MaHi: Koukal jsem na tvůj profil a respekt

Nechtěl bys napsat návod pro Zergy pro vyšší ligu? Nejen tyhle základy, ale něco podrobnějšího, přesnějšího? Hlavně rady, jak řešit larvy, kdy dronovat, jak moc dronovat... Musím říct, že s tím mám nehoráznej problém, drtivá většina mých her za Zerga jsou lossy (pak mi to dá Terrana nebo Protossa, bez problémů soupeře přejedu a říkám si, jakej je to za P a T easy mode). V zásadě se to stále točí okolo scoutingu (fatálně nedostatečnej, ale já prostě fakt nevím, jak mám v early a midgame za Zerga scoutovat, když obětovanej Overlord objeví kulový a ling se přes obranu nedostane... jasně, mám přehled o celý mapě, žádná jeho expa mi neunikne, ale to je mi houby platný, když si nemůžu scoutnout, co jede a co má) a dronů - buď jich mám moc a tím pádem žádnej tlak na soupeře, takže mi buď vytechuje na něco, co se na začátku blbě dává (Colossové), nebo se parchant taky rozleze a sám víš, že hrát za Z při stejným počtu exp prostě nejde

, nebo jich mám málo, bitvy jsou vyrovnaný nebo ho i tlačím, ale pak mi prostě začnou docházet peníze, těžba vázne, na nové expy a drony nejsou prachy...
Edit: Nechci přestat hrát za Randoma, ale musím říct, že ty hry za Zerga už mě solidně štvou