StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 20:21:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pro vsechny co breci ze je neco OP
PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 14:13:14 

ja jen doufam ze jim to treba po tomhle uz dojde :) kdo chce kam.. pomozme mu tam :)

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 14:37:14 

V cem se lisi troll od trolla? Jeden krici "ughaaa" druhy "uvaaaa" a navzajem se krmí...

Troll zustane trollem, jak jsi hezky ukazal. ;)

Edit:
Don't respond to someone talking about imbalance.

Tohle je to nejvetsi, co by si z toho clanku meli vzit lidi, co ze za trolly nepovazuji. Jinak stale plati "ughaaa" vs "uvaaaa".

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 14:55:18 

Hlavně bacha, ať tě pak ti "levi" neroztrhají.
Jinak srovnávat EMP z jedničky a z dvojky moc dobře nejde. V jedničce to byla schopnost jednotky, která byla téměř na konci tech stromu, a musela se navíc vyzkoumat. Ve dvojce je to schopnost jednotky z 1.5 tieru a netřeba ji upgradovat. K tomu v jedničce stála méně energie na použití.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 15:26:43 

Ano clanek je to pekny, nekdo uz druhy radek od spodu zminoval, 200/200 neni gg ani nahodou, emp neni op, feedback v sc1 byl.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 17:38:05 

Už se těším na ten flame co se tu rozjede.. tenhle topic bude něco jako topic "Terran je OP!!!!!".. :D

Každopádně 1st post krásně napsanej :))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 18:34:58 

Když porovnám co tu napsal Aklain s tím co má pralev na blogu, tak jednoznačně s těchto dvou teorii vypadá pralevova pravděpodobněji. Já si na žádné op nestěžuji, tedy určitě ne u terranů, ty porážím většinou s přehledem a největší problém mi dělají zergové. :) Opět Aklain tu napsal post se spoustout žvástů a jediná věc kterou se obhajuje je jeden článek který on sám nenapsal ale někde si přečetl. Článek je pěkný, jenže podobně dobrých článků je na internetu hromada a dost je i těch, co tvrdí opak a vypadají stejně přesvědčivě.
Pokud já praleva dobře pochopil, bere OP terrana v tom, že on má prostě jednoduchou univerzální a ultimátně silnou kombinaci v MMM bez velkého techu, namasí ji a je mu absolutně jedno co jede soupeř. Pokud se to naučí dělat bez chyb dostane se mezi diamanty bez problému. Kdyby takhle hrál zerg, tak se nedostane ani do zlaté ligy, ten si nemůže dovolit něco massovat aniž by věděl co hraje soupeř, když to udělá a náhodou se netrefí je víte kde.

Aklaine, jsme tady sice jen na fóru, ale měl by si se naučit respektovat cizí názory, ty jsi teď absolutně přesvědčen že máš pravdu a nepřipouštíš možnost, že to může být jinak.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 19:13:29 

ja som si precital pralevov blog a myslim ze jeho argumenty su logicke, ale suhlasim s Aklainom v tom ze treba sa len zatnut a pracovat na sebe nie plakat. Rad by som este pripojil jednu vec ktoru uz ani neviem kto povedal ale velmi sa mi paci. "Umenie nieje vediet vyhrat, umenie je vediet prehrat". Kazdy kto by tu chcel pisat nieco na sposob terran je imba precitajte si ten citat 1x kludne 10x a sam uvidis ze prve co urobis nieje reply do tohto topicu ale .... Zdar

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 19:28:48 

saltazar píše:
Když porovnám co tu napsal Aklain s tím co má pralev na blogu, tak jednoznačně s těchto dvou teorii vypadá pralevova pravděpodobněji. Já si na žádné op nestěžuji, tedy určitě ne u terranů, ty porážím většinou s přehledem a největší problém mi dělají zergové. :) Opět Aklain tu napsal post se spoustout žvástů a jediná věc kterou se obhajuje je jeden článek který on sám nenapsal ale někde si přečetl. Článek je pěkný, jenže podobně dobrých článků je na internetu hromada a dost je i těch, co tvrdí opak a vypadají stejně přesvědčivě.
Pokud já praleva dobře pochopil, bere OP terrana v tom, že on má prostě jednoduchou univerzální a ultimátně silnou kombinaci v MMM bez velkého techu, namasí ji a je mu absolutně jedno co jede soupeř. Pokud se to naučí dělat bez chyb dostane se mezi diamanty bez problému. Kdyby takhle hrál zerg, tak se nedostane ani do zlaté ligy, ten si nemůže dovolit něco massovat aniž by věděl co hraje soupeř, když to udělá a náhodou se netrefí je víte kde.

Aklaine, jsme tady sice jen na fóru, ale měl by si se naučit respektovat cizí názory, ty jsi teď absolutně přesvědčen že máš pravdu a nepřipouštíš možnost, že to může být jinak.

Souhlas.

Pralev by blog mohl pretvorit do nake serioznejsi formy slova mocinky a font comic sans nahani husi kuzi na pohled :]

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 19:33:20 

saltazar píše:

Kamo... tak mi povez, co je teda 4gate, kdyz ne strategie naslepo. Strat na vsechny 3 matchupy, zatracene uspesny, dodnes hrany (napr. korejskej 4gate), pokud to Z neskautne tak instawin, pokud T neskautne tak se da vyhrat prvnim utokem, v pvp neustale pouzivane. Drive Day9 rikal, ze se s nim da dostat bez potizi do 2.5k diamond. Mimojine 4 gate je tvrdy orisek pro MMM hrace, ale to jen tak okrajove.
Ale to samozrejme nepriznas. A ja ani netvrdim, ze je to OP, jen ze je to ucinne. A taky se da bez potizi counterovat, stejne jako MMM. Cele tohle op whinovani mi prijde pouze jako vykriky neschopnych hracu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 19:53:44 

77white píše:
Kamo... tak mi povez, co je teda 4gate, kdyz ne strategie naslepo. Strat na vsechny 3 matchupy, zatracene uspesny, dodnes hrany (napr. korejskej 4gate), pokud to Z neskautne tak instawin, pokud T neskautne tak se da vyhrat prvnim utokem, v pvp neustale pouzivane. Drive Day9 rikal, ze se s nim da dostat bez potizi do 2.5k diamond. Mimojine 4 gate je tvrdy orisek pro MMM hrace, ale to jen tak okrajove.
Ale to samozrejme nepriznas. A ja ani netvrdim, ze je to OP, jen ze je to ucinne. A taky se da bez potizi counterovat, stejne jako MMM. Cele tohle op whinovani mi prijde pouze jako vykriky neschopnych hracu.

4gate je použitelný někde kolem 6minuty, to už hráč jedoucí MMM má dost vojáků a vzhledem k tomu že terrani jedou hradby skoro proti všemu co pozoruju, tak s marauderama za ní není problém protosse odrazit. Prakticky mě se nikdy v diamondu nepovedlo dobýt 4gatem terrana s wallem co jel pěchotu. Tedy pokud si nenechají pylon na clifu, tak nemá protoss většinou šanci ve standartní situaci. Navíc 4gate je pro mě dost hloupá strategie, neříkám že není dobrá, ale nemám rád strategie kdy se musí omezovat nonstop stavění prob. :)

Já nic přiznávat nemusím, já nejsem ten co tvrdí že je v SC2 cokoliv OP, já jsem s tou hrou plně spokojený a jen zde vyjadřuju své reakce a hodnotím vaše názory. :) Pokud se někomu nelíbí tak ať řekne svůj názor, ale nechová se jako kdyby to mělo být 100%. Trochu slušnosti lidi.

Doba se navíc mění a jak si správně podotkl s tím 4gatem si se dostal do diamondu dříve, dnes si myslím už to nebude tak lehké, asi ani ne s tou MMM když se nad tím tak zamyslím. Protosse s ní prakticky nedobiješ když umí používat sentry.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina