Mollar píše:
elkar píše:
saltazar píše:
Je mi 18 let a strategie jsou moje vášeň odjakživa. Ještě si teď živě pamatuji jak jsem hrával v 6ti letech Age of Empires1, v 8 letech jsem si dával v pohodě nejtěžší obtížnost.
Je ale fakt že k online multiplayeru ve strategiích jsem se dal až nyní se StarCraft2. Dříve to byly jen nějaké lanovky v Age of Mythology či WarCraftIII.
AGE OF EMPIRES: age of kings
to sem hrál asi 4 roky s čítama dycky sme stavěli velý čínský zdi atd
My jsme ty zdi stavěli bez cheatů
, zrovna nedávno s kamarádem z Estonska jsme zahájili hru proti dvěma Hardestům (jsme lamy, dlouho jsme to nehráli, ale jemu počítač nic lepšího neutáhne), tak jsme v chokepointech udělali zeď tlustou 8 políček
Jn, ještě teď si živě pamatuju jak jsem poprvé namčkal cheat na autíčko s raketama.
Nejlepší ze všeho ale bylo, když jsem poprvé namačkal Thereisnospoon ve warcraftu3, dá vám to nekončenou manu. Jaké bylo ale moje překvapení, když mi celou armádu rytířů s herem na 10 rozstřílela měsíční kněžka na 7 levlu co stála u elfské studně.
Pro neznalé ten cheat funguje na všechny a ta studně léčí za pomocí many, tzv s nekonečnou manou jsou jednotky u ní téměř nesmrtelné.