Ze pry zaostava jen trosicku,,. je to modifikace do oblivionu.. totalne zkazili falloutu jmeno..
Jedine, co se mi sem tam libilo bylo prostredi, to se jim celkem povedlo.. ale tech nelogicnosti co to melo.. a vesmes to byla hlavne FPS strilecka a ne RPG s jednim z nejlepsich rozvoju postavy a atmosferou.
Nejvic me dostalo, kdyz jsem mel level2 a jen tak jsem se prochazel krajinou,. v ruce jsem mel tusim brokovnici..docela slaba, no potkal jsem supermutanta.. v falloutu1&2 bych mu nestihlo rict ani dobry den a tady jde celkem vklidu zabit? ahaaa..
Pro cloveka, co byl naprosto pohlceny falloutem 1&2, dohral ho nekolikrat na nekolik zpusobu (ja), tak pro nej je F3 a radoby datadisky naprosty odpad a dodneska lituje, ze to kdy hral..
A at to neni uplne cele OT. SC2 by mohla byt hra roku v hracske ankete, jelikoz do konce roku, nez bude hlasovani, si ho jeste par set tisic lidi koupi, ale v nejake odborne aknkete, v ktere budou hlasovat lidi z oboru se asi neumisti (myslim 1. misto).. spis bych tam videl Red Dead Redemption od Rockstaru.. preci jen, otevreny svet v prostredi westernu a tak propracovany jeste nikdo neudelal. Skoda, ze je to neni na pc.. ja jsem to hral tak 2-3x