StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 05. črc 2025 22:28:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skryty rating
PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 11:59:29 

[quote="Weezing"]Systém je v pořádku

Podle mě to moc v pořádku neni vemu to třeb jak je to v hokeji - seš 1. v 3. lize máš máš možnost postoupit vejš, tak hraješ něco jako baráž s tím kdo je poslední v te vyšší lize, jen že v SC2 sem 1. v lize a na postup do vyšší hraju prakticky z 80% z prvníma 5 z vyšší ligy, kteří jen měli možná pár blbejch her a tak jim to dává mě z nižší ligy, ale v podstatě se jedná o aspiranty na ještě vyšší ligu...sem se dotoho nějak zamotal, snad je to pochopitelné 8-), asi by bylo blbý kdyby mě to dávalo poslední z vyšší ligy, ale alespoň nějakej kompromis bych si dovedl představit protože ve stříbru na platinu fakt nemám.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:10:02 

Jasne, takze dohady, dohady, dohady A TY MAS PRAVDU :-D Ja ti rikam fakta. Jednoduche cislo 11. A to 2x, s uplne jinym poctem her kdysi a ted, tj. ruzny %.
Poradi a pocet bodu nebudeme brat v potaz, pac jak je videt, je irelevantni.

Se podivej sam na muj profil, co jsem dneska odehral http://eu.battle.net/sc2/en/profile/105 ... ri/matches. (6 vyher, 11 proher) pred demotem.

Jeste "vcera" jsem hral s diamondama (strasne vysoky zahadny skryty rating, podle tebe) a dneska po par prohrach jsem ve stribre (strasne nizkej rating najednou).

Sorry, ale fakta mi prijdou pravdepodobnejsi, mysli si, co chces. Nebudu se hadat o promotu (pac si to nepamatuju), ale demot je jasnej.

A jak tak koukam do zebricku. V goldu NENI jediny hrac, ktery by mel vice jak 11 proher vuci vyhram. Dalsi ligy neberu v potaz, neb se to tam muze lisit ;-)

Naposledy upravil kori dne pon 24. led 2011 12:15:02, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:14:26 

No já si dokonce myslím že tam jsou nějaký bugy(kolikrát mi řekne že soupeř je favorizován a on je stříbro a má 5 zápasu a 3 prohry..), protože mam poměr asi 187:149 a haže mi to opravdu různý sopeře - stříbro, gold, platina, občas mi to hodí dokonce i bronz..

1. kolikrát nepoznáš rozdíl a kdejaký stříbro hraje líp než platina(kde už se mi několikrát stalo že jezdí věci jako 6 pool a podobné)

2. mam zkušenost že do goldu jsem šel až po tom co jsem porazil 1x platinu, do stříbra po tom co jsem porazil asi 2x gold hráče... z toho jsem usoudil že prakticky nejvíc záleží na tomhle jednom zápasu.. takže když máš blbej den - měl jsem ho nedavno a dokázal jsem prohrát 10x za sebou a hodilo mi to na 11 pokus bronzáká, kdybych ho podlě mě nedal tak jsem šel níž..

---------------------
myslím že ten systém funguje nějak prostě divně a mnohdy až absurdně, pokud prohraješ(nedej bože s někym ze stejné, nebo nižší ligy) a vysloužíš si postup vejš tak mi příjde že to není 100% v pořádku..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:18:58 

Že jsi první v lize nic neznamená a v bronzu nebo jakékoli jiné lize než nejvyšší nemá cenu se VŮBEC dívat kolikátí jste. Nemá to nic společnýho s tím jak máte daleko k postupu ani jak ste dobří. Pokud nepostupuješ znamená to bud že hraješ dlouho a utratil hodně bonuspool nebo že používáš taktiku která sice funguje v tvé lize ale dál už ne. Chápu že hráči z nižších lig sou naštvaní že nepostupujou a tak sou naštvaní na bnet ale co na sobě trochu zapracovat a nastudovat nějakou taktiku? Potom vás to promotne protože budete všechny ve vaší lize drtit. A když na to nemáte čas tak si nestěžujte že vás to nepovyšuje.
A ti diamantáci mohli mít velmi nízký rating a házelo tě jim na zkouška jak moc sou špatní. Také doporučuji něco o ladderu přečíst na TL.net najdeš výborné články. Také se tam mimo jiné píše že bnet má určitý rating přesnosti zařazení hráče (tím značí jak si je jistý tím zařazením do ligy) kdyžmáš hodně nevyrovnaný výkony tak neví kam s tebou tak zkouší hráče různé úrovně aby to zjistil.

To že vycházíš z toho že se to stalo 2x je směšné, naprosto směšné a to je asi tak vše co k tomu už budu psát.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:29:00 

Sorry, ale LOL. Co sem tahas nejaky taktiky? Ten clanek jsem cetl, napsany hezky, dlouhy to je, ale nerika to vubec, vubec nic. Samy dohady.

Az me to promotne, pustim x vyher, dokud me to nedemotne a pak sem soupnu W/L. Schvalne ;-) Co kdyz to zase bude 11? :-O Tak po 4.? Po 5.? :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:31:58 

Pak by to mohlo něco znamenat ale z 2 případů se nedá nic vyvozovat. To je jako kdybys viděl že zerg 2x po sobě vyhrál 2 první GSL a řekl že je bude vyhrávat pořád.
Co se ti nelíbí na tom co sem napsal? Prostě ti co se nemůžou dostat dál a mají vysokej rating dělají jednu z těch 2 věcí co jsem napsal ve většině případů.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:35:51 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Pekne polozena otazak.. co ak sa to stane znova a co ak to bude znova 11...
Ale poloz si este ine otazky: Co ak sa to nestane? Preco sa to nestalo u inych hracov? Ak sa ti to stan e5 krat, tak to bude dovod zacat nad tym uvazovat, ale naozaj nerozumiem ako mozes postavit svoju teoriu na 2 pozorovaniach. Kolko mas preboha rokov?

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:38:16 

No, na to, jak ma bejt ten system desne sofistikovanej, tak 2x stejny cislo je hodne nepravdepodony. Nejsou to ani stejny procenta. Tezko jsem mel ten vas zahadny skryty rating naprosto stejny jako pred pul rokem, jako ted po 500 hrach. Tohle se mi zda uz trosku pritazeny za vlasy ;-)

Ted se nebavim o tom, proc se clovek nedostane vejs. Proste nekdy se dari, nekdy ne. Dneska jsem byl utahanej, ale nechtelo se mi spat, takze jsem to projel, do toho 3 dropy a clovek je dole. Nekdy mas den, kdy se dari. Taky zalezi na souperich...hezky to popsal Jonas, presne tohle znam celou dobu. A s taktikou to nema nic spolecnyho :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:41:23 

GoodWill píše:
Pekne polozena otazak.. co ak sa to stane znova a co ak to bude znova 11...
Ale poloz si este ine otazky: Co ak sa to nestane? Preco sa to nestalo u inych hracov? Ak sa ti to stan e5 krat, tak to bude dovod zacat nad tym uvazovat, ale naozaj nerozumiem ako mozes postavit svoju teoriu na 2 pozorovaniach. Kolko mas preboha rokov?

Kdyz se to nestane, tak uznam, ze mate pravdu. Me se to stalo 2x. Jak muzes vedet, ze se to nestalo u jinych hracu?

Tak at sem nekdo napise, po kolika prohrach ho to hodilo z goldu do silveru. Ja budu jedine rad. Zatim se nikdo takovy nenasel, bohuzel.

Vek sem netahej, jako decko se chovas ty (dochazej ti argumenty?), zatim "dukazy" hovori v muj prospech ;-) Nebo snad vidis v ty tvy statistice gold hrace, co ma vice jak 11 proher? Predkladas jen samy dohady, kamo ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 12:55:00 

Já nevím proč toto vůbec řešíte, nechápu. Prostě se řiďte dvěma pravidli:
1)pokud chcete nahoru vyhrávejte
2)pokud chcete dolů prohrávejte
Studujte, učte se, zdokonalujte svoji hru a podobně. Mě osobně trvalo dostat se z úplného nováčka pilným tréninkem do high diamondu cca 4 měsíce, podle mého názoru docela dlouho. Pokud se hře nemáte čas dostatečně věnovat, tak je samozřejmé že většinou nebudete tak dobří.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina