StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 10:14:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 12:52:49 

skica > krasne tema :) tipuju, ze v blize nespecifikovanem casovem useku bude jasne ve vedeni na pocet prispevku :D

starcraft prilis neumim a chyby hledam prvni u sebe. jestli je nejaka imbalance nebo ne nedokazu posoudit, ale treba se to bude chvilku resit tady a ne v kazdem druhem prispevku jinde ;)

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 12:55:32 

T.iN.T.a píše:
"To je neduhem hlavně slabších a nezkušených hráčů, kteří zpravidla jako důvod prohry vidí imbalance ras"
@ Pralev na svojem Mocinky eMo StarCraft2 blogisku

Neasi :D :D

A jak to odporuje tomu, co píšu tady na fóru? :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 13:03:22 

Pralev píše:
T.iN.T.a píše:
"To je neduhem hlavně slabších a nezkušených hráčů, kteří zpravidla jako důvod prohry vidí imbalance ras"
@ Pralev na svojem Mocinky eMo StarCraft2 blogisku

Neasi :D :D

A jak to odporuje tomu, co píšu tady na fóru? :)

A jak to odporuje tomu, co celou dobu tvrdi ta druha pulka hracu co neni v ty tvoji myslenkovy "TisOP" sekte.? ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 13:09:26 

saltazar píše:
myrec píše:
ja asi hrajem inu hru... ale Ultry neznicitelny ? ano ked jeho marinaci maju 0/0 .. tak ano tvoje ulra s 3/3 im daju co preto..
ale ano mas pravdu ultra su len a len na soaking dmg... skoda vsak ze stoja ako najvacsi dmg dealeri collosus alebo thor... a bojim sa ze bez dost upg su ultra uplne na nic..

Já myslím že asi hraješ jinou hru a pokud hraješ SC2 tak určitě si nikdy nehrál pořádně za zergy, protože v té tech budově na ultry je vylepšení obrany, které ti dá další 2 body, takže ve výsledku nemají 3/3 jako ostatní jednotky ale 3/5 a pak jsou panečku nezničitelní. :p Jednou v nějaké hře více hráčů tuším 4vs4 se jeden zerg vykašlal na vše ostatní a začal masovat ultralisky právě s těmi 3/5, když už 3 jeho kumpáni podléhali, tak se s tím na nás vyřítil a vše co na mapě nebylo ve vzduchu tak s tím zlikvidovat ať jsme do něj šli čím koliv. :) Nakonec jsme mu to zničili massováním leteckých jednotek s ostrovních expanzí.

neboj sa ja som nezabudol ze maximalny armor ultra je 6.. (inak dost malo na nejaky ten tank) ale ok a ano uznavam ze ultra su super v nejakych hrach inych ako 1v1 ... ale cakam na nejaky dobry replay kde ultra proste vyhraju hru... lebo zatial o takom neviem.. je na nich az prilis vela counterov (podstante lacnejsich)

a k nabiehaniu na tanky.. ano nemusim na nich nabiehat staci mi postavit broodlordov.. a ano Zerg vie vyhrat uplne v pohode, ale k tomu mu ultralisky nepomozu...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 13:16:15 
 ICQ  Profil

Pralve do zejtra ti najdu top turnaj kde je to vyrovnane

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 13:18:45 

Aklain píše:
ano.. a proto blizzard nic nedela a pro hraci si nestezuji.. kdyz je vsechno tak OP :)

by mě zajímalo kde si nabyl toho dojmu.. pro hráči? myslíš aklaina? mě je úplně jedno jestli tebe baví prohrávat s ohoně slabšíma hráčema a nebo jestli tě právě baví porážet o hodně silnějši, ale jsou lidi který tohle nebaví, tak jestli nemáš nic věcného, protože že jsme lamky, ubožáci, uplakánci atd. už víme od tebe dávno, takže za tvuj přínos děkujem.. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 13:23:40 

T.iN.T.a píše:
A jak to odporuje tomu, co celou dobu tvrdi ta druha pulka hracu co neni v ty tvoji myslenkovy "TisOP" sekte.? ;)

Upřímně moc nechápu, kam míříš, ale pokud je to myšleno tak, že se vymlouvám na imbalance po nějaké své prohře proti Terranovi, tak ocituju sám sebe (z tohohle topicu):

Pralev píše:
Grobe píše:
Je to jednoduché, prohráváme, kvůli tomu, že děláme chyby. Když se podívám na replay, kde jsem prohrál, zamyslím se a řeknu si, kde jsem udělal chybu. Když se podíváš na replay ty, zaymslíš se a řekneš si, co je kde imba.

Btw zrovna můj poslední článek na blogu (Jak hrát - analyzujeme replaye) tvrdí přesně pravý opak toho, co tu o mně teď píšeš ty :)

Opravdu nechápu, proč na mě lidi útočí stále dokola těmi stejnými argumenty, jako třeba že hledám výmluvy pro své prohry, když už jsem tu mnohokrát napsal, že nejintenzivněji ten imbalance vnímám právě tehdy, když hraju sám Terrana :) Nebo proč mi někdo neustále podsouvá, že si tady nebo na blogu jen neplodně stěžuju, naříkám a nic konstruktivního nevymyslím, když většina mého blogu jsou zaměřením rady pro hráče, jak hrát a jak se zlepšovat.

V blogu, kde radím hráčům, jak zlepšovat svou hru, se pochopitelně snažím nasměrovat je k tomu, aby nehledali problém v imbalance, ale ve svých chybách, protože zvlášť u těch slabších ten imbalance hraje jen malou roli (resp. hraje velkou roli v tom, že jedna rasa - Terran - se ovládá výrazně snáz než jiná rasa - Zerg - takže v zápase dvou stejných začátečníků TvZ vyhraje pravděpodobně Terran). A stejně jako mnozí Terrani zde ani já nemám v lásce lidi, kteří tu hru vůbec neumí hrát, dělají úplně základní chyby a po prohrách se vymlouvají na imbalance.

Mnohokrát jsem ale tady i jinde zdůrazňoval, že tohle není vůbec můj případ nebo můj přístup. A to, že na té low úrovni ten imbalance roli nehraje, protože je výrazně zastíněnej daleko důležitějšími problémy (nedostatečná těžba, průzkum, produkce, countery atd.), neznamená, že ten imbalance neexistuje.

Snad si už rozumíme (teda mám dojem, že si rozumíme celou dobu a jen rýpeš :D ).

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 14:16:23 

Je to tu nějak málo aktivní. :( Kompa mám v opravě, takže na sc2 nemůžu, do toho jsem nemocnej, tak aspoň tady člověk očekává hodiny a hodiny zábavného čtení o ničem a ono to vystačí sotva na 5 minut. :roll: Abych tu ale jen nerejpal a "nějak" se zapojil do tématu....
Přemýšlel jsem o rozdílech ras v mapcontrolu a našel jednu mezeru...

Terran - senzor tower
Zerg - creep tumory
Toss - ???

První dvě rasy mají technologie na passivní kontrol mapy okolo svých bází, řekněme i bezpečný kontrol, kde neriskují nic, aby takového kontrolu dosáhl toss musel by okolo báze rozmístit cca 5 obsů/jednotek a stále by to nebylo ono a riskval by hodně surovin a oslaboval tím army. Co si například o tomhle myslíte? Má to tak být, nebo nemá, je to velká výhoda pro zbylé dvě rasy nebo není???

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 14:27:53 

Jonas.. ja myslim svetovou spicku... krome arogantniho namysleneho Idry pro ktereho je imba vse co ho porazi zadnej pro gamer neremca a nebreci jak decko.. ale snazi se ukazat to nej co v sobe ma a pak ty hry podle toho vypadaji.. ne jak kdyz se clovek diva na vase replaye "jen priklad... je jasne ze na vase replaye se nikdo nediva" aa hru klidne dat muzem
nick: aklainator id: 289

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 14:33:20 
 ICQ  Profil

Balty píše:
Je to tu nějak málo aktivní. :( Kompa mám v opravě, takže na sc2 nemůžu, do toho jsem nemocnej, tak aspoň tady člověk očekává hodiny a hodiny zábavného čtení o ničem a ono to vystačí sotva na 5 minut. :roll: Abych tu ale jen nerejpal a "nějak" se zapojil do tématu....
Přemýšlel jsem o rozdílech ras v mapcontrolu a našel jednu mezeru...

Terran - senzor tower
Zerg - creep tumory
Toss - ???

První dvě rasy mají technologie na passivní kontrol mapy okolo svých bází, řekněme i bezpečný kontrol, kde neriskují nic, aby takového kontrolu dosáhl toss musel by okolo báze rozmístit cca 5 obsů/jednotek a stále by to nebylo ono a riskval by hodně surovin a oslaboval tím army. Co si například o tomhle myslíte? Má to tak být, nebo nemá, je to velká výhoda pro zbylé dvě rasy nebo není???

Ja bych teda radsi obse nez oviky a tumory

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina