StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 20:07:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Headhunter
PříspěvekNapsal: pon 07. lis 2011 14:33:25 

no zalezi jakou bych mel naladu ale vuci HH bych si srvitky nebral aneb co n srdci to na jazyku/klavesnici

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 07. lis 2011 19:14:40 

vidim ze mam konkurenta ... asi zas zacnu hrat a flamovat, abych se pripomel ^_^

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 07. lis 2011 21:05:49 

co preboha takeho zahral devil??

rep niekde? :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 1:00:08 

termix píše:
rep niekde? :lol:

musíš počkat, až se to objeví na youtube channelu hitpointu :D

k tématu : vždyť je to jen hra :) neříkejte, že jste podobné nerváky ještě nepotkali :D

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 6:48:23 

no jistěže potkali , ale ne na "top" úrovni :) já když sem dříve hrával dotu tak sem to taks ventiloval do chatu :D..a to bylo jeste horsi nez tohle. ale tak garena kde jsou sami degeni to ani jinak nejde :D..

VoiDsc2cast - stream s komentářem. streamuju Ladder , Custom games , showmatche , clan wars. Se spolukomentátorem Eirilem! :)
a k tomu vám budu hrát to nejlepší z DnB co si umíte představit :) - http://www.justin.tv/voidsc2cast

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 13:00:50 

Jasne, uz se prestavam divit, jak to ve spolecnosti vypada. Vzdyt tady 90 procent lidi rika, ze to nic neni a zbytek, ze to dela taky.

JSTE FAKT POSTIZENY KRYPLOVE!!!

Eldesan

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &cn=Eldesa

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 13:10:01 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Ked ma niekto fakt vytoci tym ako zahral a ze som hlupo prehral, ale ze fakt ze uplne najviac, tak leavnem bez GG ;)

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 13:20:32 

Pokud to nebylo myšleno v legraci (což moc nevypadá) tak je to hloupé a trapné (pokud se nestalo něco hodně nefér - třeba odpojení klávesnice, myši nebo tak soupeřem při lance, nebo kdyby dal pauzu a poprosil o počkání 2 minuty a soupeř odpauzoval a dohrál to, pak bych se nedivil). Možná to je ale vykalkulované - cíleně si buduje image "bad" hráče, což se mu evidentně daří - viz. komentář smoka při jeho zápase na hitpoint.cz "kontroverzní charizmatický protoss". Z tohoto pohledu je zajímavější mít nálepku kontroverzní charismatický protoss než být jenom obyčejný protoss :lol:
Doufám že ten zápas brzo uvidíme.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 13:37:37 

Zdravím všechny! Já si myslím, že je to zbytečné jakkoliv řešit, protože:
1. Head se shodil nejvíc sám a myslím, že DEVIL se z toho jak ho vytočil, musel smát na celé kolo a neřekl bych, že se ho to jakkoliv dotklo...
2. Je vidět, že i negramotní hráči mohou být TOP (krypl se píše takto Heade :-))
3. Je vidět, že i psychicky labilní hráči mohou být TOP (to nám na různých streamech ukázal Head už mnohokrát :-))
4. SC2 není hra gentlemanů a osobně uznávám i BM herní styl, kde vám protivník nadává od začátku a zkouší vás vytočit, myslím, že to jsou pro mě hry, kdy se učím, jak s chladnou hlavou řešit situace a neukvapit se jen proto, že to chci tomu primitivovi HNED nandat. Řekl bych, že se takováto průprava hodí i do života a o to větší mám radost, když pak takového BM smetu. Když se mi to nepodaří nemám problém mu napsat GG.
Tak a to je asi vše GL HF celé komunitě včetně BM!

P.S.: Jo a mimochodem to mělo dohru. Pak hrál Head ladder s EmpireKasem, na úvod mu hned neodpověděl na pozdrav a pak mu psal jak je svět špatnej, že v té hře hrál mnohem líp než Kas! a že měl vyhrát. Kas se mu slušně vysmál a vymáchal mu v tom čumák - nádherná tečka, skoro jsem slzel smíchy :-)

Naposledy upravil DrD_Lucius dne úte 08. lis 2011 14:36:50, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 13:46:19 

Mrkněte na commenty k http://www.playzone.cz/clanky/gigabyte-liga-4-nejlepsi-od-1530#comments, je to z června 2011. Je tam i vyjádření HH takže to by mohla být taková pěkná tečka za tímto případem. ;)

#29 h34D_hUnT3R 11.06. - 23:24

Sorry nebudu psát gg týpkovi, který v macro hře ode mě dostane jak malý jarda a pak vyhraje turnaj trapnými all iny, devil má můj respekt, co se týče ZvT, v ostatních matchupech je u mě ubožák. Tohle je můj názor, za kterým si stojím, stejně jako si stojím za tím, že jsem celkově lepší SC2 hráč a nadávejte mi za to jak chcete...

#39 h34D_hUnT3R 12.06. - 10:11

Já se řídím podle pravidla "pozdravit je slušnost, ale odpovědět povinnost" - můžete mi vyčítat, že nejsem dostatečně slušný na to, abych v každé prohře napsal gg, ale když už gg napíše soupeř jako první v jeho prohrané hře, tak mu vždy "ze slušnosti" odpovím, ať to byla hra jakákoliv. To není o tom, že bych za dobrou hru považoval jen tu, kde vyhraju. Jinak s tím "ubožákem" jsem to samozřejmě trochu přehnal, ale myslím si, že jeho ZvP a ZvZ je pod úroveň... Pokud mi v tom chcete vymáchat rypák, bojkotujte sc2cz za showmatch nás dvou, teď a tady řeknu, že vyhraju 3-0 nebo 3-1, takže když to bude jinak, můžete si užít spousty dalších in your face komentářů Smiley

#41 eSuba.DeViL 12.06. - 11:09

Heade asi tě sere to, jak si prohrál. Chápu. Ale někdy asi stojí za to udržet nervy na uzdě. Starcraft, kde hru ovlivňuje strašně moc faktorů. Ta první hra pro tebe nebyla tak jednoznačná jak si napsal v komentu #29 takže si tam neprávem honíš ego. A podle mě to je dost o momentálních pocitech ze hry.. Po první hře sem si na macro hru přestal věřit a tak nebudu bláznit po late game, ale změním svůj styl s kterým si měl očividně problémy. Já toho využil a vyhrál.O tom strategie je, ale to snad víš, zkušenosti na to máš. Jinak si myslím, že v macro late game hře tě porazím tak jako tak. Thats all. Díky všem za podporu !! Smiley

Obrázek uživatele h34D_hUnT3R
226 přísp.
#42 h34D_hUnT3R 12.06. - 11:16

Ale já si pořád nemyslím, že podání ruky a napsání "dobrá hra" má totožný význam (pouze podobný), já prostě nejsem schopen přenést přes srdce, že gg znamená "dobrá hra" Smiley Zrovna nedávno jsem četl krátké pojednání E. Fromma o technizaci člověka a kybernetické společnosti (které napsal dávno před dobou internetu), a tak mi přijde, že dělat automaticky něco s čím nesouhlasím, říkat něco, co si nemyslím, nebo naopak neříkat něco, co si myslím, je krokem k tomu, abychom byli všichni stejní a zautomatizovaní... A já jsem prostě rebel... I za cenu, že mi řada lidí neporozumí Smiley

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina