StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:19:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SC2 cd-key
PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 8:59:16 

10$ asi mysleli za aukci za guest key, nebo použitej klíč ne? :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 30. pro 2010 0:02:23 

Pardon, že oživuji mírně starší topic, jen jsem se chtěl zeptat, má někdo zkušenosti s tím offgamers? Teď jsem zaplatil, ale klíč mi ještě nepřišel (samozřejmě přes paypal). Bohužel jsem si nemohl verifikovat číslo, protože mám momentálně zrušenou simkartu, ale proč by to u takovéhle objednávky bylo potřeba? U online věcí chápu, ale u poslání CD-keye na email...?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 30. pro 2010 1:19:32 

Jaký máš e-mail? Jestli nějaký český, tak tam by mohl být zakopaný pes.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 30. pro 2010 1:37:59 

Nene, gmail... Nu, napsal jsem jim ticket a uvidíme ráno... Mám takové podezření, že systém kontroluje ty objednávky jednou za čas a protože jsem neměl verifikované číslo, které zřejmě mít musím, akorát mi odeslali email o tom, že si musím verifikovat telefon. Teď už jsem to vyřešil (naštěstí volal okamžitě automat), tak by se mohlo poštěstit při další kontrole (třeba v další celou hodinu, co já vím). Minimálně ten ticket je napsán, takže až se to dostane do rukou někomu kompetentnímu, neměl by to být problém. Akorát kdybych tohle věděl, koupím to z aukra o pár korun levněji od mnou ověřeného superprodejce a ten zbytek dne si počkám stejně :/.

EDIT: dvě minuty před posláním tohoto komentáře mi přišel email a CD-klíč jsem již měl na účtě offgamers. Můžu tedy doporučit a pro další případné zákazníky, musíte mít aktivovaný email (přijde vám klasicky verifikační email do schránky) i telefon (zavolá vám automat a nadiktuje vám - samozřejmě anglicky - čtyřmístný kód, který zadáte do offgamers účtu).

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina