Tak trošku kritiky:-) :
Warhound - jako model ošklivý-mohli dát model Goliath, funkčně se bude asi hodit ale proboha!!!! nedávejte ho za 75/25 nebo podobně nízkou cenu jako všechny terranský jendotky! Když střílí do vzduchu na light a na pozemní armored tak je to všestranná jednotka a chtělo by to vyhnout se tomu aby terrani nemasili jen tuhle jednotku a do popředí rozbalený imbaliony. Ale nějak nechápu co je k tomu vedlo? Levný silný opravovatelný věžičky si muty daly a imbariňáci v boji taky. Takže jediný co je na tom dobrýho je že by nemuselo pár terrranů jet imbaraudery.
Shredder - Opět nevim co je k tomu vedlo. Asi mají terrani slabý dropy že jim dali na drop na hození do mineral line tuhle příšeru která to asi za 2 sekundy povraždí celý nebo nevim. Podle mě terrani se svými 14 jednotkami nic nepotřebují.
Tempest - co k tomu říct? Prostě jinej Carrier a doufám že aspon účinnější NEBO levnější.
Replicant - kvůli týhle jednotce jsem ochotnej odevzdat HT i DT
naprosto super nápad. Už se těšim až dám terranům sežrat vlastní banshee. Až tam bude opruzovat u těžby. No a nejvíc pecka mít u zélotů svoje medivaky
) Cena 200/200 je však hodně. Ani u těch nejdražších nemasivních jednotek se to nevyplatí což je logický. Každopádně to otevírá hodně zajímavý možnosti.
Oracle - Entomb - znehodnotit minerálový pole je dobrý ale když to teda jde zničit a neni to na čas tak by to mohlo aspon nějakej ten life vydržet. Něco jako larva s obranou 10 nebo něco takovýho by to chtělo. A jak už jsem psal jinde tak jestli se za tu cenu jednotky a jejího techu taková věc vyplatí...?
Preordian - jako do teĎ to víme i bez toho ne?
Starport s techlabem = Banshee, s reactorem Vikindy a Medivaky. Když vidíš budovu Templar Archives... no... záludný...co by asi tak mohl soupeř jet...?
Phase shift - beru. dobrá a užitečná abilita.
Viper - Oslepující mlha - jasný. už to bilo do očí když se valila záplava banelingů a imbatanky to rozstřílely až by jedinej došel do cíle. S protossem to bude odpoveď na Force fieldy takže ty bitky budou hodně zajímavý.
Únos - taky beru ale to že to předvádí zrovna s kolosem je jednak nelogický designově i funkčně. Myslim že to je špatný že to funguje na masive jednotky. To by měli zavést aby to šlo jen na obyč jednotky jako Immortaly, siege apod. Jelikož 2 zergové proti sobě si budou takhle házet s Ultraliskem ze strany na stranu.
Oční parazit - bude to mít své + i -. Jednotka dostane pro majitele význam ikdyž to bude pouhý zerling. Zajímalo by mě jestli to půjde detektorem zjistit, že tahle jednotka je zrovna detektor.
Swarm host - Vlastně kombinace Lurkera a podzemního Broodlorda. Souhlasím s ní ve všech směrech. Checked!
Další změny:
Cloaked Ghost - výborně. už tak dost OP Ghost to bude mít konečně trochu těžší.
Redline Reactor pro Battlecruiser - nebylo to už v betě?
Reaper místo speciálního útoku proti stavbám má pasivní regeneraci zdraví. To by se měl někdo z blizzu podrbat na hlavě.
možnost pohybu Banelinga při zahrabání - dost silná věc takže doufám v drahý a dlouhý tech.
2 nové schopnosti pro nexus byly víc než jen potřeba. Tosská imobilní armáda Mass Recall prostě potřebuje jako sůl proti nejen dropům.