GoodWill píše:
Presne tak, aj dnes mame moznsot porovnat svoju pzoiciu oproti inym hracom, ale len na zaklade public poctu bodov.
12. miesto v platinovej lige.... to vyzera lepsie ako
63,296 miesto na svete Keby som mal pred ocami stale desattisice hracov predomnou, tak by ma hranie prestalo bavit skor. Takto som na 12. mieste
Pokud pri zjisteni ze jsi cca 100 000ci na svete v zebricku by te hra prestala bavit, tak jsi právě ty ten co si jen "honí ego" a nehraje hru protože ho prostě baví. Například mě osobně by taková statistika víc vyhovovala, věděl bych jak přesně na tom jsem a měl bych daleko víc možnost postupu a měl bych radost z každého tisíce kterej přeskočím. Celkově mi příjde, že mluvit v počítačovích hrách o egu je pěkná blbost, to může říct člověk/dítě co nezná realný svět už. Jinak asi každýmu musí dojít, že hry jsou o zábavě a ne o egu, nebo snad tady někdo šel po ulici a běhali za ním lidi a prosili ho o autogramy? Těžko, kdyby někdo řekl třeba v hospodě někomu cizímu, jsem top 10 v diamont divizi v sc2, tak bude za magora. Tak mi někdo vysvětlete jak si může někdo honit ego na hrách a v reálným světě propadat ve škole, nemít práci a celkově být nula, to je trochu na hlavu. Takže souhlasim s Klaymanem a Skyllerem, žebříček a divize jsou pro soutěživost a porovnání, nic víc nic míň a nějaký bonuspool, to nevim proč se vůbec řeší, těch bodů dostal každej stejně a pokud se nepletu, tak se ty body obnovujou časem. Ne každý rád prosedí celý dny u sc2, aby vyčerpal bonus body a hrál bez nich, pokud tu je nějaký nolifer, který brečí, že už také nemá bonus body protože si je vyčerpal, tak tady je jedna rada: "dej měsíc si pauzu". Určitě pak budeš mít taky nějaký bonus body.