Necromancer píše:
vyřešilo se to nějak? problémy s přihlášením přes prohlížeš jsem měl také. Napsal jsem jim na Support oznámení o nepřístupu na účet přes internet a dnes koukám, už mi to blokuje i přihlášení do hry s tím, že musím resetovat heslo. Tak jsem zadal e-mail, ověřovací údaje a ten zbytek ....a ono to na mě vyplivne, že jsem použil mnoho pokusů a ať kontaktuji Support......
...na rovinu : pokud se to s nimi do pátku nevyřeší, odinstaluji veškerý jejich obsah a jdu o dům dál. Takový přístup nemám zapotřebí....
(Blizzard by neměl tak spěchat na wowko a přemýšlet o tom, co za kokotiny to lidem dělá)
Zrovna s tímhle bych nad blizárdem hůl nelámal, mě se stalo to samý a jak sem pochopil z mailu co mi od nich přišel, tak se snaží chránit můj Bnet účet, který byl údajně napaden, vyřešil jsem to správnou odpovědí na kontrolní otázku, zavedl jsem si ten autentykátor do mobilu a sem v klidu, od té doby je to cca 20 dní nemám problém. Jinak nevím jestli sem něco špatně nepochopil, ale bnet přihlášení v prohlížeči mi pak nešlo ještě asi 3 dny, ale to mi bylo ukardený, co bych tam upravoval, měníl, netuším, prostě po změně hesla a přidání autentykátoru NP