StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 03. črc 2025 8:16:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ''even'' match
PříspěvekNapsal: čtv 21. říj 2010 14:46:05 

mate to spatne.
Blizzard outsourcuje v Indii 6000 porodcu na trismenny provoz a ti sleduji kazdy zapas online, zapisuji si postrehy, kazdy rano si daji meeting a pak rozrazuji hrace. :ugeek:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 21. říj 2010 14:53:23 

Quimby píše:
no ted se mi stala divna vec hraju vyhraju dostanu 12bodu a sem furt ve stribrny.Pak jdu dal prohraju prijdu o 10bodu a ejhle hodilo me to do bronzovi na 12.misto tak si rikam ze sem vlastne jeste 2body vydelal jinak oboje bylo proti stribrnakum. takze ten skrytej rating asi nebude jedina vec co urcuje vybirani souperu atd.

Proč to z toho usuzuješ? Skrytej rating přece nejsou body v ladderu. Body v Ladderu jsi sice po těch 2 zápasech mohl mít o dva větší, ale třeba ten "skrytej" to počítá jinak a o body jsi přišel.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 24. říj 2010 17:33:16 

no asi mas pravdu no ted sem v bronzovy kolem 20-30mista a hraje se mi dobre

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 25. říj 2010 9:35:47 

zajimavej clanek o ladderu :x

http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... _id=142211

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 29. říj 2010 11:59:44 

Tak včera jsem hrál match proti slightli favored teranoj a když jsem dohrál (byl to srandamatch páč ten člověk jel celou dobu jen s původním počtem těžičů) tak sem zjistil, že ten člověk hrál po 3., po 3. prohrál byl logicky poslední ve své divizi a přesto byl předemnou favorizován, já posledních 12 matchů 1 prohra 4 místo v divizi...a teď mi řekněte jestli ten battle net neni jeden velkej BUG:-)...Jinak ten člověk nemohl hrát ani ty přípravný zápasy, protože by mu muselo docvaknout, že s 8 těžičema celou hru nevyhraje a rozhodně se nesnažil o žádnej rush, jel jenom obranu...tedy řekl bych že to jednoznačně boří všechny teorie o tom jak je to vlastně počítáno...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 29. říj 2010 12:03:01 

Salam píše:
Tak včera jsem hrál match proti slightli favored teranoj a když jsem dohrál (byl to srandamatch páč ten člověk jel celou dobu jen s původním počtem těžičů) tak sem zjistil, že ten člověk hrál po 3., po 3. prohrál byl logicky poslední ve své divizi a přesto byl předemnou favorizován, já posledních 12 matchů 1 prohra 4 místo v divizi...a teď mi řekněte jestli ten battle net neni jeden velkej BUG:-)...Jinak ten člověk nemohl hrát ani ty přípravný zápasy, protože by mu muselo docvaknout, že s 8 těžičema celou hru nevyhraje a rozhodně se nesnažil o žádnej rush, jel jenom obranu...tedy řekl bych že to jednoznačně boří všechny teorie o tom jak je to vlastně počítáno...

A abych nezapoměl, pak mi to dalo platiňáka, já bronz, von mě vydusil jak rejži, ale samo sebou to bylo EVEN....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 29. říj 2010 12:38:39 

To favorizování je prý podle nějakého skrytého hodnocení, nikdo přesně neví jak to vypadá, jsou jen dohady.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 29. říj 2010 13:07:52 

ok a jak mohl být skrytě hodnocen ten co to hrál 3x a ještě nevyhrál viz jak jsem psal hore... nevím jaké by muselo být kryteryum aby byl favorizován, je to bug a basta

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 29. říj 2010 13:24:52 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Salam: Jen pridam jedno vysvetleni. Sam rikas ze jsi v bronze. Pokud si hral s clovekem co s tebou hral svoji 3. hru a vsechny pred tim prohral, tak to snad vysvetluje ze hral sve rozrazovaci zapasy. A je mozne ze system da cloveku nejaky skryty zakladni rating. Ty si mel proste nizsi rating nez on (protoze on z nej jeste tolik nestihl za ty 3 hry ztratit) a proto byl terran slighly favored.

Jinak pokud si pak hral proti platinum hraci tak, kdyz mas hodne vyher v rade, tak proste hrajes proti lepsim hracum. Moc dobre si pamatuju svuj nehorsi streak, kde jsem mel asi 10 proher v rade, a kazda dalsi hra mi nabizela na even match soupere z low silver (ja byl platinum). Proste kdyz se ti nedari, tak je pro tebe even i slabsi souper, pokud se ti dari tak je pro tebe even silnejsi souper. Me to smysl proste dava a neprijde mi to jako bug.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 29. říj 2010 13:46:55 

OK, mysím, že on nemohl vyhrát ani jeden z rozřazovacích matchu, ale jinak to co píšeš dává smysl a zatrest, že sem ti tak nějak dal zapravdu mi prozraď kde a jak vytvořím pro sebe ten hezkej štítek se jmenem, raitingem, ligou atd, fe foru em to nenašel...děkuji moc

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina