Funguje! Me takhle leavlo uz nekolik lidi... obcas premyslim jestli to delaj schvalne nebo maj treba problem s hrou ze jim to spadne apd... Kazdopadne, kdyz to ten co zustal uhraje tak dostanou win oba a obracene =/ Je to lame, ale na mape, kde jste pohromade se to da uhrat diky double zdrojum ^^
Jednou mi v 3v3 dokonce leavnuli 2 ^^ Jsem pak jednoho obetoval (P - neumim za ne xD) a druheho Terrana jsem si nechal. Este ze AI jen vetsinou jen masuje jednotky a snazi se procpat vchody.
Lepsi sance s leavery na zacatku, nez s nekym kdo promrha vsechny zdroje na sebevrazedne utoky nebo nepomaha branit apd ^^
GoodWill píše:
Report mozny je, ale reportuje s za nadavky, navrhy, vyhrazanie sa a podobne.
Za nefer alebo lame hru urcite nie. To co spravil vam je este v pohode, ja smo sa vcera stretol s inym typkom.
2 vs insane AI - ja toss, on random (zhodou okolnosti tiez toss). Poslal tazit svoje proby a leavol. Proste sa spolahol nato, ze to vdaka kanonom uhram sam a on ma vyhru do statistik bez namahy a straty casu (a presne to sa aj stalo).Viem si predstavit ze takto leavuje jednu hru za druhou a jeho spoluhrac sa chudak snazi aby mal vyhru... on spravi za hodinku aj 50 vyhier. Takychto by som mlatil

Jak hrajes proti Insane v coop? Normalne nebo rushe? Na Insane Co-op se chystam, ale nechci to nekomu kazit ^^