StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:54:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Něco pro nadšence - Razer Banshee Gaming Headset ...
PříspěvekNapsal: pát 05. lis 2010 14:13:10 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Skylleer píše:
zdarec , link je sice fajn ale bez ID mi je stejne na nic protoze te nemam jak najit , bud mi sem opis tvuj ID z battlenetu (najet kurzorem na tvuj avatar - tri cisla) nebo mi nekam , ale to nevim kam pisni tvuj email na kterej mas reglej ten ucet - nejlepe pres private message, verim ze by to tu nikdo nezneuzil , ale clovek dnes uz nevi ceho jsou spam boti schopni :)

#111 :)

XGclown #111 [Extremegamers.cz] ICQ640045715

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 14:35:22 

Co jsem četl na amerických stránkách tak se tam lidi vyjadřovali ve smyslu - Sluchátka neodpovídají ceně produktu ( kvalitou ) spravování je super, cena nadměrně vysoká.... ale je to starcraft, tak proč ne.

Mě osobně už na ně přešla chut´ale zase se mi líbí ten myšák.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 16:45:13 
 ICQ  Profil

Stoky píše:
Ja si nemuzu pomoct, ale na SC preci nepotrebuju kvalitni sluchatka...resp. kvalitni zvuk. Staci mi abych slysel "SCV ready" a "Thor is here"...

souhlas:D ja mam vecne pustenej nakej metal nebo rock a pres to slysim i to SCV ready:P

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 19:24:53 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Sigel píše:
Stoky píše:
Ja si nemuzu pomoct, ale na SC preci nepotrebuju kvalitni sluchatka...resp. kvalitni zvuk. Staci mi abych slysel "SCV ready" a "Thor is here"...

souhlas:D ja mam vecne pustenej nakej metal nebo rock a pres to slysim i to SCV ready:P

Nejlepsi vysledky mam s Alice in Chains a Michaelem Jacksonem...nejhorsi asi Led Zeppelin :D

btw. sluchatka nepouzivam :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 20:21:22 
 ICQ  Profil

me se dari na Disturbed, nebo AC/DC :D nebo radio HEY:D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 10. lis 2010 9:38:22 
 ICQ  Profil

GoodWill píše:
Ja odporucam akekolvek low cost headsety, ktore nezakryvaju cele ucho, ale tlacia na neho.
Najlepsie take tvrde, ktore tlacia hodne. Svojho casu som si s takym headsetom uzil velmi vela bolesti (kto nezazil, nepochopy).
Po par hodinach na usiach je ta bolest prekvapujuco intenzivna... dnes mam ale krajsie usi, ktore mi menej odstavaju :)

k teme: razer su predrazene hracky. kvalitu posudit neviem, ale cena je pre mna neprijatelna.

Řeknu ti neco k razer koupil jsem si klávesnici myš s headset dohromady asi za 4500 kč přišlo to a na pohled pěkná klávesnice ale z váhy se dlao posoudit že je to takový levný šmejd. Zároveň k tomu byli přibaleny rádoby zajímavé blbosti jako certfikát nebo manuál kde nebylo naprosto nic maximálně výrobek vychvalovali. Připojení klávesnice kdy jsem potřeboval mic/zvuk konektor + 2 USB porty bylo taky hodně zvláštní. Tohle bych přehlídl řekli jem si OK ale po asi měsící začala vypadávat myš a musel jsem ji vytáhnout a zpět a zase zpátky nakonec myš nejela vůbec a to samé klávesnice. Různé nápiy na sluchátcích se začaly smívat jako by byly napsané levným fixem takže je už tam ani nemám.

Nakonec jsem klávesnici i myš vrátli a koupil jsem si G15 klávesnici a myš taky logitech a jsem nadmíru spokojen ;)
Nekoupit Razer NIKDY!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 16. lis 2010 23:23:43 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

BorderKeeper píše:
GoodWill píše:
Ja odporucam akekolvek low cost headsety, ktore nezakryvaju cele ucho, ale tlacia na neho.
Najlepsie take tvrde, ktore tlacia hodne. Svojho casu som si s takym headsetom uzil velmi vela bolesti (kto nezazil, nepochopy).
Po par hodinach na usiach je ta bolest prekvapujuco intenzivna... dnes mam ale krajsie usi, ktore mi menej odstavaju :)

k teme: razer su predrazene hracky. kvalitu posudit neviem, ale cena je pre mna neprijatelna.

Řeknu ti neco k razer koupil jsem si klávesnici myš s headset dohromady asi za 4500 kč přišlo to a na pohled pěkná klávesnice ale z váhy se dlao posoudit že je to takový levný šmejd. Zároveň k tomu byli přibaleny rádoby zajímavé blbosti jako certfikát nebo manuál kde nebylo naprosto nic maximálně výrobek vychvalovali. Připojení klávesnice kdy jsem potřeboval mic/zvuk konektor + 2 USB porty bylo taky hodně zvláštní. Tohle bych přehlídl řekli jem si OK ale po asi měsící začala vypadávat myš a musel jsem ji vytáhnout a zpět a zase zpátky nakonec myš nejela vůbec a to samé klávesnice. Různé nápiy na sluchátcích se začaly smívat jako by byly napsané levným fixem takže je už tam ani nemám.

Nakonec jsem klávesnici i myš vrátli a koupil jsem si G15 klávesnici a myš taky logitech a jsem nadmíru spokojen ;)
Nekoupit Razer NIKDY!

WoWkový sluchátka jsou parádní....SC jsou shit. Jinak souhlas ... Logitech Forever!!!

XGclown #111 [Extremegamers.cz] ICQ640045715

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina