Ok dobrá takže znova...
Protoss Research
extra armor and health -dle mého je to důležité pro Herkulesa ale pokud jedete na bunkry ok
build Supply Depots instantly -tady nemusím nic říkat
automated refiner -máte více scv ze startu
Science Vessel -opravuje Odina a při poslední misi opravovat tanky takhle je super
Tech Lab and a Reactor on one Barracks - Dle mého velice užitečné sice ano v poslední misi plno surovin atd, ale u některých misí není čas kdy třeba musíte zachránit výsadky a v poslední taky se mě hodily. Navíc pokud splníte rychle mise za Protosy tak tenhle výzkum budete mít docela brzo. Neříkám Bull shity neboť brutál mám za sebou a orbit mě fakt nebral.
Zerg Research
additional Bunker health -jsme bral já ale nemusí být pravidlem..docela slušně vydrží a to se mě vyplatilo v některých misí.
flame turrets -tady tohle jsme hodně používal v poslední misi kolem artefaktu, ale i v jiných
Hercules -pomohl ve dvou misích s toho jedna pro mě byla klíčová.
ships that can self heal -tohle jsme si nakonec vzal neboť ne vždy jsme stíhal posílat scv.
a structure that can slow Zerg -tahle věcička byla hodně užitečná ne jen v poslední misi
The Armory
Base Upgrades complet krom Advanced Construction
Infantry Upgrades
Marina-Combat Shield
Medic-Advanced Medic Facilities, Stabilizer Medpacks
Marauder-Concussive Shells
Vehicle Upgrades
Goliath-complet
Siege Tank-Maelstrom Rounds
Starship Upgrades
Medivac -Advanced Healing AI (Díky Herkulesovy nebylo potřeba Rapid Deployment Tube )
Banshee - complet
Viking- complet
Wraith -Displacement Field
Battlecruiser-Defense Matrix
Dominion Upgrades
Spectre -Nyx-Class Cloaking Module
Thor-Immortality Protocol
Mercenary:
War Pigs
Hammer Securities
Spartan Company
Siege Breakers
Hel's Angels
Dusk Wings
Takže tak...nu pokud se to ještě teď někomu nelíbí budu rád když mě krom ...však víte co , tady vypíše sám jak jel
Já jel takhle bylo to bez problému a pořád si myslím že orbit je k ničemu