Swen píše:
repy nedam pac sem je vsechny smazal ( nebylo misto na D3) ale na 200 sem tak kolem17 minuty zalezy co jedu za opening a jak moc prudim soupere, ale vetsinou na 200/200 nejsem po celou hru jelikoz sem nucenej furt nekde dropovat utocit s malyma task force abych se udrzel ve hre a vetsinou prohraju vyhranou hru kvuli HT tosovy staci robe/templar archives nekde sikove schovat a ja se pak muzu posrat abych zjistil co jede a neni vetsi sranda nez jit na tose s MMM+v a zjistit ze ma 1 kolose a tri prdele HTcek. Holt mi nevyhovuje ten styl ( a prijde mi totalne mimo) zo tos a zerg si v klidu muzuou sedet na 2/3 bazich a pak cloveka prejet pres a-move a teran musi jak blbec furt nekde prudit dropovat jinak je v prdely, na to ze se o terranovi tvrdi jak je to defenzivni rasa tak styl hry tomu neodpovida, a switch na P/Z nepripada v uvahu pac proste za emzaky hrat nebudu jako main rasu to rasi seknu s SC :-D
Ehhh... jak to napsat. Pokud on má kolosální biač a 3 prdele templářů, tak ty NEmáš!!! Opakuji nemáš!! lepší macro, protože tohle je tak sviňsky náročné na plyn, že on musí mít lepší macro :P
Já ted avětšinou buď mám tepláře nebo kolosální biač, ale mít oboje ve chvíli, kdy na mě jde 200/200 mmm stejně makro zdatného oponenta je vlhký sen...
Ano, máš možná 2-3x více základen, ale asi je neumíš využít => nemáš lepší macro. Alespoň to mi z tvého popisu vychází ;) Klidně dodej replay až se t oněkdy stane :))