saltazar píše:
Jasně, akorát se mi teď osvědčilo jed ne 3gate+robo ale ve 4 bránách zealoty+sentry, a někdy v 7:30 nebo podle situace i dřív zaútočit, samozřejmě proxy pylon a doplňovat s 4gatu armádu a měnit složení dle situace a soupeřovi skladby armády, popřípadě přidat i stalkery když se člověk zasekne v boji na rampě. V posledních 5 hrách co byly zergové to ani jeden neustál ať jeli cokoliv(rouche,rouche+hydra,...) Prostě zerg je dost v nevýhodě když jsou menší armády v těchto skladbách. Také mi docela pomohlo s tvého replaye to obklopování své armády FF, dříve jsem měl proti lingům dost problém když jsem šel do útoku, ale s tímhle je to bez problému.
Jo, ten srround forcefieldama si normálně nemůžeš dovolit, ale když máš ty sentry takhle brzo tak na nich budeš mít energy víc než zvládne pravděpodobně spotřebovat, takže to jde vpohodě.
A jako 4gate je úplně normální taktika.. Normálně kvůli ní ale musíš brzdit proby, i když 7:30 je celkem pozdě, takže to tak možná vyjde.. gate tech ti dojede kolem šestý myslim. Jako, 4gate je obecně asi to nejjednoduší co můžeš s protossem udělat a funguje to pěkně až do high diamondu. Já to teda nerhaju, protože je to moc lineární a trochu cheese.
T.iN.T.a píše:
Dalsi GSL co nevyhral terran - no kdo by to byl rek

Navrhuju v dalsim patchi snizit energii potrebnout k hozeni muly na pulku, aby Pravevovi praskla zilka

Rain není na MCho úrovni ani zdaleka. Jinro hraje solidní macro game a dostal 0:4 nebo kolik, takže Rain může bejt rád, že se nějakym zázrakem vůbec dostal do finále a vzal MCmu dvě hry.