StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 22:04:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Banální otázky pro Vás, pro mě klíčové :)
PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 21:52:41 

Olala tak to je mi novinka :) Děkuji za informaci, mohu se zeptat, kde nejlépe zakoupit SC2 pro Evropskou lokalizaci s dobrou cenou a spolehlivostí ?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 22:25:15 

khedeja píše:
Olala tak to je mi novinka :) Děkuji za informaci, mohu se zeptat, kde nejlépe zakoupit SC2 pro Evropskou lokalizaci s dobrou cenou a spolehlivostí ?

Pokud chceš i krabici, tak zajdi do nejbližšího obchodu, co znáš a kup to tam. Pokud ti jde o cenu, tak zkus nějaký internetový shop.

Jestli krabici nechceš, tak můžeš hru koupit buď přímo u Blizzardu (vyšší cena, ale zaručená funkčnost), nebo na nějakém překupnickém webu (nižší cena, ale tam moc záruk nehledej).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 22:27:00 

Nebo si koupit pouze CD klíč (třeba MMOboost, apd.) a hru stáhnout zcela legálně z netu ;-)
Já to tedy takto udělal :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 22:48:54 

khedeja píše:

Projdi si toto forum, snad předevčírem tu byly hned 2 nabídky StarCraft2 pro Evropu za cca 1000kč. Ovšem jak bylo řečeno není zaručená funkčnost. Já to koupil přes internetový obchod X-Zone sběratelskou verzi, ale ta stojí stále přes 2000.

Každopádně zde jsou odkazy na obě verze, s tímto obchodem jsem maximálně spokojený ve všech oblastech.
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1997
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2636

Při koupi nezapomeň že musíš objednávat wings of liberty, existují už totiž předobědnávky na hearts of swarm, což je druhá část vychzející až někdy za rok. Je to asi hloupé na to upozorňovat ale vzhledem k tomu na co ses již ptal si myslím že jsem ti ušetřil otázku. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 23:11:33 

Děkuji, děkuji, vyplatí se tedy vůbec kupovat nebo si počkat na druhou část ?
Ta sběratelksá edice krom těch rozhovorů, videí, usb je jinak stejná ne ?

Ještě se chci zeptat na guest účet nebo jak se to jmenuje :) Pochopil jsem zprávně, že po zadání klíče mám 7 hdodin čístého času na hraní do 14 dnů ?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 23:31:20 

khedeja píše:
Děkuji, děkuji, vyplatí se tedy vůbec kupovat nebo si počkat na druhou část ?
Ta sběratelksá edice krom těch rozhovorů, videí, usb je jinak stejná ne ?

Ještě se chci zeptat na guest účet nebo jak se to jmenuje :) Pochopil jsem zprávně, že po zadání klíče mám 7 hdodin čístého času na hraní do 14 dnů ?

Jestli se dnes vyplatí koupit nějaká hra tak je to právě StarCraft2!!!

V collectors edition je ještě kniha z antworky, pak právě ty volnásky pro hraní dalších lidí, nějaké speciální portréty pro battlenet a komiks. Myslím že je to všechno, ale tohle všechno ti řekne i strýček google. guest účet jsi pochopil správně. Datum vydání prvního rozšíření je někdy na jaro 2012.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 23:41:23 

Kdyby mě to opravdu chytlo a chtěl jsem hrat rozšíření, musím si stejnak prvně zakoupit základní verzi SC2 ? To už ale asi zacházím příliš do detailů :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 0:08:32 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

khedeja píše:
Kdyby mě to opravdu chytlo a chtěl jsem hrat rozšíření, musím si stejnak prvně zakoupit základní verzi SC2 ? To už ale asi zacházím příliš do detailů :)

ano :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 20. lis 2010 18:31:34 

To khedeja:
Řešil jsem stejnou hromadu otázek jako ty, když jsem uvažoval o koupi sc2, k samotné koupi jsem se odhodlával asi měsíc mno a výsledek?
"OMFG na co jsem tak dlouho čekal sakra, proč jsem to nekoupil hned" :)

Já mám zakoupen pouze CD-key, takže hra bez krabice, z webu http://www.steamgames.cz/strategie/i136 ... of-liberty ,
s prodejcem jsem si psal přes email ještě, protože jsem byl docela nedůvěřivý, jelikož vlastně kupuju oscenovaný cd-key a nikde nic materiálního. :) Prodejce reagoval skvěle, vždy celkem rychle odpověděl, na požádání ti pošle emailem i fakturu nebo řekne, zda jim tvoje platba už dorazila atd.

Další věcí je, zda ti hra pojede na tvém PC, toho jsem se taky dost obával jelikož mám 2x 2Ghmz, 2G ram a jen 128bm gráfu. Mno výsledek je takovej, že mám vyplé odrazy světel a stíny, ale efekty a textury na high a hra nevypadá vůbec špatně a jde mi plynule, dokonce mi jde plynule i v 2v2 a 3v3 při armádách 200/200 a i 4v4 můžu celkem v pohodě hrát (tady už ale se to občas seká, někdy vůbec někdy hrozně, nevim na čem to záleží), dokonce i FFA jsem hrál parkrát (což je ale stejný jak 4v4 skoro). Btw když hraju nějaký customky nebo právě 4v4 tak ve hře má 70% hráčů hlášku, že jejich pc spomaluje hru, dřív než já, takže sc2 hraje asi hodně hráčů na totálních wooden PCs. :)

Mno a nakonec ty turnaje, ligy a kde s kým trénovat a zajít si pro radu atd, tak to jsi vyřešil už vlastně tím, že jsi přišel na tohle fórum. Je tu fakt hodně fajn lidí ochotných pomoct a poradit (samozřejmě jsou tu i tací co prostě jen rejpaj kde se dá) a když se trochu zajímáš, tak se dozvíš i o většině turnajů a live přenosů z turnajů a všem prostě co se okolo sc2 děje. ;) Jako příklad můžu dát sebe, SC2 hraju asi měsíc a díky radám a pomoci některých hráčů tady jsem teď top ve své divizi v 2. nejvyšší lize a můj friend list v sc2 obsahuje hodně dobrých hráčů, kteří se účastí i některých turnajů nebo komentují zápasy (takže mám kde čerpat rady) atd, což například v CS byla uzavřená komunita. Tady, když se trochu snažíš, tak není vůbec problém do této komunity zapadnout. ;) Takže...
GL & HF 8-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 21. lis 2010 13:06:21 

Zdravím všechny pařany !!

Tak jsem to mohl konečně odzkoušet a jsem tím opravdu unešen.Tutiž si co nejdříve objednávám orig.
Jedna hodná duše mi napsala do zprávy a půjčila mi guest key. Tím mu chci velice poděkovat !! Mohl jsem hru odzkoušet :)

Hrál jsem asi 8 her vše za terran a z toho jsem jich 6 vyhrál.
Prohrál jsem poprvé proti toos, hned mě vyrushoval, nečekal jsema ještě jsem se ztrácel.

Poslední hru jsem opět prohrál proti toss, jel jsem svou taktiku, která mi krásně vycházela, ovšem on si postavil několik Void Ray (4-5) a nedokázal jsem se mu ubránit, šel mi hned po SCVčkách a nic na ty zas... Void Raydy neplatilo, měl jsem asi 5 thoru a 3 vikigy, ale ani to pro Void Raydy není problém, když se nažhaví. Chci se zeptat jak se proti nim prosím co nejlépe bránit ??

Nemáte někdo guest key ? :( Rád bych dnešek propařil a origo tak brzo mít nebudu :/:/:(:(:(

Těch 50 zápasů: to jsou dá se říct tréninky ? Hry se mi v profilů počítají, potom se smažou nebo zůstanou započteny ?

Děkuji za předešlé reakce na mé otázky.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina