Geene->nezapomeň že já jsem noob a nedělám to v přesných 40 sekundových intervalech, vždycky tam nějakou tu sekundu navíc mám.
Balty->jasný, já to taky pořádně nestíhám, ale ta rasa i když složitá je prostě super, je naprosto rozdílná a pokud se to někomu nelíbí, ať mi klobouk políbí ehm ať ji nehraje. Navíc podle mého názoru je za zerga nejvíce možností. Nejvíce se mi líbí, když třeba terran vidí že na něj jdu s 30 zerlingama a místo toho k němu doběhne 20 banelingů a 10 zerlingů.
Celkově jsem prostě za to rád, vezměte si jiné RTS a když s toho vyškrtneme SC1 a WarcraftIII tak jsou si všude rasy podobné jako vejce vejci. Jako milovník RTS vím o čem mluvím a tak co si vzpomínám třeba Age of Empires, Rise of Nations, Lotr:Bfme, Age of Mythologi, Empire:Total war, Word in Conflikt či RedAlert. Všude jsou rozdíly prakticky kosmetickém někde v tom že jedna strana má hordu levných slabýcg a druhá málo drahých silných. SCII je strategie naprosto o něčem jiném a proto ji mám ze všech nejraději.