Jakým způsobem jste používali upgrady? Které vám přijdou dobré a které špatné ?
Moje:
PROTOSS:
level 1: Výběr mezi lepším upgradem zbraní, nebo armoru. Vždycky sem volil zbraně, všchny bezvýchodné situace se v misi dali řeši Marinou s medikama, takže lepší a rychlejší dmg byl pro mě zásadní.
level 2: Supply depoty z nebes, a nebo rychlejší těžení plynu. Vždycky sem bral ty depoty. Nemusí se na ně pak vůbec myslet a jsou hned hotový, nijak to nezdržuje hru. Ten ply je zamozřejmě zajímavej, ale nejsem si jistej jestli v porovnání s těma depotama trochu nepokulhává - brali jste to někdo - jaký jsou z toho pocity?
level 3: Tady neni o čem, automatická rafinerka je pecka. Nad tim reaktorem na CC sem taky chvilku přemejšlel, ale vždycky sem to zavrhnul. Má někdo zkušenosti?
level 4: Nikdy sem nevěděl co vzít. Raven mě jako jednotka moc nesedí, prakticky nikdy sem jí nepoužil, myslím že je tam spousta lepších jednotek (spíš jednotek který se za ty minerály v danou chvíli vyplatěj víc) Science vessel sem postavil jen jednou za celou hru a to v misi Engine of destruction na brutal. Upřímně, ani mi ten repair nepřijde moc silnej (moc pomalej, a může ho healovat jen jeden SV zárověň)
level 5: Tech reactor jasná volba, stavět dva tanky najednou je lahůdka, kterou sem mockrát ocenil, extra pak při závěrečné misi.
ZERG:
level1: Když sem hrál poprvý, tak sem samozřejmně bral turret, páč je to dmg navíc a přtpadalo mi to prostě fajn. Skutečnost že to má dmg jak mariňák je smutná
V dalších hrách sem bral ty vyztužený bunkry, a nemoh sem si stěžovat
level2: Planetary fortress mě nijak oproti Perdition turretu nerajcuje. PP je nářez, když se jich udělá dost do řady a vysypou se na to scv, tak s tim nikdo nehne
level3: Herculese sem vzal na poprvý, a postavil sem ho jen ze zvědvosti jednou. Jinak sem ho nepoužil, prakticky tam neni mise ve který by to k něčemu bylo, alespoň nemám ten pocit. Predatora sem stavěl jednou v misi Gates of hell na brutal, a zas tak silný to teda neni. Nemá moc životů, a je poměrně drahej.
level4: Pro někoho kdo používá ghosty je ta energie asi podstatná, já sem bral regeneraci strojů. Je krásný sledovat jak se vám healujou banshee, tanky atp
A opravdu to zas nejde tak pomalu.
level 5: Poslední misi sem hrál s nydusama, takže psi distruptor byla jasná volba. Mind emulator umí brát jednotky na trvalo, takže se to taky dá a prej je to dobrý v poslední misi proti vzduchu, ale to nemám ověřený