Aklain píše:
myslel jsem to s nim dobre.. pac uz me ani ten flame nebavi.. viz moje posledni navstevy cze streamu kdy sem i normalne, az na vyjimku s drakanem, kecal s ostatnima.... ale ta jeho odpoved me proste dostala do starych koleji....
1. clovek ti vycita chyby z replaye a ty zacnes argumentovat vecma ktery jsou vseobecny a ne na danou vec v repleji u ktere sem mel pravdu.. no tyvole ty si vazne dement ze to az mozny neni
2. ano od toho forum je, ale kdyz nekdo takovej jako ty: nehorazna lama bez absolutni znalosti hry a vseho stale mele picoviny a neposlechne 1000x zkusenejsi a skilove lepsi hrace, tak pak prichazi prave to, ceho si byl svedkem".
3. oh.. strasne nas mrzi ze uz tu nebudes psat tve lamske picoviny... trha mi to zily a ne jen me urcite
4. ty v platine nebudes ani po tom co se sc2 wol prestane 2 roky hrat a vseci budou hrat hots... s tvym gamestylem dosahnes mozna toho silveru tak za dalsi rok ty demente bez mozku
Hanz Willy píše:
Ahoj psal jsem že s tímto forem končim,ale je pravda že by to byla škoda tady skončit protože od některých uživatelů jsem dostal spousty cených rad,které mě dost pomohli k dosažení platinové ligy ve 1v1 a věřim že se dostanu i vejš třeba diamond nebo master ligy proč ne když nejsem tak špatný hráč jak tady o mě někteří píšou i hodnocení tim divnym systémem to potvrzuje.Jinak nechápu proč se lidi tak divěj že jsem mladej no když kraju hry tak to je přece jasný.Starej fotr tady diskutovat přece nebude o nákejch hrách rodiče mě pořád jebou že jen hraju a nechci se učit do školy včera mě odpojil Táta net tak jsem nemohl pařit a ani psát.Tak zatím ahoj dětska jdu se koukat na pohádky a pak si zahraju SC2.
Mohol si si na photoshop vybrat lepsi obrazok, na tomto mas 1v1 platinu nie len v sucasnej sezone, ale aj napravo v "carreer", to znamena, ze uz si nejaku sezonu ako platina musel skoncit. Co je ovsem nemozne, ak si sa do platiny dostal pred 2 dnami