Speedy píše:
Díky díky za rady! Určitě vyzkouším po dohrání kampaně. Akorát mě trošku štve, že když se kámoši dozvěděli o tom, že si to budu kupovat tak včera do mě celý den hustili jak budeme hrát 3vs3 a jak to budeme všechno rozbíjet
Docela ze začátku bych si chtěl využít tu cvičnou ligu a až budu vědět za co hrát a co proti mě může stát a jaké tempo se hrává tak bych teprve zkusil to 3vs3 nebo myslíte, že hned po tom skočit po hlavě není také špatné?
Vidím, že co pročítám forum, tak hodně lidí píše ať se nováčci drží Satikových her, tak myslím, že poslechnu a budu se snažit aspoň sledovat jeho hry/replaye
))
OT: řekni kámošům ať si přidaj elkar (id 440). a rovnou můžem všechno rzbíjet 4v4
nějakem TS nebo ventrilo není problém a já mám zatím jen asi 6 lidí se kterýma hraju a ti nejsou online tak často jak bych chtěl a i když v lize nejsem vysoko, teoreticky vím o hře dost, teda víc než někdo kdo si to před měsícem koupil tkaže nějaký rady bych mohl dát.
K topicu, nemyslím si že do začátku je dobře sledovat tady místní poloprofesionály, protože 80% z toho co uvidíš nepochopíš proč to dělaj pokud ti to u toho rovnou nevysvětlej a akorát bys byl zmatenej. Ona ta hra není zae tak složitá na pochopení a hrát na nějaký střední úrovni se dá celkem v pohodě když se člověk dobře naučí pár základních věcí.
howgh