Teda viděl jsem řešit různé chujoviny, ale tohle?
To si fakt jako myslíte, že když máte 16:10(9) monitor, tak že vám to sakra pomůže?

Já až do září hrál na 4:3 a mít možnost, tak jsem do 4:3 šel i teď. Proč? Protože na tom občas něco čtu a čím delší řádek, tím víc to unavuje oko, takže musím zmenšovat okno, což na mě zase působí divně

. Šok šoků, na kancelářskou práci je širokoúhlina dobrá jenom proto, že se vedle sebe vejde word s utloukem

.
Když má člověk nahráno, tak prostě ví, kudy tlačit aniž by musel vidět "za roh". V betě jsem hrával cca 4 - 5 hodin denně a po čase jsem se ani přesně nedíval, kudy jednotky tlačím, prostě letmý pohled a bylo jasno. 90 % infa bylo na minimapě a 10 % bylo z rychlého proklikání.
(Jees, co bych teď dal za tolik volného času

, když dám 4h týdně sc 2 tak přeháním)
Btw příklad z cs za "šecky prachy":
TO se na kolejích borci pořád honili za "razer vs logitech" a "čím víc fps tím víc adidas" a "čím víc palců tím víc pro" atp. Pak přijel borec s notebookem, co dával v průměru 40fps, látkovou podložkou z Alfy za 18kč a omatlanou krysou(údajně mx518ka) a rozdal hlavy a to u toho ještě popíjel Zubry

.
mam i podobnej zazitek... notas... hadrova podlozka ktera se kazdou chvilku rozpadne a mys stara 4 roky za 200 a jak mi nadavaji vesele do cheateru a v sc2 sem v master divizi