Stealman píše:
Tak trochu nechápu, proč se všichni navážíte do Ozzyho, jeho popis předkládaných změn se mi zdá naprosto objektivní a vystihující. To, že o vybraných T jednotkách píše jako o IMBA je naprosto v pořádku, tak to je a s tím nic nenaděláte. Samozřejmě na každém fóru takové lidi ostatní utřou, protože Terranů je prostě víc. Ale kdyby na tom "IMBA" nic nebylo, tak by se to asi pořád všude tolik neřešilo že.
Řeči o tom, že Ozzy "nerozumí herní mechanice" dobře znám taky mi to tu všichni už mnohokrát řekli .. je to taková univerzální utírací ale semanticky nevýznamná fráze. Asi jako když si Paroubek oblíbil frázi "obyčejní lidé".
Prostě líbí se ti jak je T OP ? OK, nelíbí ? Tak nerozumíš herní mechanice, s pozdravem většinoví Terrani
A upřímně řečeno, chtěl bych vidět vás, kdyby vám blizz bezostyšně sebral třeba siege tank, nebo mariňáka a dali vám místo toho nějakýho nebojujcího spellcastera co vám zjistí co protivník staví
.. bez Carrieru už to nebude starcraft.
Citace:
Neithan: Já to nebudu víc komentovat vy budete pořád povídat to svoje a je vás prostě víc to nemá cenu. Já uvedu jen fakta .. na netu je PLNO threadů o tom že T má proti P prostě velkou výhodu a neni tam ANI JEDEN kterej by tvrdil opak. Tak asi na tom něco bude když si na to tolik lidí stěžuje, nebo myslíš že se jako tossové po světě domluvili, že to budou takhle prezentovat.
Prostě na TvP něco špatně asi je .. možná na úrovni master a GM už ne, ale většina hráčů je v nižších ligách a tam je prostě "jednoduchost" terrana patrná a lidi si na to stěžují. Toť vše .. kdybych hrál za Terrana tak budu taky jako hrdina všude tvrdit, jak žádnou výhodu nemám, to je jasný
a) Ja jsem primary zerg, ale na mém druhém acc hraju Randoma.
b) T je nejtěžší rasa na ovládání.
c) Ozzy sepsal totální pakárnu.
d) Mothership a Carrier jsou jednotky úplně k ničemu a co jsem o tom mluvil z lepšíma tossama tak měli taky radost.
e) Tím chceš říct že by se starcraft měl balancovat podle low lig? lol
f) To že je na netu hodně treathů ve kterých qq hráči brečí nad imbalancí je docela normální. Lidi svoje prohry radši hážou na imbu než aby si přiznali že dělaj něco špatně.
PS:Nerozumíš Starcraftu nejdřív se to nauč aspoň trochu hrát a pak se mužem bavit.