T.iN.T.a píše:
Fanatic píše:
A jak se řeklo ghost je counter na protosse a na castery, HT je counter na jednotky s energií a masy jednotek s málo HP. Myslim že fér.
Me to prave moc fer neprijde
HT counteruje bio, cokoliv s manou, a i oba terransky massivy. - WTF ?
+ po vyplacani enerigie se zmorfuje v tu bilou pudli kouli se splashem co jako jedna z mala jednotek ve hre neni ani light, ani armor (tudiz nema primej counter) a ted nove nepude brzdit marauderama + bude mit zvetsenej range. S tim, aby byl archon massiv a mel vetsi range souhlasim, ale jinak mi prijde nesmysl, aby HT couneroval vsechno krome snad tanku a vikingu.
Blizz by mel zkusit udrzet nakou pevnou logickou koncepci a balancovat spis jinym zpusobem. Me by prislo logicky, aby jednotky co maj vic kouzel, nebo zapinaj/vypinaj schopnost, napr. neviditelnost, mely manu (sentry, banshee, raven, infestor atd.) a zbytek jednotek co ma jednu sekundarni schopnost melo cooldown (corruptor, thor, BC). U cooldownu by jednotka mela po vyrobeni teprve zacit odpocitavat, pripadne tu schopnost az za priplatek (upgrade) pouzivat hned.
Jednoduchý....terran má ghosta...když kvalitně využije EMP tak HT necounteruje vůbec nic. Stejně jako Protoss musí co nejrychleji naházet stormy než dostane EMP, tak Terran musí využívat svoje ability a nenechávat svoje jednotky nabitý. Když má thor pod 100 energie tak mu feedback neudělá v podstatě nic. To je docela zásadní věc...
Jediný co by mi přišlo ok ...udělat to že Thor a BC nebudou mít energy bar dokud se neudělá upgrade na yamato nebo 250mm. Ale to by se zas musel upgrade dělat hodně s předstihem aby se mohli nabít.
Mě stejně tak debilní jako tobě HT připadá že Thor kterej ownuje celej protosskej ground má abilitu za prachsprostejch 150/150 kterou oneshotne Immortala a za 40s jí může znova použít. A ještě k tomu má nějakejch 400HP a když má tři SCV tak už je pomalu nezničitelnej.
Celkově mě poslední dobou sralo jak všichni terrani jezdili one base thor all iny s kanonem a ničili mi immortaly. A zealot/stalker toho moc nezmůžou.