mortalbombat píše:
-k tomu pozadí (mě se líbí, ale tak můžu ho změnít), zatím nevim jak zamezit tomu aby se opakovalo v IE, nejsem v CSS tak moc dobrej.
Není nutno měnit. Nejsem si teda konkrétně jist, jak to bude vypadat, nejspíš by to chtělo dát na zbytek pozadí ještě nějakou barvu (ty tam máš teď šedivou, která se tam moc nehodí).
Neviš, jak tomu zamezit v IE, ale v ostatních prohlížečích ano? „background-repeat: no-repeat;“ Pak bych také doporučil nastavit „background-position:center top;“
mortalbombat píše:
-ta barva pozadí tabulky je světla to jo, ale nejsem zas tak dobrej estetik abych udělal něco co by bylo vkusnější(tohle pozadí mám z jedny stránky)
No, tak barvu pozadí tabulky měnit nemusíš, můžeš změnit barvu toho textu, na který jsem si stěžoval. Černá by měla být v pohodě.
mortalbombat píše:
-to s tou kotvou si to myslel jak?
Hmmm. Nevíš, co je to kotva, nebo jsem špatně popsal to, co navrhuji?
mortalbombat píše:
-s tím problémem zahlaví jsem se potýkal, myslel jsem že jsem to už ošetřil když se mě to zobrazuje dobře - ještě na to mrknu
Barva pozadí <th> je nastaveno na transparent. Mělo by stačit dát tam tu modrou z toho obrázku na jejím pozadí (images/bg_header.jpg).