Zdravím. Zkusím to i tady protože na blizzardovském foru se mi nikdo neozval a můj topic je po 24 hodinách někde v zapomění.
Hledám spoluhráče na 2vs2. Hraju převážně za terrana(ikdyž občas risknu i random). V 1vs1 se momentálně pohybuju v platinové divizi rank 10-30 (záleží podle hladiny alkoholu v krvi
). Začínál jsem v silver divizi, takže nejsem jeden s těch, co haluzově vyhrál prvních 5 her, dostal do diamantové divize a teď se s tím všude chlubí.
2vs2 mám s jedním Řekem gold divizi rank 1. Nějak se nám to buglo a nemůžeme se dostat dál. Pořád nám to píše že potřebujeme odehrát 5 her pro zařazení....
No a koho sháním? Nejlépe protose, ale je mi to celkem jedno. Taky bych byl rád kdyby ten dotyčný měl 18+. Mě je 26 a hrát s 13ti letým puberťákem se mi moc nechce. Dále aspon gold divizi v 1vs1 a 2vs2. Mikrofon je skoro podmínka. Přece jenom komunikace je 1000x lepší než chat(chat akorát zdržuje). Nejsem žáden profík, hraju hlavně pro zábavu. Pokud má někdo zájem, tak tady o sobě hoďte info nebo mě kontaktujte přímo ve hře (nick Merlin, 376). Jinak hraju převážně odpoledne nebo později večer.
Tak zatím GL HF