MaHi píše:
Spíš mně zajímá jaký máš ze své hry pocit ?? Myslíš, že ses zlepšil? Kolik si myslíš, že budeš potřebovat her aby ses dostal aspoň do Silveru a udržel se tam ( 2000 ? ) ? A máš vůbec takovou ambici ? Baví tě to, pořád prohrávat proti tomu stejnému ( sám píšeš převážně Rushe )?
Já to nemyslím vůbec ofenzivně a respektuju každého, ale přecejen člověk musí mít nějákou chuť se zlepšovat ( i když hraje ff ) jinak to je přece o hovnu ne ?
Jako mně to příjde fakt strašný mazec být po 1000 hrách v Bronzu... Já osobně bych se na to třeba vysral
ale já sem od přírody soutěživý
Myslim si ze hram lepsie ako bronz, ale tiez viem ze mam vela nedostatkov najvacsi mam asi problem s multitaskingom. Skor si myslim ze je pre system problem ma niekam zaradit (porazi ludi co su o par lig vyssie, pricom maju tiez dost odohrane a potom prehram proti bronzu lebo urobim, vascinov na zaciatku, nejaku hlupu chybu). Verim ze ked znova zacnem hrat viac 1v1 tak to pojde hore.
To ze som zo silveru padol do bronzu bolo mozno sposobene aj tym ze sme sa striedali s brachom na kompe (jeden acc). Dalsia vec je s rushmi nemam problem, ale ako asi aj ty mas tu skusenost, ze dobre zahrany rush vie byt neprijemny a dokonca ta znicit.
Ambiciu zlepsovat sa mam a ako som napisal v poslednom case hram skoro vyhradne teamove hry, tam som zacal tiez v bronze a prepacoval som sa do goldu/platiny.
Samozrejme mam ambiciu ist co najvyssie ale stale je to len hra. Moja liga je pravdepodobne prejavom aj toho ze trenujem na ladderi, customky mam odohrane ale vacsinov to boli len hry co som si skusal fakt nejake uletene veci a vcsinov za ine rasy.
Tiez si myslim ze mam vcelku dobre zvladnute chapanie hry, akurat ta prakticka stranka je slabsia