Ja odporucam akekolvek low cost headsety, ktore nezakryvaju cele ucho, ale tlacia na neho.
Najlepsie take tvrde, ktore tlacia hodne. Svojho casu som si s takym headsetom uzil velmi vela bolesti (kto nezazil, nepochopy).
Po par hodinach na usiach je ta bolest prekvapujuco intenzivna... dnes mam ale krajsie usi, ktore mi menej odstavaju
k teme: razer su predrazene hracky. kvalitu posudit neviem, ale cena je pre mna neprijatelna.
Řeknu ti neco k razer koupil jsem si klávesnici myš s headset dohromady asi za 4500 kč přišlo to a na pohled pěkná klávesnice ale z váhy se dlao posoudit že je to takový levný šmejd. Zároveň k tomu byli přibaleny rádoby zajímavé blbosti jako certfikát nebo manuál kde nebylo naprosto nic maximálně výrobek vychvalovali. Připojení klávesnice kdy jsem potřeboval mic/zvuk konektor + 2 USB porty bylo taky hodně zvláštní. Tohle bych přehlídl řekli jem si OK ale po asi měsící začala vypadávat myš a musel jsem ji vytáhnout a zpět a zase zpátky nakonec myš nejela vůbec a to samé klávesnice. Různé nápiy na sluchátcích se začaly smívat jako by byly napsané levným fixem takže je už tam ani nemám.
Nakonec jsem klávesnici i myš vrátli a koupil jsem si G15 klávesnici a myš taky logitech a jsem nadmíru spokojen