StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 20:04:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Headhunter
PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 9:48:30 
 ICQ  Profil

Salam píše:
Tak jako echt pokrytec, kterej vždy pochválí i flejmaře a všechny 6poolproxigejtaře 4gejtoidního charakteru s nádechem 7rouč puše, musím na rovinu napsat, že tvůj post je bohapustej blábol. Ta přirovnání sou absolutně mimo mísu. A pokud se čílíš po každým proxigejtu, tak to fakt nechápu nějak tuším, že nebudeš zrovna golďák, ale i kdybys byl, je to jen tvá chyba.
Jinak mě osobně tyhle choboti co prohrajou a nadávaj fakt nevaděj, já z nich mám upřímnou legraci. Problém je u Heada, kterej je dost na očích a jeho chování může odrazovat případně sponzory těchto podniků + to úbírá na prestyži a serioznosti celé komunity a pokud někdo SC2 říka esport, což mě se líbí, tak head ho degraduje na zábavu mastnovlasejch zaprděnejch nerdů co neuměj do 5 počítat a to je škoda, navíc když sám umí a hojně, alespoň co sem viděl, používá všemožné čízy a vyčůrávky, které mimochodem mě jako divákovi příjdou fajn, zábavné, poučné a blablabla, prostě do tý hry to patří a basta...to už tu ale bylo řečeno tolikrát...

Helloooo lolololo, hledají se argumenty...

Nikde jsem nenapsal, že se rožčiluji po každé prohrané hře, nedejbože po proxy. Já si myslím o dotyčném svoje a ignoruji ho, většinou připíši něco ve stylu "Yeah, my fun has just accelerated into unseen heights, thanks for all the truly meant wishes." nebo tak něco, většinou mu to pošlu pmkou a jde do ignore listu, co mi je po takových lidech(nedejbože by chtěli vést debatu, nemám na ně čas). Když mi nenapíše gl & hf, tak nereaguji, není důvod. Já si totiž naivně myslím, že k dobrým mravům patří také nelhat. Rozhodně pro mě není good mannered hráč ten, který mi lže.
Já se kvůli hře nemám tendenci rozčilovat na protivníky, sám moc dobře vím, že prohra je vždy moje chyba.

BTW představa toho, že kvůli HH máme v sc2 málo(resp. méně) sponzorů... inu asi takhle, Huk, když streamuje, má na svém streamu cca 30k lidiček online +-, tolik v ČR není fanoušků tohoto, hmm, sportu dohromady :). Takže pro sponzory je to, pomineme-li Predyho, který reprezentuje v zahraničí(a docela slušně, občas :)), nezajímavé. A rozhodně to nezmění nadávky HH.

Stoky píše:
Ja nevim ze porad berete faul jako neco spatneho...je to preci soucast hry, ne? Nekdy se faul hraje jakou soucast taktiky a kazdy to vi. Mrknete na zaver vyrovnaneho basketbaloveho utkani. uz od zakovskych teamu se delaji takticke fauly. Je to uplne to same jako 6pool apod. Proste neoblibena soucast hry ;)

A nechapu co ma mensi zanadavani spolecneho s nejakou prestizi. Kazdy zna spartanskeho Repku, nebo kdysi jednoho z nejslavnejsich basketbalovych hracu Denise Rodmana a bylo to spis naopak. Takovehle postavy vzdycky zvysovaly popularitu sportu jako zabavy => sledovanosti => prestiz pro sponzory. ;) Bad boys jsou vsude ;)

Foul v basketu ti nemusí zničit sportovní karieru do konce života, přece jenom je to technicky bezkontaktní sport a obejmutí protihráče je faaaakt hrůza :-). Jako sry, ale foul do achilovek zezadu nemá s fair play nic společného(případně hokejové naražení na mantinel, tam jde občas i o život, pár zmrzačených tu máme, že ;)).
A třeba mi osobně se cheese play líbí, obzvláště když mi protivník napíše gl &hf, já to odrazím a on pak reaguje, že jsem lucky !@$!$(nebo jak to ten language filter filtruje :)) - a já se ho zeptám, jestli mi teda jako ten luck nepřál nebo proč se rozčiluje... jop, je to sranda :o). Jsou to ve větší míře rychle vyhrané hry, free points, woohooo. A nebo rychlá prohra, taky dobrý :o).

Btw, včera mi jeden zergský mighty warrior napsal na začátku gl, inu, zeptal jsem se ho, jestli to myslí vážně, napsal mi, že ne, ale chtěl být slušný(mannered). Tak jsem se ho zeptal, jestli mi lhal. On že jo... jop, good mannered hráč = ulhaný zmetek, jo, to dává přece smysl :). A ten jeho krásný rage na konci hry byl k nezaplacení :o)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 10:08:45 

Tak třeba já píšu gl & hf vždy. Já mu teda to štěstí i zábavu přeju upřímě. Je to slušnost stejně jako pozdrav. Vochcávky a rushe jsou taky taktika a patří to k ní.
Ale může mi někdo prosím vás objasnit, co je za taktitku, když začnu soupeřovi nadávat? Nechápu smysl. Pro mě je takovej člověk protě idiot a hraju dál.
Přiznám se, že gg občas nenapíšu. Třeba mám na sebe vztek, že sem to prokaučoval, udělal chybky a tak. Tak rychle quitnu ale za chvilku jsem v pohodě a jedu dál. Vrátil jem se ke hře po půl roce a ještě zase dost prohrávám, ale uvědomte si lidi, že to jak se chováme ukazuje, jací jsme.
To co napsal HH je debilita, která nemá s žádnou taktikou nic společného.
Zkrátka nechápu v čem má spočívat ta taktika dělat ze sebe blba..

Jo a ještě bych chtěl dodat, že pokrytec nejsem. Nikdy jsem nenapsal soupeři nějakou nadávku nebo tak. Prostě gg nebo thx for game. ;)

Obrázek
Blondyr#999

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 11:47:39 

No , muj nazor je ten , ze za to co napsal by si zaslouzil dozivotni ban , je to velika hnusarna a vypovida to neco o jeho charakteru ... a ty argumenty stylu :

strategie-co je za taktiku nadavat souperovy? myslim si ze sc se hraje uplne jinak nez pres chat , nebo snad ne? a proc blizzard banuje tyhle lidi co casto nadavaji souperum? :) a to ze prohraje je dle meho nazoru jeho blbost a nevidim zadny duvod proc by souperovy mel nadavat , je to jen a jen dukaz slabosti ... mel by nadavat jen sam na sebe.

zviditelneni-no commnet , to z neho dela jen vola nic proti.

ventilovani-no , pokud timhle stylem ventiluje svuj vztek tak to dle meho nazoru hranici s nervove nemocnym clovekem , myslete si co chcete ale taci lide by se mely lecit ...prece kdyz me nastve soused nepujdu ho hned povrazdit s celou jeho rodinou ...(ano , je to blby priklad , ale i to je svym zpusobem podobne) lide by se mely ovladat ... samozrejme nekomu take ujedou nervy , to se stava uplne kazdemu cloveku ,ale ma to sve hranice.

co vidite za fauly na 6poolu , proxy gate etc? je to taktika jako kazda jina ... mely byste byt radi ze to souper jede proti vam , da se to celkem lehce odrazit ... kdyz prohrajete je to pak vas fail ... Ja osobne si take obcas zahraju cheese , ale spise hraju klasickou hru ;)

co je spatneho na psani GL HF? dle meho nazoru je to podobne jako pozdrav a nema to s uprimnosti nic spolecneho :shock:

toto je muj nazor za kterym si stojim.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 12:48:52 

Co napsal HH bych za velkou nadavku nepovazoval....Mensi flame

Ruku na srdce kdo po prohre nejakyho kkt co vas proxy rushnul, canon rushnul, six pooloval nebo marine all in.
Ho neposlal do prde... Nebo i vic. Je to ventilovani frustrace a ze vas souper prejel osklivou taktikou defakto faulem!!! A rozhodci to nepiskl, pac to nevidel a souper tim vyhral turnaj...

Podle me to Blizard s timhle prehani. Napsat mu ze je cura*, pic*, zkurvysy*.
To beru jeste jako mirne nadavky. A mit za to BAN na 24h je pdole me blbost. V jinych hrach se tohle neresi...
Pokud nekomu budu nadavat do rodiny typu tvoje mame je hrozna pi.. atd za tohle bych uz BANOVAL....Nebo za pouzivani maphacku a jinych podobnych programu. Nebo viz FreejaN taky jasne BAN

POKUD ZA MENSI FLAME BUDEM DAVAT BANY TO BY BYLO JAK ZA KOMOUSU...
MAME SVOBODU SLOVA. TO JE DEMOKRACIE

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 13:21:24 

Drakan píše:

Ruku na srdce kdo po prohre nejakyho kkt co vas proxy rushnul, canon rushnul, six pooloval nebo marine all in.
Ho neposlal do prde... Nebo i vic. Je to ventilovani frustrace a ze vas souper prejel osklivou taktikou defakto faulem!!! A rozhodci to nepiskl, pac to nevidel a souper tim vyhral turnaj...

Podle me to Blizard s timhle prehani. Napsat mu ze je cura*, pic*, zkurvysy*.
To beru jeste jako mirne nadavky. A mit za to BAN na 24h je pdole me blbost. V jinych hrach se tohle neresi...
Pokud nekomu budu nadavat do rodiny typu tvoje mame je hrozna pi.. atd za tohle bych uz BANOVAL....Nebo za pouzivani maphacku a jinych podobnych programu. Nebo viz FreejaN taky jasne BAN

POKUD ZA MENSI FLAME BUDEM DAVAT BANY TO BY BYLO JAK ZA KOMOUSU...
MAME SVOBODU SLOVA. TO JE DEMOKRACIE

Jsou nejaka pravidla a ty se maji dodrzovat... to co napsal bylo mysleno jako nadavka a tim to hasne, dostal ban na jeden z turnaju a to je dobre... zase se ohanite demokracii, ale asi nemate potuchy co to znamena (poruseni pravidel = trest) neni co resit...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 13:29:10 

Drakan píše:

Je mne na bliti z tebe i mensiho flame!!! Pokud je: jsi fakt postizený kripl! mensi flame, co asi musis byt za cloveka.

Eldesan

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &cn=Eldesa

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 13:36:33 

Ako ja fakt neviem kam tato spolocnost speje, ked tu obhajujete tieto vyrazy a nadavnky a je jedno ci je to ventilovanie, alebo nieco ine. Ok, stane sa to niekedy, niekomu to ujde, ale raz! par krat.. a Head to robi od zaciatku do konca, systematicky a cielene, ako toto moze niekto obhajovat? Nerozumiem :roll: ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 13:50:16 

kdyby nejaky rush byl faul , tak by uz dlouhou dobu nebyl proveditelny a nebo by byl daleko obtiznejsi kdyby to byla nejaka ultra op taktika nemyslis?(uz je to delsi dobu co to ponerfovaly a solidne) jedine lidi co ho neumi odrazit breci jaky je to cheat , faul , hack a kdovi co jeste , pritom se to da celkem dobre odrazit (teamovky ofc nepocitam). samozrejme to nekoho bavit nemusi proti tomu hrat , ale to nic nemeni na tom , ze to je taktika jako kazda jina , me se treba paci krasna lategame a jsem rad kdyz se povede , odrazet rush me nebavi , ale je to soucast teto hry at uz chcete nebo ne.

no , nevim jak ty , ale ja kdyz chytl nerva ,tak jsem napsal jen BG (bad game) a nebo leavnul bez gg (a to bylo v hodne vzacnych pripadech) , to co napsal hodne prehnal a neni to zadne mensi flame , jako mensi flame to prijde jen lidem kteri to ventiluji podobnym zpusobem a nebo tech co ziji v blizkosti podobnych lidi.tech uprime lituju a myslim si ze je dobre to banovat, a myslim si ze by mel na to dat vetsi duraz , jsou tu lidi co hrajou pro zabavu a kdyz ti souper zacne nadavat , proklinat te a celou tvou rodinu , rikat ze mu nesahas ani po kolena atd tak to te pak prejde chut hrat.

a i za ty tve tzv"mensi flame" plne souhlasim s banem ktery blizzard dava, lide se aspon lepe nauci sebeovladani kdyz nebudou moci par dni hrat a zacnou konecne myslet nad tim co pisou .)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 13:54:28 

Arch píše:
co vidite za fauly na 6poolu , proxy gate etc? je to taktika jako kazda jina ... mely byste byt radi ze to souper jede proti vam , da se to celkem lehce odrazit ... kdyz prohrajete je to pak vas fail ... Ja osobne si take obcas zahraju cheese , ale spise hraju klasickou hru ;)

o to jde :) většina lidí nepočítá s tím, že Zerg udělá 7pool a donutí oponenta jít do obrany a zvažovat expanzi. Když už se to stane, 70% hráčů okamžitě leavne, protože nevědí, jak push odrazit. Vyhrát ve 3. minutě rushem, nebo v 30. minutě All.inem, to už je jedno

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 14:03:25 

no ohanet se demokracii je pekny, ale demokracie jednoho konci tam kde zacina demokracie druhyho a to co rekl HH je podle me urazka nejhrubsiho zrna, rict mi tohle nekdo do oci tak jednu schyta az se mu protocej panenky....

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina