StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 01. lis 2024 6:31:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: 1.1 Patch notes
PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:34:31 

To mne daleko vice vadi ten fakt, ze je hra rozdelena na US/EU - mam dost pratel z US, se kterymi bych si rada zahrala ale nemuzu. Jeden muj dobry kamarad si hru kvuli tomuhle odmitl koupit. Je to fakt horsi nez vsecky tyhle veci...

Currently practicing on my private EU account, need time alone, just for my own practice.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:36:39 

Jumbik píše:
Citace:
Nj , blizzard uz zabudol vyrabat hry zalozene na kvalite.

A můžeš mi vysvětlit CO je na Starcraftu 2 nekvalitního? Co je na něm tak strašně pobuřujícího, že si tu všichni myslíte, že jste sežrali moudrost světa?

Brečet jak malý děcka a nadávat... Nerfnou Terrana a půlka lidí tu brečí, že málo. Tak proč tu hru kurva pořád hrajete, když jí považujete za brak nehodný Vašeho pohledu.

Otevřete oči a vyndejte si hlavu z prdele! Je mi z Vás blivno.

// omlouvám se všem co nemají rádi ostrou mluvu, ale tohle jsem prostě musel napsat.

Prehovoril teran či? Hra je kvalitná ale neni doladená, to ty si vytiahni hlavu z tvojeho bunkru ;) nechcem sa hadať, ale ak si normálny tak to uznáš...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:40:59 

DrakoAger píše:
...to ty si vytiahni hlavu z tvojeho bunkru ;).

Nechápu lidi, co nemají rádi flamewary, já tu dostal takovej záchvat smíchu... :lol:

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:45:15 

Jumbik o co ti jde?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:51:41 

Pralev píše:
DrakoAger píše:
...to ty si vytiahni hlavu z tvojeho bunkru ;).

Nechápu lidi, co nemají rádi flamewary, já tu dostal takovej záchvat smíchu... :lol:

Tomu som nepochopil...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:54:03 

Jumbik píše:
Citace:

A můžeš mi vysvětlit CO je na Starcraftu 2 nekvalitního?

1) kampaň (respektive příběh) cílena na 13ti leté děti. Ale ok, kvůli SP jsem to nekupoval

2) žádné chat channels ani cross-realm play. Dle slov blizzardu - technology isn't there yet. LOL, před 10 lety to šlo, teď ne. Ale ok, holt se budu bavit jen s evropany, teda nebudu se bavit s nikým, jen pokud si někoho přidám. CO celou tu dobu na bnetu dělali? Design? Proboha vždyť tam ani není win/loss ratio pro jednotlivé match-upy, které bylo i na iccupu.

A o imbalanci je asi škoda mluvit. Proboha, oni nesledují scénu? Nesledují turnaje? Neposlouchají profíky, kteří hru hrajou 10 hodin denně a ASI jí trochu rozumí? Co dělají? Facebook integration 3.0?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:56:51 

ondik píše:
Jumbik píše:
Citace:

A můžeš mi vysvětlit CO je na Starcraftu 2 nekvalitního?

1) kampaň (respektive příběh) cílena na 13ti leté děti. Ale ok, kvůli SP jsem to nekupoval

2) žádné chat channels ani cross-realm play. Dle slov blizzardu - technology isn't there yet. LOL, před 10 lety to šlo, teď ne. Ale ok, holt se budu bavit jen s evropany, teda nebudu se bavit s nikým, jen pokud si někoho přidám. CO celou tu dobu na bnetu dělali? Design? Proboha vždyť tam ani není win/loss ratio pro jednotlivé match-upy, které bylo i na iccupu.

A o imbalanci je asi škoda mluvit. Proboha, oni nesledují scénu? Nesledují turnaje? Neposlouchají profíky, kteří hru hrajou 10 hodin denně a ASI jí trochu rozumí? Co dělají? Facebook integration 3.0?

AMEN

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 21:14:49 
 ICQ  Profil

Jumbik na to co ma na sc2 tak provokuje a pod. podla mna :
-Chat Channels
-Region locked
-No LAN
-Velmi slaby Balance
-1 account na cd key
!A to je rok 2010!

V roku 1998 toto vsetko bolo urobene na jednotku . Teraz ? Nehovor mi ze to vsetko by nezvladli behom chvilky . Vsetko je to len hnusny marketing , sere ma cely tento novodoby trend "Downloadable content" za vsetky pridavky , za kazdu malu blbost len vycucat co najviac penazi je to hanba (Uz teraz vidim tie sc2 datadisky) A najviac ma zaraza ze takto skoncil moj najoblubenejsi vydavatel hier, od ktoreho mam kupenu kazdu jednu hru aku kedy vydal :(

A nejake plusy tejto hry ?
+Pokracovanie najlepsej RTS hry
+Celkom zachovany herny princip z sc+w3
+Lahodi oku, paci sa mi celkom system lig

A to su dovody preco tu ciastocne domrvenu hru hram , aj ked tie nedostatky sa naozaj nedaju prehliadnut. Proste je tu vidno ze vtedy sa viacej snazili a teraz to uz trochu odflakli

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 21:30:47 

Já se tu žádné rasy nezastávám. Když se podíváte na můj profil, tak uvidíte, že jsem za Terrany hrál nejvíc, ale mám odehráno tak málo her, že to je naprosto nic neříkající. Multiplayeru jsem se ještě ani zdaleka nevěnoval tak jako jiní co tu jsou.

Mě jen hrozně zaráží, že lidé nejsou schopni pochopit základní postupy při balancování hry jako je SC2. Blizzard prostě nemůže tahat králíky z klobouku. Všechno je otázka malých kroků a dělat závěry předtím, než se začne na tom patchi vůbec hrát...

Co se týče chybějících věcí na Bnetu ... s chat místnostmi souhlasím, nicméně to není něco kvůli čemu bych se šel oběsit v sadě na hrušku. A navíc budou...
LAN? ... v dnešní době vysokorychlostních internetů? ... Kolikrát v měsíci by někdo z Vás na Lanku vůbec šel?
Kampaň ... takže by jste radši, aby to mělo nálepku 17+ a Kerrigan tam běhala nahoře bez? Nějak mi tu uniká pointa.
Regiony ... tohle je otázka techniky. Hrát s lidmi v zámoří by možné bylo, ale po určité době by vás to stejně přestalo bavit, protože kdo by chtěl hrát pořád s lagy. Nebo by jste ty lagy radši měli?
Velmi slabý balance? ... Já bych řekl, že je to velmi vyrovnané, jen je potřeba doladit detaily. Nebo je snad na ladderu někdo s 90% win ratio za xy rasu?
1 account na 1 cd key ... Mě tohle vyhovuje. V SC1 Bylo spousta lidí, co si měnilo accounty jen proto, aby mohlo hrát s lidmi pod jejich úrovní. Jediné s čím nesouhlasím, je nemožnost si změnit jméno.

Otázka komercializace... tohle mě taky sere, ale to už je holt problém dnešní doby.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 21:37:36 

Jumbik píše:
Kampaň ... takže by jste radši, aby to mělo nálepku 17+ a Kerrigan tam běhala nahoře bez? Nějak mi tu uniká pointa
to si pis ze by som bol radsej :lol:

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina