saltazar píše:
Přesně o takovéhle věci bych stál kdyby tu třeba někdo rozepsal, templáři obecně jsou hrozně surpová a rozmanitá jednotka sama o sobě. I když nevím jak to udělá Aklain, tuším že mi říkal že HT moc nepoužívá. Každopádně Temp. obecně se používají velmi málo a tak není ani moc šance učit se o nich ze streamů a různých videí. Metoda pokus omyl je v tomto případě dost mimo, vím z vlastních zkušeností když jsem se tak učil házet stormy, prohrál jsem haldy matchů třeba už jen tím že jsem naházel 5 storm na sebe
, prostě použití těchto jednotek je většinou klíčové ve vývoji hry stojí na nich většinou celá armáda. Tedy pokud by Aklain dal na žádosti tak já bych rád prosil detailnější popis a užití jednotek, ne nějaké že zealot je nablízko a stalker na dálku.
pripojuju se take...hodit stormu, tak aby k necemu muze byt docela tezka vec...mne se pravidelne stava, ze ji zakouzlim, jenze zapomenu na to, ze oni ti templari se strasne pomalu vlecou a vetsinou mi zustanou daleko za armadou, takze kdyz se konecne doplazi, protivnik uz je davno pryc, ale zakouzleny storm se stejne sesle treba na kapradi u cesty
...jasne, ze v tomhle je dulezite si to proste pohlidat, ale par tipu, jak s nimi lepe hrat, by bylo fajn...stejne tak DT, nejak je nehraju, a naprosto netusim, jak je efektivne pouzivat...