StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:32:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ''even'' match
PříspěvekNapsal: pát 12. lis 2010 10:21:19 

Re: Teqini & GoodWill:

- I já toto mohu potvrdil. Měl jsem to "štěstí", že jsem šel rovnou na zařazovací hry (bez zkušeností s SC:BW - jsem dlouholetý W3 hráč a bez koukání na replaye atd - kapánek jsem to podcenil :D), tudíž výsledek byl ten, že jsem začal pěkně od bronzu :D. Vidím to jako dnes ... většina zápasů byla o cheese. Dokonce jsem tu žádal o rady (mám ten pocit) - naučil jsem se bránit a teď v goldu v každém ZvZ s nadějí doufám, že soupeř bude tak hodný a pojede cheese, neboť je to freewin a ještě i sranda (nejradši mám ty nadávky na moji osobu na konci hry pak :D).. leč v goldu jsem se s tím už nesetkal. Vím, že to sem zrovna nepatří ale i tak - nenadávejte na cheese .. respektujte jejich "hru" a naučte se to porážet -> věřte mi, že v goldu/plat a dia přijdou mnohem horší zápasy a budete celkem smutní z toho, že vám to někdo neusnadní nějakým tím "cheesem" :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 12. lis 2010 11:28:18 
 ICQ  Profil

HelmutStein píše:
Re: Teqini & GoodWill:

- I já toto mohu potvrdil. Měl jsem to "štěstí", že jsem šel rovnou na zařazovací hry (bez zkušeností s SC:BW - jsem dlouholetý W3 hráč a bez koukání na replaye atd - kapánek jsem to podcenil :D), tudíž výsledek byl ten, že jsem začal pěkně od bronzu :D. Vidím to jako dnes ... většina zápasů byla o cheese. Dokonce jsem tu žádal o rady (mám ten pocit) - naučil jsem se bránit a teď v goldu v každém ZvZ s nadějí doufám, že soupeř bude tak hodný a pojede cheese, neboť je to freewin a ještě i sranda (nejradši mám ty nadávky na moji osobu na konci hry pak :D).. leč v goldu jsem se s tím už nesetkal. Vím, že to sem zrovna nepatří ale i tak - nenadávejte na cheese .. respektujte jejich "hru" a naučte se to porážet -> věřte mi, že v goldu/plat a dia přijdou mnohem horší zápasy a budete celkem smutní z toho, že vám to někdo neusnadní nějakým tím "cheesem" :D

je tu ten topic kde jsou sepsaný ty anti-chees postupy?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 12. lis 2010 11:59:26 

Cheese mi přijde docela běžný i ve vyšších soutěžích, potkávám to i v platině, sice ne 4z5 ale i tak víc než bych chtěl, akorát Ti lidi to už aspoň trochu umí a je to o to nebezpečnější, přece jenom proti dobře udělanému rushi se brání docela blbě.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 12. lis 2010 13:16:09 

me uz to pripada strasidelne :D porad nejake vzorce apod... me to haze posledni dobou takrka porad jen even match. nerikam ze to hraju nejak luxusne ale treba odlepit se od dna po tech 5 placement matchich byl problem. v podstate sem se hrou zacinal a abych se nekam dostal tak sem musel udelat tak cca kolem 10 vyher v rade. to bylo porad ze je souper favored a po vyhre nad nim mi to napsalo "you were favored" a bodiku bylo pramalo :D kazdopadne tedka se to alespon trochu hybe ale nejak sem vypozoroval ze cim vic clovek hraje a pomalicku postupuje tak mu system dava vice bodu a vubec je zpravedlivejsi nez na uplnem zacatku. ten skryty rating by me taky hodne zajimal ale hlavne by sem chtel tedka vedet co vsechno on srovnava. kazdopadne pokud nekdy blizz nejaky takovy mega vzorecek ukaze tak se asi rozplacu az zjistim ze srovnava jenom W/L :D ten system je tak stupidni az je proste genialni :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 12. lis 2010 13:57:58 
 ICQ  Profil

thePlayerCZ píše:
me uz to pripada strasidelne :D porad nejake vzorce apod... me to haze posledni dobou takrka porad jen even match. nerikam ze to hraju nejak luxusne ale treba odlepit se od dna po tech 5 placement matchich byl problem. v podstate sem se hrou zacinal a abych se nekam dostal tak sem musel udelat tak cca kolem 10 vyher v rade. to bylo porad ze je souper favored a po vyhre nad nim mi to napsalo "you were favored" a bodiku bylo pramalo :D kazdopadne tedka se to alespon trochu hybe ale nejak sem vypozoroval ze cim vic clovek hraje a pomalicku postupuje tak mu system dava vice bodu a vubec je zpravedlivejsi nez na uplnem zacatku. ten skryty rating by me taky hodne zajimal ale hlavne by sem chtel tedka vedet co vsechno on srovnava. kazdopadne pokud nekdy blizz nejaky takovy mega vzorecek ukaze tak se asi rozplacu az zjistim ze srovnava jenom W/L :D ten system je tak stupidni az je proste genialni :D

ten vzorec co jsem posílal je z oficiální prezentace na Blizzconu minulej měsíc ...

A souhlasím s tím, že pro úplný nooby je těžký hrát hned ligu. možná právě proto bych nechodil do ledderu až po 50 tréninkových a mezitim našel nejaky spoluhac ena dalsi trenink a mozna po 100 zapasech to clovek muze zkusit.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 12. lis 2010 15:27:57 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Mne nie je stale celkom jasna definicia cheesu ;)
Som randomak a ak dostanem zerga, pricom super nie je terran (nema wall), tak chodim standardne 9 pool a poslem mu tam 6 lingov narobit zlobu.
Boli by ste prekvapeny kolko ludi nema zhola nic. Kym vylezie prvy zealot, tak ma par scv dole, alebo si davame kolecka a on netazi.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 15. lis 2010 16:22:05 

Pardon za to, že to dávám sem. Tak si čtu ofiko forum, když v tom mi zaujal jeden "dobrým" názorem - podíval jsem se na profil a ouha ... to mě prostě rozsekalo. Myslím si, že to stojí za podívání :lol: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/338 ... arthSyden/ 6,5 tisíc 1v1 her a pořád v goldu ... 4 tisíce 4v4 a pořád v bronzu. Což ten team beru (team si nevybíráš) .. ale 1, už mít nahráno 6,5 tisíc her? Chodí ten člověk vůbec do práce?(příp. školy)? Má vůbec něco jiného na "práci"? 2, ten člověk musí být vyloženě antitalent na strategie. Takových her a přesto se nanaučil základy. To musí být vážně eso ten člověk :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 15. lis 2010 16:23:41 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Nic extra, videl som lepsie palky. Uz davno su ludia (profily) na ktorych su splnene vsetky achievementy. Tisice solo hier, tisice team hier, ffa...
Tito ludia sa naschval drzia dole (prehravaju cca kazdu druhu hru), aby mali lahkych superov a vyhry boli tiez rychle. Ide im len o achievementy.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 17. lis 2010 0:46:02 

HelmutStein píše:
Pardon za to, že to dávám sem. Tak si čtu ofiko forum, když v tom mi zaujal jeden "dobrým" názorem - podíval jsem se na profil a ouha ... to mě prostě rozsekalo. Myslím si, že to stojí za podívání :lol: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/338 ... arthSyden/ 6,5 tisíc 1v1 her a pořád v goldu ... 4 tisíce 4v4 a pořád v bronzu. Což ten team beru (team si nevybíráš) .. ale 1, už mít nahráno 6,5 tisíc her? Chodí ten člověk vůbec do práce?(příp. školy)? Má vůbec něco jiného na "práci"? 2, ten člověk musí být vyloženě antitalent na strategie. Takových her a přesto se nanaučil základy. To musí být vážně eso ten člověk :lol:

On je dost putovni.. jsem ho videla aj v diamondu, v bronzu atd v poslednich trech tydnech... rekla bych ze chlapec dost tvrde smurfuje v nizsich ligach...

Currently practicing on my private EU account, need time alone, just for my own practice.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina