...pro inspiraci i moje klavesove zkratky:)
1,2,3 - army (1 hlavni armada, 2, spec jednotky - casteri, warp prism pro vysadek, stalkri kvuli rychlemu blinku, colosove kvuli mikrovani, 3 - letectvo, popr. dalsi casteri nez na 2)
4- nexy (nebo nexusy ?

)
5 - robo
6 - SG
W - warpgaty (ty sou nastavene uz primo hrou)
Q - observer (hlavni ucel bylo ale za terrana mit tady OC kvuli rychlemu scanu)
7,8,9 - moc nevyuzivam, sou uz pro me hrozne daleko, sem tam na ne hodim forge, cyber core apod...
jinak k tvym dotazum - rady ohledne BO prenecham zkusenejsim, sam je zatim moc najete jeste nemam, ale jinak napr. proti MMM se mi imho zda lepsi HT - kvuli storme musi uhybat a tudis nestrili, pokud ma ale ghosty muze byt situace jina - zalezi na konkretni hre - taky dostat se k HT je tezsi nez ke colosum + pokud jedes rovnou na HT bez robo, vzdavas se na urcitou dobu observra...(jen jeste takova drobnost - u HT necekej s warpem az na vyzkoumani stromu, ale nawarpuj je driv, at se jim dobije energie)
k hlidani exp klidne mrskni pylon - pripadne muzes nawarpovat jednotky a expu hned znicit, samo dalsi moznosti jsou proba i obs - ale pokud je expanzi vic, hlidat kazdou muze stat dost gasu
storma pusobi stejny dmg na armored i light (teda myslim, kdyztak me opravte) - armored maji jen vetsinou vic zivotu, proto se muze zdat, ze je tolik nezranuje
guardian shield snizuje jakekoli ranged dmg o 2 (ovsem redukce od tanku, ktery dava 35 a 50 proti armored je mene vyraznejsi nez u mariny ktera dava 6

)
a co se tyka mutu a phoenixu - phoenix je counter na muty, ale jak je spravne pouzivat bych taky rad vedel

- nevyhoda blink stalkru je, ze mutum staci odletet nad cliff a nechytis je - proste preleti jinam, kde stalkry nemas...