StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 23. lis 2024 11:56:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Practice League
PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 21:52:37 

Zdravím všechny, před pár dny jsem si pořídil SC II. Zatím dojíždím kampaň, občas si dám 1v1 nebo 2v2 či custom game, ale v hlavě mi vrtá jedna věc. Vím, že po odehrání practice league to hráče přiřadí do nějaké ligy, kde již hraje na ostro a časem se může i posouvat z lepší ligy do horší apod... A tady přichází můj problém, odehrál jsem cca 15 pratice her a všechny vyhrál, ale jen 2 zaslouženě (= 2x to opponentovi spadlo, asi 4x to vypnul po pár minutách apod... ). Tak jsem začal přemýšlet nad přeskočením cvičných zápasů, ale trochu se bojím, že bez jediné prohry mě to hodí do gold ( nebo jak se jmenuje ta nejvyšší liga ) a než mě to přehodí níž tak budu mít třeba 10 totálních porážek :-).

Původně jsem chtěl všech 50 zápasů dohrát, ale jelikož všechno končí air/reaper rushem, tak se toho asi moc nenaučím...
Děkuji za všechny ochotné odpovědi!

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Practice League
PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 21:56:20 
 ICQ  Profil

tady si fakt nejsem jistej, ale když to přeskočíš, tak tě to nikam neumístí.. si myslim teda.. v tom případě bys normálně sjel 5 placement matchů a uvidělo by se..
jinak gold je střední - bronze, silver, gold, platinum, diamond

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 22:11:59 

Hegemon píše:
tady si fakt nejsem jistej, ale když to přeskočíš, tak tě to nikam neumístí.. si myslim teda.. v tom případě bys normálně sjel 5 placement matchů a uvidělo by se..

Aha, tak jestli to nezařazuje podle pratice zápasů tak to asi hned přeskočím. Aspoň se zbavím těch otravných kamenů u vchodu :-).
Dík za vysvětlení těch lig.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 22:31:32 

Melon píše:
Hegemon píše:

Aha, tak jestli to nezařazuje podle pratice zápasů tak to asi hned přeskočím. Aspoň se zbavím těch otravných kamenů u vchodu :-).
Dík za vysvětlení těch lig.

Ono je to takovy nestastny. Na jednu stranu chapu, ze je dobry tam dat zacatecnikum nakou docasnou zabranu proti rushum aby se rozkoukal, ale zase takhle to akorat podporuje rushe reaperama, VR a tak :) A hl. pak se hraje na faster coz je z normal pekelnej skok..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 23:41:28 

a navyse imho za zerga je to na tych mapach najhorsie kedze nemas sancu vcas vyscoutovat co za taktiku super ide ... kvoli tomu sam rozmyslam ze zvysne practice zapasy asi preskocim

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 01. zář 2010 0:35:29 

za zerga máš aspoň overlorda...ale tá praktice league je podla mňa hlúposť ked tam sú tie kamene,na začiatku to celkom dosť mení štýl hry takže si hráči nacvičia hlúposť a síce je to asi kôli tomu aby ich nevyrushovali a mohli si zahrať,ale majú tam 50 hier a je uplne jedno či ich vyhrajú alebo nie,takže ak ich párkrát rýchlo zničia ich to nemusí trápiť a aspoň sa trochu naučia proti tomu brániť...navyše neviem či je to len náhoda,ale ja som tam dostal fakt slabých súperov,potom v tých zaraďovacích tiež celkom pohoda (až na jednu výnimku) a potom už v lige mi to hned začalo dávať takých čo mali okolo 150 odohratých hier ajkeď ma to hodilo len do bronzovej takže gg :D dalo mi to pár slabších a bolo hneď vidno ten rozdiel,trochu to nechápem...

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 01. zář 2010 7:17:03 
 ICQ  Profil

Čau... Hele já být tebou tak se na tu cvičnou ligu rovnou vyprdnu. Podle mně to k ničemu není. Jako SC1 ani BW sem nehrál, za to jsem hrál asi 5 let Warcrafta 3 a v té praktické lize mně nikdo neporazil... Navíc hodně lidí se i samo odpojilo atd. Sem si myslel jaký nejsem gosu a pak přišel docela šok... Těch 5 rozřazovacích zápasů mně proškolilo jak největší děcko a skončil jsem se scorem 1:4 v bronzové lize :D :D a bylo po egu... Jde hlavně o to, že na mapách bez šutrů a na faster tě prostě každý zkouší něják ze začátku pojebat a v té praktické si obranu nenacvičiš.
Stejně musíš počítat s tím, že ze začátku dostaneš klepec, ale co tě může motivovat je fakt, že horší už to nebude... :)
Tak jen směle do toho!

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 01. zář 2010 12:47:09 

souhlas v praktické se jen zkazíš, zvykneš si na jinou rychlost a na bezpečí kamenů. těch 5 her je rozřazovacích tam se ukáže. možná je lepší si předem v kampani dát pár her s vyšší rychlostí ať víš co tě čeká, nebo si dát AI opět s vyšší rychlostí než normal co je v praktické lize.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 01. zář 2010 13:06:16 

Lepsi nez si zvykat na normal a sutry v praktice, tak spis zkouset custom hry. Sice tam muzes narazit v podstate na skillove kohokoliv, ale je to furt lespi. Praktice muze bejt dobra tak akorat na nauceni klavesovejch zkratek, ale pak rychle pryc..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 01. zář 2010 16:04:28 

Tak jsem se rozhodl practice matche přeskočit a teď jsem dohrál čtvrtý placement zápas. Zatím 3 výhry/1 prohra a musím říct, že jsem lepší než jsem si myslel xD. Dvě hry se vyvíjeli tak, že nejspíše prohraju, ale nějak se mi je povedlo vyhrát... Ani nevím jak, ale zatím nejlepší matche co jsem hrál :)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina