StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 27. pro 2024 20:15:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Black hole in Bronze league?
PříspěvekNapsal: čtv 17. kvě 2012 9:56:21 

Swen píše:
repy nedam pac sem je vsechny smazal ( nebylo misto na D3) ale na 200 sem tak kolem17 minuty zalezy co jedu za opening a jak moc prudim soupere, ale vetsinou na 200/200 nejsem po celou hru jelikoz sem nucenej furt nekde dropovat utocit s malyma task force abych se udrzel ve hre a vetsinou prohraju vyhranou hru kvuli HT tosovy staci robe/templar archives nekde sikove schovat a ja se pak muzu posrat abych zjistil co jede a neni vetsi sranda nez jit na tose s MMM+v a zjistit ze ma 1 kolose a tri prdele HTcek. Holt mi nevyhovuje ten styl ( a prijde mi totalne mimo) zo tos a zerg si v klidu muzuou sedet na 2/3 bazich a pak cloveka prejet pres a-move a teran musi jak blbec furt nekde prudit dropovat jinak je v prdely, na to ze se o terranovi tvrdi jak je to defenzivni rasa tak styl hry tomu neodpovida, a switch na P/Z nepripada v uvahu pac proste za emzaky hrat nebudu jako main rasu to rasi seknu s SC :-D

Tak potom je asi chyba aj v slabom scoute, nie? A pokiaľ súper sedí na dvoch troch bázach tak ty si v kľude zaberáš ďalšie báze, máš milión OC s x-miliónmy scanov a proste niečo musíš nascoutit, máš 20 raxov, 3x starport, upgrady,... a aj so slabším microm ho musíš prejsť cez "áčko". A keď nie na prvý raz tak na druhý isto, lebo domasuješ rýchlejšie ako on

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 17. kvě 2012 13:46:32 
 ICQ  Profil

Swen píše:
repy nedam pac sem je vsechny smazal ( nebylo misto na D3) ale na 200 sem tak kolem17 minuty zalezy co jedu za opening a jak moc prudim soupere, ale vetsinou na 200/200 nejsem po celou hru jelikoz sem nucenej furt nekde dropovat utocit s malyma task force abych se udrzel ve hre a vetsinou prohraju vyhranou hru kvuli HT tosovy staci robe/templar archives nekde sikove schovat a ja se pak muzu posrat abych zjistil co jede a neni vetsi sranda nez jit na tose s MMM+v a zjistit ze ma 1 kolose a tri prdele HTcek. Holt mi nevyhovuje ten styl ( a prijde mi totalne mimo) zo tos a zerg si v klidu muzuou sedet na 2/3 bazich a pak cloveka prejet pres a-move a teran musi jak blbec furt nekde prudit dropovat jinak je v prdely, na to ze se o terranovi tvrdi jak je to defenzivni rasa tak styl hry tomu neodpovida, a switch na P/Z nepripada v uvahu pac proste za emzaky hrat nebudu jako main rasu to rasi seknu s SC :-D

Ehhh... jak to napsat. Pokud on má kolosální biač a 3 prdele templářů, tak ty NEmáš!!! Opakuji nemáš!! lepší macro, protože tohle je tak sviňsky náročné na plyn, že on musí mít lepší macro :P

Já ted avětšinou buď mám tepláře nebo kolosální biač, ale mít oboje ve chvíli, kdy na mě jde 200/200 mmm stejně makro zdatného oponenta je vlhký sen...

Ano, máš možná 2-3x více základen, ale asi je neumíš využít => nemáš lepší macro. Alespoň to mi z tvého popisu vychází ;) Klidně dodej replay až se t oněkdy stane :))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 19. kvě 2012 0:14:45 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

1.) Vsechno smazat aby clovek mel misto na diablo?? Vzdyt je to par giga a replaye maji 100kB kazdy...coz v reci velikosti diabla je 640 000 replayu ;)

2.) Pokud mas lepsi makro tak kohokoliv prejedes vzdycky...pokud toho umis vyuzit...kdyz preci dojdes na 200/200 treba ze tri CC, tak musis mit i adekvatni pocet produkcnich budov...u me osobne neni vyjimkou 15-20raxu, kdyz mam solidni makro v mid/late game)

3.) Nevim kdo rika ze terran je defenzivni rasa...kazdopadne SC2 je hra o tom vedet kdy se branit a kdy utocit (nedavno jsem koukal na Day9 daily a tam to moc pekne popisoval v ZvT...pro zerga zivotne dulezite vedet kdy se musi branit a kdy se branit nemusi)...pokud nezvladas dropovat nedelej to, pokud si veris s makrem tak se ho drz a nedelej kokotiny kolem.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. kvě 2012 10:24:13 

Swen píše:
Hmm abych rekl pravdu tak z¨sance ze narazis na takovouhle lamu v silvr/gold je celkem mala vicemene kazdej jede najakou agresi do expy nebo rovnou FE, treeba terrani clekem bez¨ne jezdej 1 rax FE. Ty co e tam doustanou nahodou pre s free winy v placementech tak zase hodne rychle spadnou zpatky

No hele já jsem v 2v2 v goldu už celou sezónu, a to Harry je průměrnej bronz a řekněme já bronz-silver hráč, a pořád nás to nevykoplo :mrgreen: Porážíme tak každýho druhýho, ale max. bronz/silver hráče (goldy ne), takže se můžem spolehnout, že v nové sezóně už nás to vykopne, zaslouženě :lol: Ono když Harry za celou hru udělá 24 SCVček... :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. kvě 2012 17:26:10 

a co Harry zvládá produkovat za jednotky s tak malou ekonomikou? Já se Zergem dávám 60-90 workerů a občas i to je málo :D

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. kvě 2012 17:47:44 

Harry na začátku harasí s reapery :lol: On to hraje fakt příležitostně, herně tak na úrovni jako já když jsem měl SC2 dva týdny doma, ale stejně ho máme rádi :mrgreen: Někdy těch SCV má i 35 :P Já se jako zerg rozlézám a modlíme se, aby brzo nikdo nepřišel ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. kvě 2012 17:48:54 

:D :D není moc lidi,co po nerfu používají reapery ....

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. kvě 2012 7:40:14 

Necromancer píše:

No já rapeři používám třeba v TvP.Jak P ted jezdi ty forge expy tak rapeři znamenaj velke nebezpečí pro proby = půl práce jak vyhrat hru hotova. Nebo taky druhá možnost nascautovat enemyho plán což je lepši ztratit rapeři než dělnika .)
Upozornuju že jsem master ne nejaky goldak .) neni to sice nic proti nižším ligám ale aby se pak nedošlo k nějake mejlce .)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. kvě 2012 9:03:07 

Markus píše:
Necromancer píše:

No já rapeři používám třeba v TvP.Jak P ted jezdi ty forge expy tak rapeři znamenaj velke nebezpečí pro proby = půl práce jak vyhrat hru hotova. Nebo taky druhá možnost nascautovat enemyho plán což je lepši ztratit rapeři než dělnika .)
Upozornuju že jsem master ne nejaky goldak .) neni to sice nic proti nižším ligám ale aby se pak nedošlo k nějake mejlce .)

Njn, Naniwa skúšal ffe proti MVPmu na GSL a teraz to skúša skoro každý toss :-) Ja som to zatiaľ zahral len v customkách a mám s tým tak 60 percentnú úspešnosť. Ono ide o to ako T zareaguje. Celkovo mi to ale príde dosť greedy hrať ffe proti T. Na niektorých mapách fajn, ale celkovo ak bo je to blbosť mysílm. Lebo buď dojdú reapery alebo all in...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. kvě 2012 19:10:53 

Náhodou haras je v týmovkách fajn věc, sám vím jak je to nepříjemné, soupeře to trochu zaměstná a třebas i odloží jeho plánovaný útok ;) Z jedné strany reaper, pak se připlazí z druhé strany banshee a soupeř má o zábavu postaráno, pokud nás dřív nezabije :lol: Ale v bronz-gold se dá ustát leccos :mrgreen:
A navíc Harry prostě nic pořádnýho neumí, tak je alespoň nějak užitečnej :lol:

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina