StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 04. črc 2025 5:54:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 18:37:32 

Tak treba, aby ti medivaci litali tam, kde meli. Marinaci byli za marauderama a vsechno nebylo na jedne kupicce k one shotnuti stormou. Teda pokud nebyl vtip co si napsal :), ale spis by ses mel starat spravne o zakladnu a makrovat, nez ultra klikat. Tak to vysvetloval day9 v d9d 208.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 18:38:37 
 ICQ  Profil

Citace:
tak mě tedy pouč co tam sakra s MMM tak mikruješ.. :)

Pokud vim tak zrovna Toss ma mikro nejjednodusi a Teran nejtežší

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 18:41:20 

Jonas: jakou hraješ ligu?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 19:11:15 

záleží na tom? :) jinak jsem psal jak mikrujes s MMM to když máš vikingy a já kolose to neberu, viking začína na M? :) je zvláštní že já mužu mít zaeloty za stalkerama, imortaly zaměřěné kamkoliv jinam jen né na tanky atd.. nikdy nic nestáhnout, stačí hodit storm a win.. :) až budu mít trochu času podívam se na to nadmikro s MMM co je na tom videu.. pokud jsou medivaky plné ani nevím proč dávám feed jako první navíc to nebyla uplně detailní posloupnost.. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 19:12:10 

Záleží.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 19:24:40 

Fakt vtipna diskuze. MMM ball je pres A move učinej , tak v low ligach. Kdyz budu brat MMM ball jako core Terrske armady proti tossovi, tak naročne na mikro to je. Kitovani zealotu , snajpovani vikingama proti kolosum či shazovat ghostama stity a energii neni zrovna nic lehkeho , kdyz protossky hrac se svym deadballem umi hrat.

Ted otazka v čem to ma prottos na mikro naročnejsi nez terran? By me opravdu zajimalo.

Co se tyce HT a ghosta. Oboje je proste silne a zalezi na skillu hrace jak dobre to vyuzije.

ADD Pralev : Zpočatku jsem si myslel , ze to je chytrej kluk , ale to co ctu posledni dobou me jen utvrzuje o tom , ze je to borec co si mysli, ze jeho pravda je ta jedina. Her ma odehranych malo a odehranou betu nepočitam pač ta hra vypadala malinko jinak . Do diamantu se dostalo spoustu lidi, kteri po patchi nakonec zjistili, ze na to ani nemaji.

Jonas : Kdyz uz rozumujes o no micru , tak aspon rekni kde hrajes??

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 19:34:39 

Jonas píše:
záleží na tom? :) jinak jsem psal jak mikrujes s MMM to když máš vikingy a já kolose to neberu, viking začína na M? :) je zvláštní že já mužu mít zaeloty za stalkerama, imortaly zaměřěné kamkoliv jinam jen né na tanky atd.. nikdy nic nestáhnout, stačí hodit storm a win.. :) až budu mít trochu času podívam se na to nadmikro s MMM co je na tom videu.. pokud jsou medivaky plné ani nevím proč dávám feed jako první navíc to nebyla uplně detailní posloupnost.. :)

Je vidět že hraješ v nějaké nízké lize a věřím ti že v bronzu tohle opravdu stačí na vítězství, ale tam nemikruje nikdo. Až se dostaneš do diamantu tak zjistíš že musíš mikrovat za všechny rasy.

A vikingové jsou samozřejmost když ty máš kolosy, ghosti když máš templáře. A tank také nezačíná na M :)

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 19:45:48 

kouknul jsem na replay a pár drobných chyb by se našlo jen jedna sentra ktera byla využita až ulně naposledy, boj na otevřeném prostranství atd.. to je jedno, já chtěl jen poukázat na to že dát dobrej EMP není nadlickej výkon a je moc mikra jak tu bylo pár stránek spamu dál :) pokud hezky utíkate z bouří, tak vám nemůžu zas tolik vadit ne? :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 20:40:55 

Tak v jaké seš lize?

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 20:50:32 

očividně ti to říct nechce tipuju tak silver/bronz =D ja taky nejsme diamant no a co tka jsem 3. v svoji divizi v goldu no a =D s platinou mam prostě problemy a terran OP není a microvat musí jako všichni ostatní ...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina