Tohle je fakt vtipne
Zase jeden whine post zerga. Nekdo te porazil s 80APM?
Uvadite to spatne...ono nezalezi na tom jake APM hraci hra ukazuje, ale zalezi na (pekne to nazval Day9) EyePM
Kolik akci jsi schpny skutecne delat, neni to o nahaneni...ale treba spolubydla je zvyklej klikat kazdy waypoint dvakrat az trikat. Oznaci armadu a klik-klik-klik. Rozhodne to nedela kvuli nahaneni APM (je to platinum zerg), ale je takhle zvyklej. Ja jsem linej tak klikam malo...je to vzdycky vtipne sledovat replay, kde souper mid diamond (1200-1600) ma ve 4. minute 300APM a u me sviti 25
. S tim rozdilem ze u me se prumerne APM v prubehu hry zvysuje a jemu snizuje s tim ze skoncime +/-nastejno kolem 80-100 (pokud je hra dost dlouha). Je mozne ze toho zerg musi naklikat vic, ale opravdu to znamena ze toho musi udelat vic?? A napad s promenou herniho systemu, ktery funguje uz 12 let je opravdu smesny
Btw. mam to chapat tak, ze terrani jsou proste horsi hraci?? Me to tak pripada
Na terrany si lidi asi budou stezovat vzdycky at jsou jakkoli silni
. Zergove jsou ted pry statisticky nejsilnejsi rasa
ja uz si na to zacinam pomalu zvykat, jsi terran ? toz to jsi menecenny, horsi a vlastne tu hru ani poradne neumis protoze mas terrana kterej je "ovela" jednodussi a umi snim hrat i cvicena opice asi tak to je. Ty whinningy a breceni na terrana se zacina rozsirovat geometrickou radou.
Nechapu proc si stezuje na terrana jak je jednoduchej kdyz on sam svoji stranu zvlada , kdyz ma 1900 rate v diamondu proc takovy hraci maji za potrebu brecet ? on by asi chtel mit 2900 nebo jeste vic aby byl spokojeny