Terran - Je to obvykle velky milacik zien, oblubuje svetle farby, nosí tričká Lacoste, oblubuje tenisovu módu, Golf... fandí realu madrid, alevo Chelsea FC. Rád sa navštevuje s kamarátmi s ktorymi chod po veceroch na terásky kukat na holky a popíjat nejaky lahodny napoj.
Protoss - Je to klasický nerdík, nosí košielky, brejličky ... miluje Tolkiena a fantasy filmy ako Duna, Star Wars. Vyniká v matematike a ma silný zajakávajúci smiech ... Ked príde na tému ženy je celý červený a jeho priatelia su vacsinou na internete.
Zerg - Je to klasicky Rocker, ma rád čiernu farbu, rádio Beat, ma rád pivo a cigaretu po obede.
riadi sa heslom : "s*kani je pro decka, chlapi si radsi vypijou", a zo vsetkeho najviac preferuje vlastny klidek a pohodu. Veci riesi s usmevom a na ludi posobi stale rovnako ...
Random - Clovek vseobecne zmateny, od puberty hladajuci svoj styl. V skrini ma nejake raperske oblecenie, rovnako ako vytahany sveter. Na forach znamy ako "smartass". Zo vsetkeho strasne chytry, pouzivajuci v kuse hlasky ako Lol, Rofl, Noob, leave focker a podobne... Na forach nadava ostatnym a vacsinou ma silne father alebo mother issue...
edit: som nevedel ze aj tu je taky filter na slova