Swen píše:
no bych nerekl i kdyz tosse brutalne premakruju, treba kdyz nescoutne moji oblibenou 1rax 2x FE tak i s 200 suply mam problem ho sejmout vetsinou ho polozi az tak 2-3 utok a to jen v pripade ze mu tim prvnim sejmu treti + napacham citelny ztraty na jeho T3 jednotkach. uz se mi parkrat stalo ze sem byl na 4 bazich tosovi sem sejmul 3 a tak 30-40% army a on me tim zbytkem proste prevalcoval ....
To mi vysvětli, jak je možné, že když protivníka přemakruješ - tedy máš 200/200 sakra dřív, se tomu toss dokáže efektivně bránit? Nedávno jsem já, co to hraju tak 3x měsíčně, hrál customku se silverem, moje makro je někde na úrovni top platina, a dopadlo to tak, že když jsem zaútočil, tak on NIC neměl(nic co by stálo za zmínku :D). Pokud tito lidé nerushnou, tak jsou kvalitním makrem rozdrceni na prach, protože s každou další minutou se ten rozdíl pouze zvyšuje.
Takže ano, pokud protivníka brutálně přemakruješ, tak stačí tupý a-move, protože rozdíl mezi armádami je propastný.
Samozřejmě to neplatí, pokud útočíš s 2k minerály skladem, ale o tom se tu snad nebavíme, nebo jo? :o)
Jako bodl by replay toho, jak někoho brutálně přemakruješ a přitom to nevyhraješ. Na tohle bych se odpoledne velice rád podíval :o)