StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 05. črc 2025 19:28:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: HotS Nové jednotky leaked !!!!
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:13:10 

teqini: LoL :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:16:35 

Stealman píše:
teqini: LoL :-D

smej se sve blbosti a neznalosti ....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:23:21 

teqini: Ne, směju se tomu, jak nedokážeš absolutně vůbec vést diskusi na úrovni dospělých lidí :)) Vsadim boty že volíš ČSSD :)))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:26:24 

Stealman píše:
teqini: Ne, směju se tomu, jak nedokážeš absolutně vůbec vést diskusi na úrovni dospělých lidí :)) Vsadim boty že volíš ČSSD :)))

Diskutovat s nekym kdo o problemu nevi nic a jen papuskuje breceni z blizz fora se neda... a nevim co sem pletes neco tak zkorumpovaneho jako je nase politika jsi vazne zvlastni cry boy...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:33:21 

teqini: Jako cry boy se mi jevíš ty, já diskutuju naprosto v klidu a s chladnou hlavou .. ty se pouštítš do urážek a posuzování něčeho o čem nemáš ani páru (a sice to do jaké míry znám hru). Na jednu stranu mi řikáš že nemam nárok posuzovat SC2 že timu nerozumim ale na druhou stranu se nezdráháš tvrdit, že já neznam SC2 když sám vůbec neznáš mě. Zajímavé, ale mohu tě uklidnit, mě ta hra až tolik nezajímá, nežiju tim a v podstatě tady ventiluju svůj osobní názor na věc. Pokud ti to vadí, tak vypadni nikomu tu chybět nebudeš. Já si tu rád popovídam s lidma, kteří mají nějaké argumenty, bohužel se jako vždy občas připojí nějaké přerostlé nevyzrálé děcko a začne ostatní (obvykle ty, co jsou v menšině, protože ono děcko je obvykle zbabělé a tak nějak nemá vlastní názor) napadat. A tak nějak vnímám tebe, ale neber si to prosím osobně ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:41:23 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Stealman píše:

Tak jsem se trosku podival na tvuj profil. A schvalne zkusim hadat:
-jsi jedinacek
-je ti 21let
-studujes ekonomku obor informatika
-hrajes silver-gold league
-u poslednich voleb jsi volil TOP09

vic me toho zatim nenapada snad jen...JSI TROL...a to neni nejaka nadavka, jen fakt. Clovek, ktery ve spouste diskuzi rozpouta 5 stranek diskuzi, a patri mu kazdy 2.-3. post (kdo neveri jen mrknete na profil a na nazvy topiku u prispevku...20 postu tady, 20 tamhle...), je imho trol.

Btw. zajimave, ze tady na foru s tebou ve vetsine veci nikdo nesouhlasi. Kazdy ma pravo na nazor, ale je potreba obcas pocitat, ze ne kazdy nazor je spravny...

Obrázek
Na kazdy tvuj post by se tu mela generovat odpoved: "I dont care." ;)

Naposledy upravil Stoky dne stř 26. říj 2011 14:46:17, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:42:12 

Stealman píše:
teqini: Jako cry boy se mi jevíš ty, já diskutuju naprosto v klidu a s chladnou hlavou .. ty se pouštítš do urážek a posuzování něčeho o čem nemáš ani páru (a sice to do jaké míry znám hru). Na jednu stranu mi řikáš že nemam nárok posuzovat SC2 že timu nerozumim ale na druhou stranu se nezdráháš tvrdit, že já neznam SC2 když sám vůbec neznáš mě. Zajímavé, ale mohu tě uklidnit, mě ta hra až tolik nezajímá, nežiju tim a v podstatě tady ventiluju svůj osobní názor na věc. Pokud ti to vadí, tak vypadni nikomu tu chybět nebudeš. Já si tu rád popovídam s lidma, kteří mají nějaké argumenty, bohužel se jako vždy občas připojí nějaké přerostlé nevyzrálé děcko a začne ostatní (obvykle ty, co jsou v menšině, protože ono děcko je obvykle zbabělé a tak nějak nemá vlastní názor) napadat. A tak nějak vnímám tebe, ale neber si to prosím osobně ;-)

Neumis asi cist.... veskere tvoje kecy o nevybalancovani jsem ti vyvratil.... To ze jistou taktiku neumis zahrat neni nevybalancovani, ale tvuj no skill... Ja si nic osobne neberu, dectvi uz mam nejaky ten rok zasebou, ale chapu ze lidem kterym je 20+ tak se hned jako ty povazuji za dospele :D hawk

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:43:05 

Stoky: Netrefil jsi ani jeden jediný bod panáčku :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:44:18 

teqini: Tady se dostáváme do základního rozporu o tom, co v diskusi na úrovni znamená slovo vyvrátit víš. To že ke všemu napíšeš jen "Ne nerozumíš tomu" to není "vyvrátit" ;-) Ale elementární principy diskuse ti tu opravdu nehodlám a ani nechci vysvětlovat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 14:46:51 

Stealman píše:
teqini: Tady se dostáváme do základního rozporu o tom, co v diskusi na úrovni znamená slovo vyvrátit víš. To že ke všemu napíšeš jen "Ne nerozumíš tomu" to není "vyvrátit" ;-) Ale elementární principy diskuse ti tu opravdu nehodlám a ani nechci vysvětlovat.

Pan je intelektual :D vyvrat mi to ze blink stalker+ archon/HT neni counter na mutas ... aha!! oni to vsichni hraci na vsech turnajich v PvZ jako counter hraji, ale pan Stealman je profik 2v2 a blink stalker nefunguje :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina