

Muraddin píše:
Noall píše:
...hod sem odkaz, jestli ho mas po ruce, rad bych se podival :)...jinak o puvodnich stitech pro carrier nevim, MS se mi s tema vsema abilitama, co mela mit, zdala hooodne OP, ale treba ruzne zamereni BC, i phoenixove se mi hodne libili...:)

tie videa su na youtube, treba pohladat, ale aj napr. toto co daval lokijop http://www.youtube.com/watch?v=30MBljXxg3M , polovica z toho previewu (ked nie vsetko:) ) protossov v dnesnej hre nie je :)

Lol tam je dokonce i reaver ještě :D

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 9:09:05 

Tak trochu nechápu, proč se všichni navážíte do Ozzyho, jeho popis předkládaných změn se mi zdá naprosto objektivní a vystihující. To, že o vybraných T jednotkách píše jako o IMBA je naprosto v pořádku, tak to je a s tím nic nenaděláte. Samozřejmě na každém fóru takové lidi ostatní utřou, protože Terranů je prostě víc. Ale kdyby na tom "IMBA" nic nebylo, tak by se to asi pořád všude tolik neřešilo že.

Řeči o tom, že Ozzy "nerozumí herní mechanice" dobře znám taky mi to tu všichni už mnohokrát řekli .. je to taková univerzální utírací ale semanticky nevýznamná fráze. Asi jako když si Paroubek oblíbil frázi "obyčejní lidé".

Prostě líbí se ti jak je T OP ? OK, nelíbí ? Tak nerozumíš herní mechanice, s pozdravem většinoví Terrani :)

A upřímně řečeno, chtěl bych vidět vás, kdyby vám blizz bezostyšně sebral třeba siege tank, nebo mariňáka a dali vám místo toho nějakýho nebojujcího spellcastera co vám zjistí co protivník staví :-D :-D .. bez Carrieru už to nebude starcraft.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 9:35:12 

Stealman píše:
Tak trochu nechápu, proč se všichni navážíte do Ozzyho, jeho popis předkládaných změn se mi zdá naprosto objektivní a vystihující. To, že o vybraných T jednotkách píše jako o IMBA je naprosto v pořádku, tak to je a s tím nic nenaděláte. Samozřejmě na každém fóru takové lidi ostatní utřou, protože Terranů je prostě víc. Ale kdyby na tom "IMBA" nic nebylo, tak by se to asi pořád všude tolik neřešilo že.

Řeči o tom, že Ozzy "nerozumí herní mechanice" dobře znám taky mi to tu všichni už mnohokrát řekli .. je to taková univerzální utírací ale semanticky nevýznamná fráze. Asi jako když si Paroubek oblíbil frázi "obyčejní lidé".

Prostě líbí se ti jak je T OP ? OK, nelíbí ? Tak nerozumíš herní mechanice, s pozdravem většinoví Terrani :)

A upřímně řečeno, chtěl bych vidět vás, kdyby vám blizz bezostyšně sebral třeba siege tank, nebo mariňáka a dali vám místo toho nějakýho nebojujcího spellcastera co vám zjistí co protivník staví :-D :-D .. bez Carrieru už to nebude starcraft.

Když si myslíš jak je T OP proč si za něj nezkusíš zahrát?
Já osobně jsem neviděl a neslyšel, jediného GM nebo Master hráče říkat že nějaká rasa je OP v současné době.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 9:39:30 

Neithan: Já to nebudu víc komentovat vy budete pořád povídat to svoje a je vás prostě víc to nemá cenu. Já uvedu jen fakta .. na netu je PLNO threadů o tom že T má proti P prostě velkou výhodu a neni tam ANI JEDEN kterej by tvrdil opak. Tak asi na tom něco bude když si na to tolik lidí stěžuje, nebo myslíš že se jako tossové po světě domluvili, že to budou takhle prezentovat.

Prostě na TvP něco špatně asi je .. možná na úrovni master a GM už ne, ale většina hráčů je v nižších ligách a tam je prostě "jednoduchost" terrana patrná a lidi si na to stěžují. Toť vše .. kdybych hrál za Terrana tak budu taky jako hrdina všude tvrdit, jak žádnou výhodu nemám, to je jasný :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 9:50:27 
 ICQ  Profil

Neřekl bych, že je Terran OP...
Problém Terrana je v tom, že je prostě strašně moc variabilní rasa.
Dobře to bylo vidět v aktuálním rozhovoru s Dustinem Bowderem ( hlavní designer starcraftu ), který sám nebyl schopný říct jedinou slabinu Terranů jako takových.
Téze byla zhruba taková, že Zergové mají hodně slabých levných jednotek a dobrou možnost znovuvybudování armády se slušným mapcontrolem. Tossové mají drahé silné jednotky vysoko v Tech tree.
Nicméně terrani mají jak skvělé obrané schopnosti ( bunkr, tank, turret, planetery ), skvělý map control ( hellion, scan, viking ), tak skvělé možnosti agrese a harasu ( medivac dropy, banshee ). Do toho nejvíc jednotek a nejvíc abilit.
Proto je ta rasa tak "dobrá", je v podstatě jediná kompletní.
Zbylé dvě rasy jsou podle mně nedodělané a špatně designované.... což možná ve finále dělá Terrana silným :)

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 9:59:57 

Mahi: co je prosímtě na ostatních rasách nekompletního ? můžeš mi to prosím vysvětlit ? nějak to rozvést ?

VoiDsc2cast - stream s komentářem. streamuju Ladder , Custom games , showmatche , clan wars. Se spolukomentátorem Eirilem! :)
a k tomu vám budu hrát to nejlepší z DnB co si umíte představit :) - http://www.justin.tv/voidsc2cast

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 10:10:01 

MaHi píše:
Neřekl bych, že je Terran OP...
Problém Terrana je v tom, že je prostě strašně moc variabilní rasa.
Dobře to bylo vidět v aktuálním rozhovoru s Dustinem Bowderem ( hlavní designer starcraftu ), který sám nebyl schopný říct jedinou slabinu Terranů jako takových.
Téze byla zhruba taková, že Zergové mají hodně slabých levných jednotek a dobrou možnost znovuvybudování armády se slušným mapcontrolem. Tossové mají drahé silné jednotky vysoko v Tech tree.
Nicméně terrani mají jak skvělé obrané schopnosti ( bunkr, tank, turret, planetery ), skvělý map control ( hellion, scan, viking ), tak skvělé možnosti agrese a harasu ( medivac dropy, banshee ). Do toho nejvíc jednotek a nejvíc abilit.
Proto je ta rasa tak "dobrá", je v podstatě jediná kompletní.
Zbylé dvě rasy jsou podle mně nedodělané a špatně designované.... což možná ve finále dělá Terrana silným :)

V podstatě máš pravdu, ale zerg má rozhodně víc než slušnou map control(mutalisk,speedling je dost ultimátní kombinace) a dropy má každá rasa jenom je tolik nepoužívají(což je škoda, protože baneling drop vyčistí mineral line jako nic jiného a warp prism drop je dost silný).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 10:33:12 

Stealman píše:
Neithan: Já to nebudu víc komentovat vy budete pořád povídat to svoje a je vás prostě víc to nemá cenu. Já uvedu jen fakta .. na netu je PLNO threadů o tom že T má proti P prostě velkou výhodu a neni tam ANI JEDEN kterej by tvrdil opak. Tak asi na tom něco bude když si na to tolik lidí stěžuje, nebo myslíš že se jako tossové po světě domluvili, že to budou takhle prezentovat.

Prostě na TvP něco špatně asi je .. možná na úrovni master a GM už ne, ale většina hráčů je v nižších ligách a tam je prostě "jednoduchost" terrana patrná a lidi si na to stěžují. Toť vše .. kdybych hrál za Terrana tak budu taky jako hrdina všude tvrdit, jak žádnou výhodu nemám, to je jasný :)

Je to tvůj názor ten ti brát nebudu, já si myslím že hrát T není tak jednoduché jak si myslíš. Masit MM je fajn, ale aby MMM ball obstál proti Chargelot/Collosus potřebuješ hodně dobré micro a to lidi v nižších ligách nemají(to si myslím nevím to na 100%), to mnohdy nemají ani lidi v low diamond, zatím co P s touhle kompozicí potřebuje A move.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 10:44:15 
 ICQ  Profil

Stealman píše:

Citace:

Prostě na TvP něco špatně asi je .. možná na úrovni master a GM už ne, ale většina hráčů je v nižších ligách a tam je prostě "jednoduchost" terrana patrná a lidi si na to stěžují. Toť vše .. kdybych hrál za Terrana tak budu taky jako hrdina všude tvrdit, jak žádnou výhodu nemám, to je jasný

a) Ja jsem primary zerg, ale na mém druhém acc hraju Randoma.
b) T je nejtěžší rasa na ovládání.
c) Ozzy sepsal totální pakárnu.
d) Mothership a Carrier jsou jednotky úplně k ničemu a co jsem o tom mluvil z lepšíma tossama tak měli taky radost.
e) Tím chceš říct že by se starcraft měl balancovat podle low lig? lol
f) To že je na netu hodně treathů ve kterých qq hráči brečí nad imbalancí je docela normální. Lidi svoje prohry radši hážou na imbu než aby si přiznali že dělaj něco špatně.

PS:Nerozumíš Starcraftu nejdřív se to nauč aspoň trochu hrát a pak se mužem bavit.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina