myslim, ze zatim nema cenu spekulovat, buhvi jak to jeste dopadne...ale jestli to takhle dopadne, tak me mrzi carriery i MS, hlavne carrier mi prijde, ze k Tossum patri jako BC k Terranum a i kdyz moc videt nebyl (a pritom by imho dost mozna stacilo snizit dobu vyroby)....ten Tempest, jakozto nova "velka" lod, nevim, nelibi se mi designove a taky ze na ground ma mit jen single attack - tzn, ze vzduch bude proti mase marinaku i hyder stale nehratelny...v co sem doufal, byla hlavne u P nejaka jednotka na efektivni haras mineral liny (ehm treba...reaver
)- ten Oracle vypada, ze bude jen zdrzovat tezbu a nikoli killovat workery...co se tyka T, ty jednotky mi prijdou straslive krecovite az kycovite, jak tu nekdo psal...a Z ma teda zatim jen dve?...
...jinak jeste - mass recall na Nexu, bojim se, aby to neznamenalo, ze bude mozne recallovat jenom K tomu Nexu - tzn. uz nic takoveho, co nedavno predvedl Kiwikaki proti Stephanovi...
...Loner: Tempest urcite bude T3, vyzaduje Fleet Beacon a je to nahrada za Carriery...ale musim proste jeste jednou - ten design je strasny
...mno ale stejne, jak uz sem psal... nejlepsi stejne bude pockat na ofic zpravy