satik píše:
gwixt: Yarin psal, ze na steamu hraje vetsina lidi jen steam hry, ne ze vsichni hraji jen steam hry
on pisal o SOURCE hrach, co je nieco ine a navyse to bolo uplne mimo reality ..
a ja som uvadzal HW statistiku, ktoru robi valve kazdy mesiac a zahrna vsetkych pouzivatelov steamu ako takeho a nie iba tych co hraju hry co pouzivaju SteamAPI ...
ked pojdeme do dosledkov tak "na steame" ako platforme sa daju hrat len hry, ktore integruju SteamAPI, ale o to tu vobec neslo
Citace:
winxp byl dobry operacni system a pokud pc tolik nevyuzivas, tak stale je (ja ho vyuzival jeste pul roku po vydani win7), ale nyni uz neni tolik podporovany, navic neni problem ve win7 wxp "emulovat".
zase sa opakujem ... nie je to system buducnosti ale pre velku skupinu ludi je stale este dostatocny a tito nie su nuteni kupovatsi novsi system
Citace:
Vyhody novejsich DX ty mozna neocenis, ale lide s lepsim zelezem si to zelezo nekupuji jen pro dobry pocit
mam lepsi PC ako 90% ludi na tomto fore a rozhodne ho nevyuzivam len na browsovanie a hranie solitairu
Citace:
A ve winxp mas mozna v NEKTERYCH hrach o 5-10% vice fps (sam jsem si toho taky vsiml u par her), ale to je zanedbatelne mnozstvi vzhledem k tomu, jakym zpusobem win7 pracuji s pameti - napr. u SC2 je to paradne videt, kdyz se ti nacita nekolikrat ta sama mapa - poprve to trva normalni dobu, ale dalsi nacteni uz jsou mnohem rychlejsi a podobne to funguje temer ve vsech hrach. A rozhodne je to vic znat nez rozdil mezi 80 a 90 fps, ktery nepostrehnes..
ja som nikde netvrdil ze rozdiel vo FPS v prospech XP je taky zasadny aby to malo vplyc na hratelnost ... v tom pripade by som predsa zostal u XP .... tymto argumentom som len chcel vyvratit yarinovo tvrdenie o tom ze XP ti novy system spomali