StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 11. pro 2018 16:40:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Starcraft na Androidu
PříspěvekNapsal: ned 04. srp 2013 7:13:39 
Offline
 Profil

Registrován: stř 13. říj 2010 10:55:42
Příspěvky: 6
Podarilo se mi rozebehnout Starcraft Brood War na telefonu, tak jsem nahral video na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=WVYEZyP-UGQ

Návod:
Nejdrive si musite stahnout Winulator z Google Play a nainstalovat ho na vas tablet/smartphone:
Free verze:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.postram.winulatorbeta
Placena verze:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.postram.winulator

Dalsi postup:
1) Nainstalujte si na pocitaci SC: Brood War a updatnete hru na verzi 1.16.1
2) Stahnete si soubor s profilem Starcraftu pro Winulator
http://www66.zippyshare.com/v/75827740/file.html
a zkopirujte ho do slozky, kam jste nainstalovali SC:BW
3) Zkopirujte celou slozku se SC:BW do rootu vaseho zarizeni.
4) Spustte Winulator a kliknete na ikonku "klice" a vyberte Scan SD card for programs. V pripade, ze program hru nenajde nebo jste ji zkopirovali do jine cesty pouzijte Scan a specified path for programs. Az program najde hru tak ji muzete spustit.

Az budete ve hre, zmacknete tlacitko "Zpet" na vasem tabletu/smartphonu a vyberte Control widgets, abyste mohli pridat dalsi ovladaci prvky, ktere vam pomuzou se hrou.

Na kanále na Youtube mám ukázky dalších her jako Warcraft 2, Diablo, Fallout,...
http://www.youtube.com/user/GrimYTB


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft na Androidu
PříspěvekNapsal: pon 05. srp 2013 10:52:13 
Offline
 Profil

Registrován: sob 08. zář 2012 18:34:05
Příspěvky: 10
Mohl bys sem hodit ty soubory (profily nebo co to je) na stažení i pro ty ostatní hry? Aspoň třeba W2? Díky

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft na Androidu
PříspěvekNapsal: úte 06. srp 2013 3:10:13 
Offline
 Profil

Registrován: stř 13. říj 2010 10:55:42
Příspěvky: 6
Na Warcraft 2 zadny profil nepotrebujes, protoze bezi na DOSboxu.

Návod:
Stahnes si a nainstalujes DosBox Turbo z Google play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fishstix.dosbox

Dalsi postup:
1) Nainstalujes Warcraft 2 na pocitaci
2) Zkopirujes W2 na telefon s androidem
3) Zapnes DosBox
Na tvem tabletu/smartphonu zmacknes tlacitko "Menu"
Vyberes Config => DosBox Settings => Autoexec
Nastavis mount

Napriklad ja mam vsechny DOSove hry na SD karte a cesta k nim je /storage/extSdCard/ROMs/DosBox
Muj autoexec je:
Kód:
    mount c /storage
    c:
    cd extsdc~1/roms/dosbox
   


4) S takto nastavenym autoexecem vzdy zacinam ve slozce s hrama takze abych mohl spustit W2, tak napisu
Kód:
    cd war2
    war2.exe
   


V DosBoxu je spousta dalsich nastaveni, jestli se v nich chces hrabat tak te odkazu na:
https://sites.google.com/site/dosboxturbo/

V kazdem videu na Youtube mam ukazane, ve kterem emulatoru se kazda hra spousti a odkaz na nej dole v popisku. Kdyby nebylo neco jasne, tak se urcite zeptej.


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz