Jak koukam tak lidi tady ocividne nechapou hlavni slabiny terrana a zerga a srovnavai vymlaceni tezby to je fakt umsevne

Terrana nejvice boli kdyz mu souper sunda vyrobni budovy ani ne tak scv jako vyrobny protoze nemuze nic stavet stejne jako bez delniku jinze obnova 5 vyroben je mnohem narocnejsi.
Zerg naopak trpi ekonomikou protoze si musi vybrat jestli drony nebo armadu takze jeho nejzranitelnejsi misto je tezba.
Kazda rasa ma tu slabou stranku nekde jinde, toss je zase nachylnej na tech budovy bez techu si neporadi ani se zakladni T1 armou pokud nema insane mikro.
Proste tak je to udelane y tu porovnavate jablka s hruskama kazda rasa ma jinej mechanismus a kazdou rasu boli neco jineho.
Kolikrats e mi stalo v TvT ze jsme si vymlatili tezby navzajem ja jemu banshee on me helionama a jeli sm e skoro od zacatku jinze TvT neni az tak o marku a incomu ale o pozici a miste souboje a hlavne o prevaze ve vzduchu jiny matchupy jsou zase o necem jinem. Terran v yrobu army utahne ikdyz ztrati par SCV cek a muze jet dal ale kdyz ztrati vyrobny tak stavba novejch je vetsinou GG - stavi se dlouho a vypotrebuje 5 SCV na vyrobny.
Terranovi nicte supply deppoty a vyrobny zergovy drony a tossovy tech budovy to je zaklad.