Mollar píše:
Tak jsem se konečně prokousal těmi 5-ti stránkami offtopicu a zkusím jen o něco požádat:
Drahý Aklaine,
když jsi tak velmi zkušený hráč, což může doložit tvé zařazení v master lize, mohl bys pomoci či poradit těm méně zkušeným z diamantové a nižší ligy, jak se dostat výš? Zkušeností na to máš určitě dostatek a tak můžeš poukázat na obecné nešvary hráčů z nižších lig, kterými se liší od těch hráču z Master?
Pokud vím, tak jeden z těch, kdo toho tu pro začínající hráče udělal hodně je MaHi, čímž mu tímto, jako Zerg prokousávající se z bronzu, chci poděkovat, články, co sem napsal. Jejich přečtení mi dost pomohlo a nejednou jsem se k nim vrátil.
Od tebe tu jenom čtu, jaký jsi Überspieler, ale ostatním by více pomohlo, kdybys pomohl vyzdvihnout úroveň českého StarCraftu.
mollar klidne muzu... v tom neni problem... ale jak uz jsem uvadel kdysi v neakem topicu.. na tehle strance je 90% lidi kteri jsou ovlivneni jak ja rikam pralevovinou a mahinou a tem uz neni pomoci... jejich nazory a pohled na hru jsou totalne mimo a rady od daleko zkusenejsich hracu jako jsou oni shazuji... jestli ty patris k tem 10% rad ti pomuzu... vse vysvetlim s cim budes potrebovat pomoct a uvidime jestli se budes zlepsovat nebo ne.. pridej si me na sc2 a neni problem

Aklainator.289