Stoky, dik za rozbor, zkusim to nak poresit.
Ad scout: Vetsinou se jen snazim zjistit, zda nedela double gas a pokud nedela jednotky, tak je to v 99% VR rush. To mi na yacatek staci, pak uy hodim nejakej ten scan pozdejs.
Problem je v tom, ze to hraju tak nejak porad stejne
, ale s T i Z si poradim (a to i s "papirove" lepsima hracema ) Tak nejak vim, co funguje (u T je to jasny, ze jo
. Ale u P mi vzdycky prijde, ze toho mam malo a nebo toho souper ma proste nejak vic
Uz mam asi fakt blok nebo co. obcas se mi podari P porazit, ale to je papirove slabsi hrac (silver) a jeste musim mit o expu navic.
Amiga: Az dorazim domu, poslu ti peknej dnesni replay vs Platinovej VR rush. Hraju to proti tomu vzdycky stejne (startuje marine machine
a nema sanci.
Je jasny, ze o tom musim vedet. Kdyz to nevyscoutuju (na nekterych velkych mapach je to fakt problem, pac to zastrci nekam do rohu, kde to proste nenajdu), tak me taky vyklepne. vetsinou to poznam hned na zacatku a pak jedu ciste marinu + stim + stity + medivacy a jak odrazim prvni utok (vetsinou 3 az 4 VR), uz jdu na nej a to uz mam i nejakyho toho vikinfa. No, uvidis sam...