StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 04. črc 2025 12:59:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skryty rating
PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 13:00:15 

To mas Salte samozrejme pravdu. Ale o tom to vubec neni.

Ja jen popsal svoji realnou zkusenost, kdy a jak me to od bety 2x hodilo z goldu do silveru. Nic vic, nic min. Sucha fakta ;-) Treba se najdou lidi se stejnou zkusenosti. A treba to nekoho zajima, treba ne. Stejne jde houuuno ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 13:37:33 

kori píše:
To mas Salte samozrejme pravdu. Ale o tom to vubec neni.

Ja jen popsal svoji realnou zkusenost, kdy a jak me to od bety 2x hodilo z goldu do silveru. Nic vic, nic min. Sucha fakta ;-) Treba se najdou lidi se stejnou zkusenosti. A treba to nekoho zajima, treba ne. Stejne jde houuuno ;-)

Hm, tak si počkej až proběhne úplný restart lig. Dej nějakému master hráčovi na 5 her svůj účet a budeš v platině. :) Tohle jsem fakt vymyslel vlastní hlavou. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 13:44:00 

:-D To uz sem si taky rikal, ze po resetu bych mel konecne sanci se tam snad dostat. Ale nesmeli by mi sebrat avatara. Ten byl tezce vybojovany :-)

V pohode, ja si pockam. Treba se jeste podivam do bronzu. Clovek musi zkusit vsechno :-)

Resp. s bronzakama uz ted vzhledem k W/L ratiu uz hraju. 2x vyhra, 1 drop :-) Spravedlivy system, jen co je pravda :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 14:01:39 

To mě taky štve že když vám spadne net tak se to počítá jako prohra. By bylo skvělý kdyby při ztrátě spojení soupeř sice vyhrál ale vám se třeba neodečetly body. Bohužel je to nereálné, protože by se určitě našla spousta hráčů kteří by si místo GG vytáhli síťoví kabel.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 14:05:40 

jj, dneska 3x. uz jsem i zazil, ze hrac schvalne zdrzoval (lital po mape) a psal mi, ze doufa, ze bude drop :-D

To spravedlivy jsem myslel ale jinak. Z goldu, sup a hraju s "chudakama" (nemysleno pejorativne) z dolni pulky bronzu. Bych cekal, ze mi ten super system bude aspon davat alespon low gold / top silver hrace ;-) Asi ten rating pada desne strme :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 14:38:02 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

jj, na tvojom mieste by som si daval pozor ;) Ked som mal naposledy pocit ze dostavam nejako podozrivo slabych hracov (z nizkych lig) pri ktorych mi to ale pisalo ze match je "even", tak som bol v platine... uz tam nie som ;)

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 14:50:16 

Ty se se mnou zase budes hadat :-)), ale ciste logicky, pokud by to NEzalezelo na W/L a jen na tom skrytym ratingu, tak bych mel hrat se silverama a low goldama jako even, a s bronzama jako slightly favored.

Skutecnost je takova, ze diky W/L, kvuli kterymu jsem spadnul z goldu do silveru, se to ke me chova(lo) uplne stejne, jako bych prohraval v tom silveru, aniz bych odehral jedinej zapas. Tj. prvni 3 zapasy byly jako even s bronzama. Tobe to neni divny? :-) To mi chces rict, ze ten rating spadne po par prohrach ze "skoro platina" na "horsi bronz" a na W/L vubec nezalezi? :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 14:56:20 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Detaily o matchmaking systeme pozna malokto, ale logicky... chlapci z blizzardu zarabaju radovo vyssie sumy ako my (alebo ako ja... nech hovorim za seba). Silne predpokladam ze gigant ako blizzard nebude platit diletantov a tak ten system je aspon v zaklade a v teoretickej rovine robusny a dobre navrhnuty. Promote/demote pri rozdiele 11 vyhier/prehier je taka do oci bijuca blbost, ze je nepredstavitelne aby nieco take mohli vymysliet sikovny, dobre plateny ludia. Mozno tato teoria obstoji na tovjich pozorovaniach (zalozenych na 2 pripadoch), ale ja ti mozem ukazat niekolkonasobne viac pripadov kde to neplati.
Hadat sa mi fakt nechce, pre mna tym padom howgh.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 15:04:38 

Nekolikanasobne? A kde jsou? Staci mi 5x dukaz, ze byl nekdo SESAZEN ze zlate ligy pri jinem poctu nez 11 proher. To si sem mel dat hned a nemuseli jsme tu prokecat pul dne ;-)

Jinak argumenty tedy na urovni. Kdyz uz nevime co by, tak vytahneme super truper nadprogramatory :-)

Ti muzu namitnout, proc by jako meli investovat prachy do neceho slozityho, kdyz bohate staci naprogramovat W/L promote / demote podle urcitych kriterii na urcitou ligu. Pokud by to byl tak desne slozitej algoritmus, tak by ho nemuseli vubec tajit, pac bys realne stejne nemel moznost ho ovlivnit ;-) Takhle to vypada tajemne a muze to byt naprosto trivialni zalezitost ;-) Zatim si mi nevyvratil zhola nic.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 15:29:49 

ten skrytý rating jak si psal kori klesá nějak rychle.. :D zrovna ted jsem prohrál 6 her v řadě, první hra byla proti diamond, prohrál jsem, kdybych to podle mě vyhrál tak jsem šel do platiny... následně se mi povedlo 2x!!! prohrát s platinou, pak 2x prohrát s goldem, a už jsem měl silver jako even, kterej jsem taky prohrál, a ted výhra nad silver.. stačilo 6 zápasu prohrát a z možná platina je to možná silver...

btw myslím že poltergaist(nebo jak se jmenuje) to testoval a diamond do bronzu to bylo 100 proher v řadě...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina