77white píše:
Nesmerodatne, silne subjektivni. APM ti to zlepsi, stejne jako ti to zlepsi speed minesweeper. Premysleni moc ne, SC2 neni intuitivni, muzes aplikovat je bolestne obecny principy. Tohle neni strilecka, kde např. profi hraci Call of Duty plynule prestupuji mezi jednotlivymi verzemi a stale jsou top.
Neni to tolik jako u strilecek, ale porad ti to dokaze dat dostatecny naskok - viz hraci, kteri jsou po 1000 hrach stale bronz a jini, jako treba ja, kteri treba odehrajou her 20 a
jsou diamond (v bete jsem odehral asi 5 her proti AI), protoze maji nahrano tisice jinych her (treba prave AoE2, SCBW, W3)
77white píše:
Pokud mas odehrano 50 her za kazdou rasu, tak i s monstroznim mnozstvi shlednutych replayu nemuzes byt dobry hrac. Proste nemuzes, tecka. S tim ti nikdo nepomuze. Pokud mas odehrano her tisic a stale si v silver lize (a tací existují!), tak těm se pomoct dá.
Doufam ze ted uz chapes moji poznamku o mnozstvi odehranych her, zamyslis se a pujdes hrat, misto pokracovani v tehlech nesmyslech.
Pointa neni v pomoci, pointa je v tom ze nemuzes byt dobry hrac.
Proc by nemohl? Ja mam odehrano za kazdou rasu 100 her, a taky to celkem drtim

Nebo kdyz jsem kdysi zacinal s jednou strileckou, tak mi hromada hracu rikala, ze pouzivam wallhack a aimbot i presto, ze jsem tu hru hral teprv 2 tydny, ale diky predchozimu hrani Q3/UT/CS jsem mel dobry sluch a aim
77white píše:
PS: her mam odehrano v celkovem souctu 650, absolutni vetsinu za jednu rasu;)
s hruzou obcas zjistuji, ze existuji hraci, co maji nahrano treba 500+ her za jednu rasu, ale absolutne netusi zaklady jinych ras :/