StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:28:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bonuspoolerství
PříspěvekNapsal: pon 01. lis 2010 8:22:47 
 ICQ  Profil

Jeremiasz píše:
jezis to je zase zoufaly tema. hraju hodne, protoze me to bavi, nezkoumam kazdy replay v realnym case, protoze me to nebavi. protoze hraju hodne, mam kazdej den cca 20 bodu v poolu. A je mi to fuck. Jsem prvni ve sve bronzove divizi, je mi to taky fuck. mam ted cca 400 her s cca 50% pomerem. chjo, necekla bych, ze i tohle muze nekomu lezet v zaludku :D

Vsadím se že tě teď pěkně štve že nějaký maňík v diamondu nehraje tak často jak ty :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 9:00:44 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Cely ladder a jeho delenie na ligy divizie je len pre honicov ega. "aha, aha, som uz v top 10 v divizii" WTF?
Bonus pol je tu nato aby mali sancu aj honici ktori maju na hranie menej casu.

Pravy skill sa ukazuje na turnajoch. Preto tam nechodim ;)

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 19:35:38 

Nechapem preco je momentalne moderne nazyvat tieto veci honenim ega. Rebricky, laddery, poradia a podobne boli vsade vzdy hlavne kvoli sutazivosti. Neviem, ci sportovci sleduju svoje statistiky a rebricky kvoli honeniu ega.
"Cely ladder a jeho delenie na ligy a divizie" je tu preto, aby ludia videli svoje vysledky, snazenie a cas, ktory tej hre venuju, nazornejsie a aby tu bola moznost staleho postupu. A hlavne samozrejme kvoli sutazivosti.

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 20:43:15 

Podle autora totohle fora jsou bonuspooleri i hraci jako Dimaga a podobne maji urcite 2k bonus bodu protoze maj treba jen 200 her . honi si na tom ego a podobny zvasty co tu autor tvrdi.

Nevim jestli mu vadi ze se mu nekdo posmiva ze ma vic nebo min , ale v kazdem sportu a i hrach se sestavuje zebricek a kazdeho zajima jak na tom ve srovnani s ostatnimi je a kdyz mluvim za sebe myslim ze i nekteri dalsi to maji proto aby si mohli rict zda jsou schopni dokazat toho ze se dostanou do top 1 kvuli sobe ne aby se stim nekde chlubili.

Ze nekomu lezi v zaludku to ze ma nekdo o 500 bonus bodu vic . Vsichni meli ze zacatku stejne a maji stjene i ted nekdo to utratil nekdo ne a kdyz nekdo nema time na 10 her denne tak je to jeho vec , kdyby se radsi autor staral sam o sebe ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 21:15:13 

Ten systém battle.netu je snad jasný tak proč tu řešíte takové koniny. Kdo chce tak se může dívat po každé hře jestli poskočil o místečko v divizi, nebo jestli dostal další achivement. Komu se to nelíbí tak může achivementy vypnout a na pořadí se nekoukat a prostě hrát.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. lis 2010 8:29:40 

Klaymaan, prepac, nesuhlasim. Nenazyvam to honenim ega lebo je to moderne, ale preto ze si to myslim.
Ligy a divizie nejako znazornuju vysledky? Naozaj tomu veris? bnet ma v tomto co dohanat. ich ladder nefunguje ako by mal.

Priklad: 2v2 random, even match. Vyhral som, ale az prilis hladko. Kontrola v akych ligach boli hraci (pozeral som 2v2 aj 1v1).
Ja moj spoluhrac: platina+platina a platina + gold.
Superi: gold+silver a silver+bronz
even match? sotva. chudaci akurat stratili zbytocne vela bodov. O akom skile a vysledkoch hovori toto?
Trvam na tom ze realne vysledky sa hodnotia v turnajoch. bnet ranking je len pre ego.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. lis 2010 9:33:52 
 ICQ  Profil

Skvělé je to hlavně v tom že blizzard schválně neukazuje tvoje skóre ale rozdělí tě do divizí plných dummies jako já a tam si můžu honit ego jak jsem nejlepší že sem tak dobrý. Kdyby dali vše všeobecně do žebříčku tak by někteří lidé přestali hrát právě kvůli tomu že si nebudou moct honit svoje ego.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. lis 2010 14:38:26 

Presne tak, aj dnes mame moznsot porovnat svoju pzoiciu oproti inym hracom, ale len na zaklade public poctu bodov.
12. miesto v platinovej lige.... to vyzera lepsie ako 63,296 miesto na svete :)

Keby som mal pred ocami stale desattisice hracov predomnou, tak by ma hranie prestalo bavit skor. Takto som na 12. mieste ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. lis 2010 18:28:58 

GoodWill píše:
Presne tak, aj dnes mame moznsot porovnat svoju pzoiciu oproti inym hracom, ale len na zaklade public poctu bodov.
12. miesto v platinovej lige.... to vyzera lepsie ako 63,296 miesto na svete :)
Keby som mal pred ocami stale desattisice hracov predomnou, tak by ma hranie prestalo bavit skor. Takto som na 12. mieste ;)

Pokud pri zjisteni ze jsi cca 100 000ci na svete v zebricku by te hra prestala bavit, tak jsi právě ty ten co si jen "honí ego" a nehraje hru protože ho prostě baví. Například mě osobně by taková statistika víc vyhovovala, věděl bych jak přesně na tom jsem a měl bych daleko víc možnost postupu a měl bych radost z každého tisíce kterej přeskočím. Celkově mi příjde, že mluvit v počítačovích hrách o egu je pěkná blbost, to může říct člověk/dítě co nezná realný svět už. Jinak asi každýmu musí dojít, že hry jsou o zábavě a ne o egu, nebo snad tady někdo šel po ulici a běhali za ním lidi a prosili ho o autogramy? Těžko, kdyby někdo řekl třeba v hospodě někomu cizímu, jsem top 10 v diamont divizi v sc2, tak bude za magora. Tak mi někdo vysvětlete jak si může někdo honit ego na hrách a v reálným světě propadat ve škole, nemít práci a celkově být nula, to je trochu na hlavu. Takže souhlasim s Klaymanem a Skyllerem, žebříček a divize jsou pro soutěživost a porovnání, nic víc nic míň a nějaký bonuspool, to nevim proč se vůbec řeší, těch bodů dostal každej stejně a pokud se nepletu, tak se ty body obnovujou časem. Ne každý rád prosedí celý dny u sc2, aby vyčerpal bonus body a hrál bez nich, pokud tu je nějaký nolifer, který brečí, že už také nemá bonus body protože si je vyčerpal, tak tady je jedna rada: "dej měsíc si pauzu". Určitě pak budeš mít taky nějaký bonus body. ;) :P

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 04. lis 2010 0:45:19 

Balty: A to je prave o krapet rozdilnem pristupu. Doba se pomalu blizi k tomu, ze bude uznavat e-sport jako plnohodnotnou sportovni kategorii. O egu, nebo spis o vykonech, je jedna stranka veci. A druha je o zabave ze hry...kdyz ja hrau basketbal, tak ho hraju pro zabavu. Driv jsem ho hral zavodne pro vysledky a tak jsem se soustredil nejen na hru ale i na trenink (posilovna, behani atd.) a samozrejme ze jsem pri tom chodil do skoly a samozrejme ze jsem mel pri tom i zivot. Kdyz bych nekomu rekl ze jsem prvni v krajskem preboru, tak si lidi taky nebudou zadat autogram.

Imho je to tak, ze ja treba absolutne nesleduju poslednich nekolik let WRC, kdyby mi nekdo rekl ze je jednicka na svete, tak od nej asi taky nebudu chtit autogram. Ale kdyz bych potkal TLO nebo HuKa tak autogram chtit samozrejme budu. A to ze je nekdo v TOP10 v diamond nic neznamena. Ja taky neznam 99% basketbalovych hracu nasi prvni ligy. Ano jsou dobri protoze hraji prvni ligu, ale kdybych je potkal v RL, tak i kdyz by mi nekdo rekl ze jsou takhle vysoko tak me to stejne tolik nenadchne.

Ja napriklad ted chci zdokonalovat svoji hru ne v oblasti zabavy, ale v oblasti sportu. Proto ted skoro nehraju ladder, ale spis trenuju (a rozhodne to neni kvuli bonuspoolu). Potrebuji se preucit nektere navyky ktere jsem si vypestoval. Ucim se nove hotkeys a jak jsem tu psal u topiku od Day9, aby ruce hrali neco jineho nez oci. Chci se dostat do vyssi ligy, ale na to zatim nemam fyzicku. A samozrejme ze pri tom chodim do skoly a jeste pracuju, protoze jsem amatersky e-sportovec.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina