Salam píše:
Tak jako echt pokrytec, kterej vždy pochválí i flejmaře a všechny 6poolproxigejtaře 4gejtoidního charakteru s nádechem 7rouč puše, musím na rovinu napsat, že tvůj post je bohapustej blábol. Ta přirovnání sou absolutně mimo mísu. A pokud se čílíš po každým proxigejtu, tak to fakt nechápu nějak tuším, že nebudeš zrovna golďák, ale i kdybys byl, je to jen tvá chyba.
Jinak mě osobně tyhle choboti co prohrajou a nadávaj fakt nevaděj, já z nich mám upřímnou legraci. Problém je u Heada, kterej je dost na očích a jeho chování může odrazovat případně sponzory těchto podniků + to úbírá na prestyži a serioznosti celé komunity a pokud někdo SC2 říka esport, což mě se líbí, tak head ho degraduje na zábavu mastnovlasejch zaprděnejch nerdů co neuměj do 5 počítat a to je škoda, navíc když sám umí a hojně, alespoň co sem viděl, používá všemožné čízy a vyčůrávky, které mimochodem mě jako divákovi příjdou fajn, zábavné, poučné a blablabla, prostě do tý hry to patří a basta...to už tu ale bylo řečeno tolikrát...
Helloooo lolololo, hledají se argumenty...
Nikde jsem nenapsal, že se rožčiluji po každé prohrané hře, nedejbože po proxy. Já si myslím o dotyčném svoje a ignoruji ho, většinou připíši něco ve stylu "Yeah, my fun has just accelerated into unseen heights, thanks for all the truly meant wishes." nebo tak něco, většinou mu to pošlu pmkou a jde do ignore listu, co mi je po takových lidech(nedejbože by chtěli vést debatu, nemám na ně čas). Když mi nenapíše gl & hf, tak nereaguji, není důvod. Já si totiž naivně myslím, že k dobrým mravům patří také
nelhat. Rozhodně pro mě není good mannered hráč ten, který mi lže.
Já se kvůli hře nemám tendenci rozčilovat na protivníky, sám moc dobře vím, že prohra je vždy moje chyba.
BTW představa toho, že kvůli HH máme v sc2 málo(resp. méně) sponzorů... inu asi takhle, Huk, když streamuje, má na svém streamu cca 30k lidiček online +-, tolik v ČR není fanoušků tohoto, hmm, sportu dohromady :). Takže pro sponzory je to, pomineme-li Predyho, který reprezentuje v zahraničí(a docela slušně, občas :)), nezajímavé. A rozhodně to nezmění nadávky HH.
Stoky píše:
Ja nevim ze porad berete faul jako neco spatneho...je to preci soucast hry, ne? Nekdy se faul hraje jakou soucast taktiky a kazdy to vi. Mrknete na zaver vyrovnaneho basketbaloveho utkani. uz od zakovskych teamu se delaji takticke fauly. Je to uplne to same jako 6pool apod. Proste neoblibena soucast hry ;)
A nechapu co ma mensi zanadavani spolecneho s nejakou prestizi. Kazdy zna spartanskeho Repku, nebo kdysi jednoho z nejslavnejsich basketbalovych hracu Denise Rodmana a bylo to spis naopak. Takovehle postavy vzdycky zvysovaly popularitu sportu jako zabavy => sledovanosti => prestiz pro sponzory. ;) Bad boys jsou vsude ;)
Foul v basketu ti nemusí zničit sportovní karieru do konce života, přece jenom je to technicky bezkontaktní sport a obejmutí protihráče je faaaakt hrůza :-). Jako sry, ale foul do achilovek zezadu nemá s fair play nic společného(případně hokejové naražení na mantinel, tam jde občas i o život, pár zmrzačených tu máme, že ;)).
A třeba mi osobně se cheese play líbí, obzvláště když mi protivník napíše gl &hf, já to odrazím a on pak reaguje, že jsem lucky !@$!$(nebo jak to ten language filter filtruje :)) - a já se ho zeptám, jestli mi teda jako ten luck nepřál nebo proč se rozčiluje... jop, je to sranda :o). Jsou to ve větší míře rychle vyhrané hry, free points, woohooo. A nebo rychlá prohra, taky dobrý :o).
Btw, včera mi jeden zergský mighty warrior napsal na začátku gl, inu, zeptal jsem se ho, jestli to myslí vážně, napsal mi, že ne, ale chtěl být slušný(mannered). Tak jsem se ho zeptal, jestli mi lhal. On že jo... jop, good mannered hráč = ulhaný zmetek, jo, to dává přece smysl :). A ten jeho krásný rage na konci hry byl k nezaplacení :o)