StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 19. dub 2025 22:31:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: 6pool
PříspěvekNapsal: úte 02. srp 2011 12:53:18 

Me jen napada, ze kdyz uz se dostanes v bronzu do late game macro hry, a nejsi schopnej na 4 base enemy zabit, tak jsi na tom skillove stejne jak oni... popripade macro neumis a s 10k mineralama te hra asi nebavi, ale pises ze na macro hry nemas cas, jen bych rad vedel jak si predstavujes hrat platina+, tam alliny a 6 pooly se lidi vicemene naucili branit tim padem hry jsou nimimalne na dvou base takze do macra se dostanes tak jako tak, ale nechapu proc se tam chces dostat kdyz na macra nemas tolik casu?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. srp 2011 12:55:13 

Necromancer píše:
můj původní názor byl co říkáte na 6pool. V bronzu na to jsou námitky, tak jsem chtěl vědět, jak je to v ligách ostatních

http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... _id=211243

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. srp 2011 15:12:43 

Fox963Cz píše:
Me jen napada, ze kdyz uz se dostanes v bronzu do late game macro hry, a nejsi schopnej na 4 base enemy zabit, tak jsi na tom skillove stejne jak oni... popripade macro neumis a s 10k mineralama te hra asi nebavi, ale pises ze na macro hry nemas cas, jen bych rad vedel jak si predstavujes hrat platina+, tam alliny a 6 pooly se lidi vicemene naucili branit tim padem hry jsou nimimalne na dvou base takze do macra se dostanes tak jako tak, ale nechapu proc se tam chces dostat kdyz na macra nemas tolik casu?

Mozna se to naucit nechce on hraje aby postoupil ne aby se to naucil a zahral hru na urovni jemu jde o to vyhravat tak mi to pripada z meho pohledu. Kdyby ho ta hra zajimala tak bude hrat 40 minut macrohru a treba prohraje ale rekne si ok tady je chyba priste to zahraju jinak a treba vyhraje ale kdyz zahraje 1000x sixpool tak se nenauci vubec nic. Kdyz jsem presel z cs a css na sc2 tak sem vubec nevedel a prohraval jsem porad tak jsem zacal hrat takove lame taktik az mi nejaka dobra duse vysvetlila ze to je uplne k ..... tim si musi projit skoro kazdy pokud nepocitam hrace co prisli z sc w3 a jinich rts otazka je kdy to zjisti on a prestane psat ze nema cas hrat hodinovy hry na 4 expach coz je nesmyslnej kec. Potom asi nema zajem o hru a muze ji tak akorat odinstalovat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. srp 2011 15:24:03 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

V sc2 platia ale ine pravidla. Tu plati ze ak nie si uplne na spodku bronzku, alebo top master, tak vyhravas 50% zapasov. Z kratkodobeho hladiska sice mozes mat lepsie/horsie wlr, ale bnet ta potom posunie inde a budes dostavat adekvatnych superov. Je teda +- jedno ci hras dookola 6 pool, alebo makro hry. Zo 100 hier prehras cca 50.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. srp 2011 15:36:51 

GoodWill píše:
V sc2 platia ale ine pravidla. Tu plati ze ak nie si uplne na spodku bronzku, alebo top master, tak vyhravas 50% zapasov. Z kratkodobeho hladiska sice mozes mat lepsie/horsie wlr, ale bnet ta potom posunie inde a budes dostavat adekvatnych superov. Je teda +- jedno ci hras dookola 6 pool, alebo makro hry. Zo 100 hier prehras cca 50.

Ale budes hrat hry na urovni? budes vyhravat ale bez progressu to nema smysl koho by to bavilo 1000 her v bronzu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 02. srp 2011 16:15:28 

se 6poolem neverim ze bude mit w/l nekde kolem 50% je to neco co te nic nenauci a je to über allin, ale v normalnich hrach (macro) je w/l kolem 50%

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2011 10:19:39 

tato diskuse už se trochu minula účinkem. Zmínil jsem, že 1v1 jezdím zásadně random (pro upřesnění : 2v2 terran, 3v3 zerg, 4v4 protoss). Prostě se nehodlám upnout jen na jednu rasu. 6pool, teď již 7pool, za zerga jedu po dobré radě. Je to využitelnější, kord, když chce pak člověk jet dál tech, ať už na banelingy, roache nebo mutalisky.
Výhry 50:50 ? Prober se, taková lama zase nejsem :) max tak 80:20. Macro pro mě není rajská zahrada.
Těch zmíněných 1000her v bronzu mi taky nehrozí. Ligu všeobecně hraji asi 3 měsíce, nejsem z těch, kdo si nainstalují Sc2 a jedou jen ligu.

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2011 12:08:02 

Necromancer píše:
tato diskuse už se trochu minula účinkem. Zmínil jsem, že 1v1 jezdím zásadně random (pro upřesnění : 2v2 terran, 3v3 zerg, 4v4 protoss). Prostě se nehodlám upnout jen na jednu rasu. 6pool, teď již 7pool, za zerga jedu po dobré radě. Je to využitelnější, kord, když chce pak člověk jet dál tech, ať už na banelingy, roache nebo mutalisky.
Výhry 50:50 ? Prober se, taková lama zase nejsem :) max tak 80:20. Macro pro mě není rajská zahrada.
Těch zmíněných 1000her v bronzu mi taky nehrozí. Ligu všeobecně hraji asi 3 měsíce, nejsem z těch, kdo si nainstalují Sc2 a jedou jen ligu.

"6pool, teď již 7pool, za zerga jedu po dobré radě. Je to využitelnější, kord, když chce pak člověk jet dál tech"
kdyz tim soupere nezabijes tak muzes napsat gg takz zadnej tech nehrozi pokud tvuj souper neni uplnej ....
"Macro pro mě není rajská zahrada" tak proc hrajes sc2?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2011 12:24:53 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Pozri si finalovy zapas turnaja o real monej (mena hracov neviem, bol to nejaky kanadan vs korejec). 6 pool.
6 pool neznamena automaticky all in. Toss to nakoniec ubranil, ale nechybalo vela. Zerg po 6 pool presiel na roach a jeho utok mal fakt silu. Bud si isty ze ty by si to neustal.
Vsetko zalezi od mapy. 6 pool je regulerna taktika a ak aj supera nezabije, kludn emu mozes posobit take straty a zdrzanie, ze sa dostavas do vyhody.
Aj 6 pool treba vediet zahrat.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2011 12:53:49 

GoodWill píše:
Pozri si finalovy zapas turnaja o real monej (mena hracov neviem, bol to nejaky kanadan vs korejec). 6 pool.
6 pool neznamena automaticky all in. Toss to nakoniec ubranil, ale nechybalo vela. Zerg po 6 pool presiel na roach a jeho utok mal fakt silu. Bud si isty ze ty by si to neustal.
Vsetko zalezi od mapy. 6 pool je regulerna taktika a ak aj supera nezabije, kludn emu mozes posobit take straty a zdrzanie, ze sa dostavas do vyhody.
Aj 6 pool treba vediet zahrat.

Asi myslis huk vs moon na dreamhacku. Myslim ze nemuzem srovnavat 6pool od bronzaka a korean grandmastera.
A napsal jsem to blbe je to semiallin prece jen mas nejaky income ale jsi hodne pozadu.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina