StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:19:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ztížení ovládání u terranů
PříspěvekNapsal: sob 20. lis 2010 18:34:24 

Geene->nezapomeň že já jsem noob a nedělám to v přesných 40 sekundových intervalech, vždycky tam nějakou tu sekundu navíc mám. :D

Balty->jasný, já to taky pořádně nestíhám, ale ta rasa i když složitá je prostě super, je naprosto rozdílná a pokud se to někomu nelíbí, ať mi klobouk políbí ehm ať ji nehraje. Navíc podle mého názoru je za zerga nejvíce možností. Nejvíce se mi líbí, když třeba terran vidí že na něj jdu s 30 zerlingama a místo toho k němu doběhne 20 banelingů a 10 zerlingů. :D

Celkově jsem prostě za to rád, vezměte si jiné RTS a když s toho vyškrtneme SC1 a WarcraftIII tak jsou si všude rasy podobné jako vejce vejci. Jako milovník RTS vím o čem mluvím a tak co si vzpomínám třeba Age of Empires, Rise of Nations, Lotr:Bfme, Age of Mythologi, Empire:Total war, Word in Conflikt či RedAlert. Všude jsou rozdíly prakticky kosmetickém někde v tom že jedna strana má hordu levných slabýcg a druhá málo drahých silných. SCII je strategie naprosto o něčem jiném a proto ji mám ze všech nejraději.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 20. lis 2010 19:56:22 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Nejlip balancovanej byl Warcraft2, tam byli jednotky uplne steny jen meli jinou grafiku a jmena :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 20. lis 2010 21:02:41 

Stoky píše:
Nejlip balancovanej byl Warcraft2, tam byli jednotky uplne steny jen meli jinou grafiku a jmena :D

Ne tak uplne :D
kouzelnici meli jine spelly a unikatni jednotka byla taky jina :D
Jako ze jsou tam 2 (skoro) stejné kampaně je IMHO solidní fail :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 20. lis 2010 21:39:18 

Nejsou až tak stejné :) Mně se líbily obě :) (resp. všechny 4, když počítám i Beyond the Dark Portal)

Jinak W1 byl ještě nevybalancovanější, protože humanští Archeři měli sice menší damage, ale o 1 větší range než orkští Spearmani, což bylo hlavně v single playeru dost kritické :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 22. lis 2010 11:45:13 

satik píše:
Pralev píše:
Balty: What? Mám všechny Hatchery pod jedním číslem, zmáčknu "s" (to mi vybere všechny larvy všech vybraných Hatchery) a je to.

kdyz mas vsechny hatch na jednom hotu, tak nemas kontrolu, kde ti jednotky vylezou, coz je obcas celkem problem

Prave ;-) Ale dost lidi to neresi ;-) Ja uz ted rozdeluji na hatchery na unity, a hatchery na drony... neni to sice uplne nej, ale da se to (early/mid)... teda do urcite faze hry... kdyz vidim ze je valecna vrava daleko, pak bliju jednotky ze vseho (dle potreby). Je krasne kdyz vam 1-2 ultry vylezou primo protivnikovi do naruce :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 22. lis 2010 11:47:59 

Pralev píše:
satik píše:
kdyz mas vsechny hatch na jednom hotu, tak nemas kontrolu, kde ti jednotky vylezou, coz je obcas celkem problem

Málokdy jsem s tím měl opravdu problém... To už se mi častěji stane, že si novou Hatchery zapomenu přidat pod číslo k těm zbylým a najednou po nějakém čase koukám, že tam mám 30 larev :D

Ono to je a neni problem, nevnimas sazeni larev do doby, nez zjistis jak to vypada, kdyz to delas pravidelne efektivne ;-) Zkousel jsem nejaky mod, kde byl autocast, ale ostatni veci sedeli. Queena prakticky nikdy nemela manu na to, aby mohla hazet creep apod. Ale larev jsem mel jak nas*anych... Ze jsem je nestihal utracet. Az tehdy jsem si uvedomil, jaky je v tom rozdil... V mid/late to proste nestiham efektivne/presne, ale tam to resi in-base-hatchery, nebo proste power-units...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina