StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 04. črc 2025 12:51:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Patch 1.2.0
PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:20:08 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Skylleer píše:
k tomu co se tu resi .. ja jsem jenom resil jak moc me vic a vic sere ze sice terran ma mrte jednotek ale z toho jsou proti kazdy rasy pouzitelni jenom nektery a nektery nejsou pouzitelny na nic. Proc je ve hre BC kterej nidky nepostavis (skoro) reaper. Ghost kterej pouzijes jenom na tosse , tank a thor zase jenom na zerga nebo terrana.

Takovej zerg pouzije vsechno na vsechny stejne jako toss vsechno na vsechny. Je jasne ze kdyz jedina funkcni vec na tosse je MMM tak proste lidi postavi MMM , preci nepujdou dobrovolne do nevyhody tim ze pujdou mech. zerg nebo toss tohle resit nemusi. a pak se tu whinuje jak je to MMM OP , to je jasne kdyz blizzardi terrany svyma nerfama zatlacili do kouta z taktik jako reaper rush, oslabeny tanky, oslabeny BC vlastne pomalu vsechno zustalo jenom to MMM.
Ano terran ma hafec moznejch openingu , ale nema hafec uzitecnejch jednotek na kazdou rasu ma vicemene jenom nejaky kombo jednotek zbytek je nepouzitelnej.

Nevim jak ty, ale ja i za T pouzivam skoro vsechny jednotky ve vsech matchupech, hlavni vyhoda jednotek terrana je v jejich ruznorodosti, kazda funguje uplne jinak a proti jinym jednotkam, pokud ti vyber jednotek za T prijde nudny, tak je to mozna spis tim, co jezdis ty...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:20:49 
 ICQ  Profil

Skylleer píše:
co se stane kdyz na larvy zapomene ? stane se to same jako kdyz terran na mule zapomene = terran prijde o 270 mineralu v tu danou chvili zerg prijde treba o 4 dronu v tu danou chvili efekt +/- stejnej. nikdo nema zapominat pak je to jeho ciste problem

No ty vole... fakt si ty Zergy někdy hrál :D :D :D

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:31:01 

MaHi píše:
Skylleer píše:
co se stane kdyz na larvy zapomene ? stane se to same jako kdyz terran na mule zapomene = terran prijde o 270 mineralu v tu danou chvili zerg prijde treba o 4 dronu v tu danou chvili efekt +/- stejnej. nikdo nema zapominat pak je to jeho ciste problem

No ty vole... fakt si ty Zergy někdy hrál :D :D :D

Je snad muj problem ze nekdo zapomene nekdy kliknout larvu ?. Je to vyberova abilita stejne jako mule a kazdej s to hodi jak zrovna potrebuje to ze na to nekdy zapomene je ciste a jenom ciste chyba toho dotycnyho.

A ano hral a nebavili me. Kazdyho bavi neco jinyho a je to hodne subjektivni nekdo tu psal imho ze terran je nejnudnejsi me zase prijde zerg nejnudnejsi. zadny rozkladani tanku, zvedani jednotek, blinkovani a podobny hracky. Proto me zerg nebavi vsechno stylem poslat nejvetsi masu ne nejaky misto v co nejlepsim case to neni pro me, ale to neznamena ze je ta rasa slabsi a nekoho zase bavi neco jineho. Proc bych mel hrat rasu ktera me nebavi a nema mi co dat ? Proc jini terrani hraji terrany protoze je proste bavej a presto si muzou dovolit rict o jinejch rasach cokoliv aniz by za ne hrali asi protoze hrali proti nim a znaji jejich zbrane.

Nikdy jsem newhinoval ze je neco tosskyho nebo zergskyho OP. Proc maj potrebuju lidi nadavat ze terransky veci OP jsou.

Jdu dat radsi hru tady se nikam nedostanem zbytecne zahlcenejch 10 stranek o nicem.

Naposledy upravil Skylleer dne čtv 09. pro 2010 23:35:55, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:31:23 

Skylleer píše:
stejne jako toss vsechno na vsechny

Tvůj problém je v tom, že se snažíš obhajovat svojí rasu tím , že pomlouváš ostatní o kterých víš prd, pokud jsi za ně hrál tak rozhodně blbě. Vlastně děláš přesně to, co se ti tak moc nelíbí. Například tahle hloupá věta "toss použije vše na všechny a to samé zerg". Opravdu si také začínám myslet, že ty si do pusy nevidíš, jelikož žádná rase nemůže použít úplně vše na všechny, nebo v podstatě může každá, ale není to efektivní ani za jednu. Další věcí jsou řeči typu "blizard zatlačil do kouta nerfama" ty si vážně myslíš, že víš o SC2 a jeho balanci více jak blizzard??? Ty, nějaký hráč ze země kterou většina světa ani nezná, který to hraje pár měsíců vs borci co se tím živí celý život a berou za to těžký prachy???? Jestli máš nápad jak hru vybalancovat, tak jim to napiš, pokud bude dobrej, třeba to prodiskutujou, ale pokud ne, tak o tom přestaň pořád tlachat a dělat z terrana nějakýho chudáka, kterej nic nemá a všechno mu zlý blizzardi sebrali.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:37:52 

Balty píše:
Skylleer píše:
stejne jako toss vsechno na vsechny

Tvůj problém je v tom, že se snažíš obhajovat svojí rasu tím , že pomlouváš ostatní o kterých víš prd, pokud jsi za ně hrál tak rozhodně blbě. Vlastně děláš přesně to, co se ti tak moc nelíbí. Například tahle hloupá věta "toss použije vše na všechny a to samé zerg". Opravdu si také začínám myslet, že ty si do pusy nevidíš, jelikož žádná rase nemůže použít úplně vše na všechny, nebo v podstatě může každá, ale není to efektivní ani za jednu. Další věcí jsou řeči typu "blizard zatlačil do kouta nerfama" ty si vážně myslíš, že víš o SC2 a jeho balanci více jak blizzard??? Ty, nějaký hráč ze země kterou většina světa ani nezná, který to hraje pár měsíců vs borci co se tím živí celý život a berou za to těžký prachy???? Jestli máš nápad jak hru vybalancovat, tak jim to napiš, pokud bude dobrej, třeba to prodiskutujou, ale pokud ne, tak o tom přestaň pořád tlachat a dělat z terrana nějakýho chudáka, kterej nic nemá a všechno mu zlý blizzardi sebrali.

a mas nejakej argument kterym bys mi vyvratil ze blizz svejma nerfama zabil reapery, zabil battlecruisery zabil carriery zabil mothership ? mas nejakej takovej argument ? zatim jenom kritizujes muj nazor. Az mi tohle vyvratis muzeme se zacit spolu bavit ..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:40:22 

satik píše:
Skylleer píše:
k tomu co se tu resi .. ja jsem jenom resil jak moc me vic a vic sere ze sice terran ma mrte jednotek ale z toho jsou proti kazdy rasy pouzitelni jenom nektery a nektery nejsou pouzitelny na nic. Proc je ve hre BC kterej nidky nepostavis (skoro) reaper. Ghost kterej pouzijes jenom na tosse , tank a thor zase jenom na zerga nebo terrana.

Takovej zerg pouzije vsechno na vsechny stejne jako toss vsechno na vsechny. Je jasne ze kdyz jedina funkcni vec na tosse je MMM tak proste lidi postavi MMM , preci nepujdou dobrovolne do nevyhody tim ze pujdou mech. zerg nebo toss tohle resit nemusi. a pak se tu whinuje jak je to MMM OP , to je jasne kdyz blizzardi terrany svyma nerfama zatlacili do kouta z taktik jako reaper rush, oslabeny tanky, oslabeny BC vlastne pomalu vsechno zustalo jenom to MMM.
Ano terran ma hafec moznejch openingu , ale nema hafec uzitecnejch jednotek na kazdou rasu ma vicemene jenom nejaky kombo jednotek zbytek je nepouzitelnej.

Nevim jak ty, ale ja i za T pouzivam skoro vsechny jednotky ve vsech matchupech, hlavni vyhoda jednotek terrana je v jejich ruznorodosti, kazda funguje uplne jinak a proti jinym jednotkam, pokud ti vyber jednotek za T prijde nudny, tak je to mozna spis tim, co jezdis ty...

napises ze kazda jednotka funguje jinak a je ruznoroda a stejne se chodi MMM na vsechno co je na tom ruznorodyho prosimte ?.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:47:41 

Skylleer píše:
napises ze kazda jednotka funguje jinak a je ruznoroda a stejne se chodi MMM na vsechno co je na tom ruznorodyho prosimte ?.

TvZ - helion+banshee harrass + MMM jako zaklad armady, tanky jako podpora, pripadne raven, proti mutum thor
TvP - MMM(G) + viking, tank, raven

me to prijde ruznorody dost... :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 23:58:09 

Skylleer píše:
Az mi tohle vyvratis muzeme se zacit spolu bavit ..

A víš co je na tomhle všem nejlepší...., že já se s tebou opravdu bavit vůbec nepotřebuju, jen tu ze sebe děláš ukňouranýho blba. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 10. pro 2010 0:03:42 

Skylleer píše:
a mas nejakej argument kterym bys mi vyvratil ze blizz svejma nerfama zabil reapery, zabil battlecruisery zabil carriery zabil mothership ? mas nejakej takovej argument ? zatim jenom kritizujes muj nazor. Az mi tohle vyvratis muzeme se zacit spolu bavit ..

blizz se snazi hru udelat ruznorodejsi, nebo by te snad bavilo, kdyby kazda hra byla jen rush pro carriery/battlecruisery?
driv kazdy T otviral reaperama a s dobrym mikrem se to dalo jezdit i proti roachum, tak je nerfli, ted se jezdit daj, ja je obcas pouzivam pro odlakavani pozornosti a harras treba i v midgame
a dokonce i ta mothership se semtam v dlouhy hre pouzije..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 10. pro 2010 0:18:01 

Balty píše:
Skylleer píše:
Az mi tohle vyvratis muzeme se zacit spolu bavit ..

A víš co je na tomhle všem nejlepší...., že já se s tebou opravdu bavit vůbec nepotřebuju, jen tu ze sebe děláš ukňouranýho blba. :)

lol ja uknouranej nejsem rofl, pralev tu porad pise cosi o OP tak se mu to snazim vyvratit + jsem ktomu napsal ze spousta veci co blizz nerfnul nebyla uplne nejvhodnejsi a ze ty jednotky uplne kvuli tomu vymizeli a hnedka jsem uknouranej. Tady fakt lepsi nepsat nic at si kazdej o tom udela obrazek sam. Me to prijde +/- balanced nekomu ne. Jediny co mi vadi je ze se nepouziva vsechno tot vse v kazdy strategy kterou jsem hral jsem vzdycky vyuzil kazdou unity tady to bohuzel nejde drive to slo dalo se to nerfnout lip . u reaperu by uplne stacilo aby udelali jen jeden z tech nerfu a byl by s harrasama klid nicmene sem si vzdycky myslel ze je to prave harass jednotka a ne jednotka do predni linie. Ano reapery muzes pouzit dal ale pomer cena/vykon jsou tu lepsi jednotky a o tom prave mluvim na harass mas lepsi varianty.

Proc tady ty Cruiserove a Carrieri jsou kdyz je nikdo nestavi protoze jsou vicemene k nicemu za terrana mas lepsi vymasit vikingy za tosse voidy nebo phoenixe , T3 jsou pomaly a ukitujes to skoro vsim. v puvodnim starovi pouziti meli. Tady to stavim jen fakt kdyz nevim co s mineralama protoze je to vetsinou vyhozeny prachy. 400/300 by mela byt ultimatni jednotka a jako ultimatni mi moc neprijde.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina